ta sedi ku vcerajsiemu pocasiu..
zlúčené príspevky. tigríčatko mrkni do pravidiel..
 ďakujem
 ďakujemModerátor: Moderators

ďakujem
 ďakujem

Aj ked text ciastocne sedi...
  Aj ked text ciastocne sedi...

:
Prvykrat sa poculi cez interkomy:
Ide do kopca ci z kopca? Ani srnka netusi...
 :
Prvykrat sa poculi cez interkomy:
Ide do kopca ci z kopca? Ani srnka netusi...  Kto stoji vyssie, skupinka vlavo, alebo waikik?
Kto stoji vyssie, skupinka vlavo, alebo waikik?  

Zajtra to uploadnem na youtube, tak mozete kuknutm pripadne stiahnut. Bude to v HD, len treba potom prepnut pri prehravani...
 Zajtra to uploadnem na youtube, tak mozete kuknutm pripadne stiahnut. Bude to v HD, len treba potom prepnut pri prehravani...

.....a po zhliadnutí musím dodať,že paráááááda Jano......Dušan/THeBaNDiT/ sa musí snažiť aby ťa "kamerou" tromfol.....Takže hodená rukavica ....
.....a po zhliadnutí musím dodať,že paráááááda Jano......Dušan/THeBaNDiT/ sa musí snažiť aby ťa "kamerou" tromfol.....Takže hodená rukavica .... 

Diky, robil som co som mohol za ten kratky cas. Ja robim take komplexne videa a Bandith videa z jazdy..takze kazde video je odlisne..tu vidis skor atmosferu a detaily moto a ucastnikov a u Bandita jazdu priamo z "kokpitu" jeho Hondy a spolocnu jazdu
 Diky, robil som co som mohol za ten kratky cas. Ja robim take komplexne videa a Bandith videa z jazdy..takze kazde video je odlisne..tu vidis skor atmosferu a detaily moto a ucastnikov a u Bandita jazdu priamo z "kokpitu" jeho Hondy a spolocnu jazdu 

Chvalim, pochvalila by som aj organizatora akcie, ale kedze sa k tejto pozicii nikto oficialne nehlasi, tak nic
 Chvalim, pochvalila by som aj organizatora akcie, ale kedze sa k tejto pozicii nikto oficialne nehlasi, tak nic   Kazdopadne diky za super zazitok!
 Kazdopadne diky za super zazitok!  

Domov z dennej prídem až večer. No nič ak vydržím,  uvidím videjko
  Domov z dennej prídem až večer. No nič ak vydržím,  uvidím videjko 

Mucow..mne to ide aj cez mobil..sice pise ze nepovolene cez mobily ale funguje mi..mam špešl mobil
 Mucow..mne to ide aj cez mobil..sice pise ze nepovolene cez mobily ale funguje mi..mam špešl mobil 

Parada chlapci. Buducu sobotu MEDZILABORCE !!!!!!!!
 Parada chlapci. Buducu sobotu MEDZILABORCE !!!!!!!! 

...prepnite na HD/720p/....
 ...prepnite na HD/720p/....

myslim ze keby si do tvojho videa vkradol trochu banditovej jazdy, nemas uz co vylepsitXAWIER napísal:Diky, robil som co som mohol za ten kratky cas. Ja robim take komplexne videa a Bandith videa z jazdy..takze kazde video je odlisne..tu vidis skor atmosferu a detaily moto a ucastnikov a u Bandita jazdu priamo z "kokpitu" jeho Hondy a spolocnu jazdu

klobuk dole pred vami..
 klobuk dole pred vami.. 

Ospravedlnujem sa, ze az teraz, ale realny zivot mi to skor nedovolil.
 Ospravedlnujem sa, ze az teraz, ale realny zivot mi to skor nedovolil.  Zaroven sa ospravedlnujem za vyber hudby.
 Zaroven sa ospravedlnujem za vyber hudby.  Video je pomerne dlhe, ale mal som vela suroveho materialu a i tak som minimalne polovicku zostrihal do het.
 Video je pomerne dlhe, ale mal som vela suroveho materialu a i tak som minimalne polovicku zostrihal do het.  Myslim, ze sa da.
 Myslim, ze sa da.  Je tam trosku cesta na pumpu, vyjazd, prijazd, pobyt tam, a cesta nazad. Na konci par fotiek a prikaz pre vsetkych zucastnenych.
 Je tam trosku cesta na pumpu, vyjazd, prijazd, pobyt tam, a cesta nazad. Na konci par fotiek a prikaz pre vsetkych zucastnenych. 
 Ale to az ked mi opat zvysi cas.
 Ale to az ked mi opat zvysi cas. 
 Ale snad potesi. Duplom v zimnych mesiacoch pocas abstakov.
 Ale snad potesi. Duplom v zimnych mesiacoch pocas abstakov.  Kto ma tu moznost, prepnut do 1080p.
 Kto ma tu moznost, prepnut do 1080p.

Fuu..jaka banda sme tam boli...pekne zabery z jazdy. Nabuduce musim pouzit aspon par minut z tvojej kamery, aby to bolo kompexne. A do zaveru dam ze @XAWIER feat. @Bandit
 Fuu..jaka banda sme tam boli...pekne zabery z jazdy. Nabuduce musim pouzit aspon par minut z tvojej kamery, aby to bolo kompexne. A do zaveru dam ze @XAWIER feat. @Bandit  alebo @XAWIER meets @Bandit
 alebo @XAWIER meets @Bandit