o pol hodinku vyrážame
  o pol hodinku vyrážame  
...VYRÁŽAME..... Flipper štartuj

Moderátor: Moderators

o pol hodinku vyrážame
  o pol hodinku vyrážame  

Prejdených 310km.
 Prejdených 310km.

ja som počítal že tak kolo 100 nás tam je..
  ja som počítal že tak kolo 100 nás tam je..

https://www.youtube.com/watch?v=B6jnE9SBH2w
 https://www.youtube.com/watch?v=B6jnE9SBH2w

bolo super
 bolo super  dufam že Jasenie bude aspoň také suprove ako bolo tu
  dufam že Jasenie bude aspoň také suprove ako bolo tu  ,no no no
 ,no no no

ale aspoň môžem prispieť troškou , stretnutie vyšlo parádne partia super žiadna nuda ubytko a strava perfiš. Páčil sa mi výjazd aspoň 5 krát som dal sprchu potom som presušil a na záver som vymočil guľky to bolo najlepšie osvieženie. Jazda super ako aj cele stretko slováci sa nestratili a dali večer o sebe vedieť kde najviac konkurovala Slávka a bola hlavnou výťazkou za slovensko. Partia pod stanom super kopec srandy ku ktorej sme prispeli všetci proste paráda. V nedeľu som ponohol Andy s nákupmi
  ale aspoň môžem prispieť troškou , stretnutie vyšlo parádne partia super žiadna nuda ubytko a strava perfiš. Páčil sa mi výjazd aspoň 5 krát som dal sprchu potom som presušil a na záver som vymočil guľky to bolo najlepšie osvieženie. Jazda super ako aj cele stretko slováci sa nestratili a dali večer o sebe vedieť kde najviac konkurovala Slávka a bola hlavnou výťazkou za slovensko. Partia pod stanom super kopec srandy ku ktorej sme prispeli všetci proste paráda. V nedeľu som ponohol Andy s nákupmi   len sa trochu predražili sorrry Andy
 len sa trochu predražili sorrry Andy   ale my chápavejší to niekedy brzdíme ale sranda musí byť
 ale my chápavejší to niekedy brzdíme ale sranda musí byť   Cesta domov začali stresmi popri nás prebehli blikačky už som si myslel že sa nedoplatím ale zachránil nás chlapík v šedom autiaku a zlízol pokutu on to bol výdych a už to potom šlo v pohode až domov. Konečný sumár 515 km pekne a bez problémov paráda.
  Cesta domov začali stresmi popri nás prebehli blikačky už som si myslel že sa nedoplatím ale zachránil nás chlapík v šedom autiaku a zlízol pokutu on to bol výdych a už to potom šlo v pohode až domov. Konečný sumár 515 km pekne a bez problémov paráda.
 pohoda
 pohoda  a fajka zhasla
 a fajka zhasla
 si dal len ten v červeno bielej bunde neviem či ho furt ucho svrbelo
  si dal len ten v červeno bielej bunde neviem či ho furt ucho svrbelo   alebo telefonoval alebo no no
 alebo telefonoval alebo no no 
 pohoda
 pohoda  a fajka zhasla
 a fajka zhasla

pohoda
 pohoda  a fajka zhasla
 a fajka zhasla

pohoda
 pohoda  a fajka zhasla
 a fajka zhasla