EDIT: ešte ma napadlo. Nepomohlo by vymeniť výfuk za napr takýto? http://shop.scooter-tuning.sk/product_d ... em_id=2364 Ako to je s tuningovými výfukmi? Neni problém s policajtmi prípadne na STK? Ďakujem
Moderátor: Moderators
a k comu by to malo akoze pomoct? ze bude okolo teba vacsi prievan ked na tom pojdes? vacsi vetrak ti akurat uberie vykon. a co vlastne riesis? spojku. vetrak ci vykon? ved sa nam zver so svojim problemom007ToMMaS napísal:Nádrž mi nikto netankuje. Keď som si na internet písal koľko som vždy na tankoval a koľko km som mal nachodených mi vychádzala spotreba vždy pod 2l.
K tomu vetrovku. Prípadne kúpiť tu na fóre to také vystrčené nasávanie na veterák. To by mohlo pomôcť.
Odoslané z GT-I9100 pomocou Tapatalku
Neviem prečo mi príde že ty stále len do niekoho rýpeš. KTO hovoril o väčšiom vetráku?! hovoril som o tom ho nasávaní na vetrák. To je taký plast ktorý je viac vystrčený od motora lebo ten originálny je utopený. Čo riešim? Odpovedám na to čo sa ma kto opýta.theruck napísal:a k comu by to malo akoze pomoct? ze bude okolo teba vacsi prievan ked na tom pojdes? vacsi vetrak ti akurat uberie vykon. a co vlastne riesis? spojku. vetrak ci vykon? ved sa nam zver so svojim problemom007ToMMaS napísal:Nádrž mi nikto netankuje. Keď som si na internet písal koľko som vždy na tankoval a koľko km som mal nachodených mi vychádzala spotreba vždy pod 2l.
K tomu vetrovku. Prípadne kúpiť tu na fóre to také vystrčené nasávanie na veterák. To by mohlo pomôcť.
Odoslané z GT-I9100 pomocou Tapatalku
tusim ze ty:007ToMMaS napísal: Neviem prečo mi príde že ty stále len do niekoho rýpeš. KTO hovoril o väčšiom vetráku?!
007ToMMaS napísal: radšej by som ho chladil prídavnými vetrákmi
ja som myslel ze mas nejaky problem ale asi nemas007ToMMaS napísal: Čo riešim? Odpovedám na to čo sa ma kto opýta.
alebo mas?007ToMMaS napísal: výmena piestu lebo bol pridrety
to by som chcel vidiet ze kde si sa to tu docital007ToMMaS napísal: Ale čítal som tu na fóre od niektorých užívateľov keď dali kvalitnejšiu spojku tak to bolo zas o čosi lepšie
ke dti to uz ide 80 tak sa ti neoplati nic len vozit sa. ked chces zlepsit rozbeh v kopci lad variator a nie vetraky na motor. ked nechces aby sa ti uvaril tak nejazdi furt plny kotel ono ani na pol plynu ti to moc dlho nevydrzi007ToMMaS napísal: Pýtal som sa hlavne preto lebo som chcel vedieť či sa s tým niečo dá robiť a ci sa to oplatí.