Je to skoro to isté ak moj starý džuki speedy

Moderátor: Moderators
zakolko si kupil svojho a v akom stave ?Imro napísal:Myslim ze si kupil dobre,ja teraz aj trochu banujem ja som tiez zhanal aeroxa nakoniec som kupil ale asi sa dalo aj lepsie
pre teba je to dost, tak si ho nekup, on si ho kupil a je stastny, prajem mu to, ostatny tu iba slintate a zavidite, tak mu tu pisete odveci ze kupil draho, ja si myslim ze je to rozumna cena, nakolko sa jedna o neskrabnuty kus bez tuningu, cize nebol ani nejako extremne namahany.yrex napísal:ta za jadzeny 50 baby dost a fakt jak vravi snake kled das tuning ta ta to vide na 60-65 baby a to je za 50 ccm dost. Nestaci ti 80km? Ja by som sa od radosti posral keby mi moja seria tolko dala
dr.snake napísal:potom skus lepsi fotakalebo lepsie svetelne podmienky..mozno v realy je o dost ina
aaa 50 litrov je dost penez
este vyfuk a dajake serepeticky a uz mas 60
yrex napísal:ta za jadzeny 50 baby dost a fakt jak vravi snake kled das tuning ta ta to vide na 60-65 baby a to je za 50 ccm dost. Nestaci ti 80km? Ja by som sa od radosti posral keby mi moja seria tolko dala
ty uz chod niekam s tou reklamou na PS, nekto chce ostri scoot a nie kamion s balonovimi kolami co sa furt kazi a nevie si to ani sam spravit lebo je to striekackakukolarik napísal:za 79900 mas full novu Hondu PS125i, bez tuningu je cestovna rychlost 100km/h, maximalka dakde pri 120-130
kukolarik napísal:za 79900 mas full novu Hondu PS125i, bez tuningu je cestovna rychlost 100km/h, maximalka dakde pri 120-130
kukolarik napísal:no pozrel by som si tych 120km/h lebo pokial viem, tak musi byt dost prudky a dost dlhy kopec,a by to dalo aspon 100... no ale nebudem sa miesat do kapusty, nemam skusenosti, ja len ci neprehanas... Moj skutrik ma 14 koni, co je teda o cosi viac a nad 110km/h uz nievelmi mu to ide...
v pohode, ja sa nenahnevam, uprimne povedane, malokomu sa vyslovene paci...Adrian 15 napísal:
Inac ta Honda neni moc pekna( bez urážky ) .