dovolte aby som sa predstavil

ked prisli prve peniaze spadli zodpovednosti na plecia a zacal som autom.. bytom.. ved to poznate.
Acko vo VP nemam tak som nakup moto odkladal a odkladal.. lenze 1.5.2013 sa mi otvorila moznost a tak som nevahal..
to bola moja prva. Yamaha Majesty 125 rv99. vyborny kus techniky od japonskych sialencov. ked si predstavim ze my sme vtedy vyrabali felicie...
ale po roku co bolo asi pred mesiacom som zatuzil dosiahnut 11kw hranicu a tak som siahol po aktualnom zazraku..
predstavukem vam moj Peugeot Satelis 125. rv 2006.
bol to dovoz z FR. kilometrom moc neverim a bol padnuty na pravy bok ale nie drasticky.. nejake plastiky a je to opravene. uchyty boli ok. za slusnu cenu som sa dal ukecat.
este pred servisom som sa povozil nejakych 500km. jazda v pohodke, nejake rezonovanie. drobnosti co s pomocou par zavitnikov a plieskov ci nitov lahko napravime. technicke nedostatky valcekov remena a podobne. zistil som ze mi trochu preraza fajka.
Momentalne cakam na diely. Takze objednane valceky, remen, olej, filter olejovy a fajka.
vyrobil som stojan na telefon.. taky aby trochu pasoval k designu moto. nieje to zazrak ale ziadne obrucky a klby a trasenie za jazdy.

buduci tyzden idem na povinnu hromadnu dovolenku ale ked sa vratim tak sa vrham na servis.
som z PD (pre tych co si myslia ze je to Poprad tak nie. je to Prievidza(viaze sa k tomu pribeh ale o tom na zrazoch)) byvam ale v BA. takze sa niekde postretavame ked to pojde a popiseme.
fotky ked som ho doniesol