aky mate mobil? (hlasovanie)
Moderátor: Moderators
- sigot
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Apr 09, 2013 6:28 pm
- Skúter: Honda SW-T400
Re: aky mate mobil? (hlasovanie)
a stare funkcne drivery na hardver nenechaju.. mozno je to sabotaz aby si ludia boli nuteni kupit novy model
Lacné gumy ti vydržia až do smrti.
- potapac
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 15, 2014 11:35 am
- Skúter: Honda GW1800
vsetko sa moze pokazit. navyse custom ROMky su odladene ked uz ich nikto nema lebo su novsie 

SW-T 400 -
radšej stratiť 5 min. života čakaním,
ako stratiť život pre 5 min.
Relax, kľud, pohoda..
SW-T 400 -

-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Máj 16, 2014 7:46 pm
- Skúter: Piaggio x9 125
Vlady s tym poctom to vobec nie je cudne. Ja som mal obdobie a za jeden kalendárny rok som mal 82 telefonov. Uz rok a 3 mesiace ale vlastnim S3 mini. Asi jediny telefon co vlastnim od novoti. Displej je jedina pozitivna stranka. Super amoled je nadherny. Nehovorim ze su neni lepsie ale ja som s nim max spokojny. Inak od kupy som mal problemy so sietou. Opravil som si to sam nahratim ineho fw. Co sa tyka prevedenia tak hroza. Osuchany olupany ale vydrzim s nim este volaco hadam. Bral by som nieco vacsie
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
82 telefonov to je kazde 4 dni iny telefon, cim sa zivis? 

- Dusan
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:16 pm
- Skúter: TGB Bullet 125 RS
Prave pozeram po nejakom novom telefone, mam HTC Desire HD, tak ze nieco v tomto rozmere, S4mini, LG2mini....ale su to osekane verzie, co sa mi nepaci,,,zase denko typu LG2 3 sa mi nepaci ale zatial to vyzera asi ze pojdem do toho. Samsungy vraj zeru ramku cici ...co by ste poradili ?
Dik
Dik
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
S5 mini - konečne štvorjadro, vodotesný...
- Dusan
- st. skútrista
uhm... ta ale ma urcite nedostatky ale prave pozeram SONY Xperia Z1 Compact velmi sa mi pozdava ..nejake minusy ?
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Máj 16, 2014 7:46 pm
- Skúter: Piaggio x9 125
Niekedy som mal jeden aj 1 den najdlhsie som mal vtedy 1asi tyzden. Bol som student.
- andy4
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Št Máj 16, 2013 6:37 pm
- Skúter: chesseBURGER125
...ja som manželke k veľkému sviatku zadovážil samsung S5 gold a zatiaľ si veľmi pochvaľuje. Ja musím vyzdvihnúť "joho" celkovú rýchlosť pri preklikoch a naozaj výborné fotografie (oproti starej S3, či mojom Note2). Nakoľko musí byť online 24hod, dokúpil som aj náhradnú batériu v nabíjacom doku, pri 3G internete telefón vydrží tých cca 11hodín. Oproti S3 chválim.
Mínus vidím akurát na spracovaní, je to plasťák. S4 pôsobí dojmom, že znesie viac pádov bez úhony
Mínus vidím akurát na spracovaní, je to plasťák. S4 pôsobí dojmom, že znesie viac pádov bez úhony

Idem si svoje.
- sigot
- st. kolobežkár
minus je "sony" hardver dobty ale mavaju dost nevyladene softvery.. problemy so sietami a baterkou ale zalezi aky si pouzivatel.. ja pouzivam blietooth sucasne s wifi 12h denne a to sony nezvladalo.. mozno su aj niektore vyladene tak ako samsung odflakol s3 a note bol ok...Dusan napísal:uhm... ta ale ma urcite nedostatky ale prave pozeram SONY Xperia Z1 Compact velmi sa mi pozdava ..nejake minusy ?
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tato tema co prispevok to skvost 

- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
Riesit furt jadra, ramky, nove handroid aktualizacie...
Mat 4 jadra na chod smartfonu a on po case zacne aj tak lagovat, des a hruze
Ale sak ako pan chce, tak pan ma. Ale aby som sa prisposoboval telefonu?
Mat 4 jadra na chod smartfonu a on po case zacne aj tak lagovat, des a hruze
Ale sak ako pan chce, tak pan ma. Ale aby som sa prisposoboval telefonu?

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To riešia iba niektorí jedinci...takí čo to možno tiež riešia furt aj u klasického PC.
Možno to majú ako náhradu za Tmagočiho...
Ja mám mobil na bežné veci, nejaká hra, volanie, internet,nejaký film alebo rozprávku pre decko a teda zopár posťahovaných aplikácii, tak mi ten handroid tam beží úplne normálne ...
Takže skorej vidím problém u používateľov ako v samotnom systéme.

Možno to majú ako náhradu za Tmagočiho...

Ja mám mobil na bežné veci, nejaká hra, volanie, internet,nejaký film alebo rozprávku pre decko a teda zopár posťahovaných aplikácii, tak mi ten handroid tam beží úplne normálne ...

Takže skorej vidím problém u používateľov ako v samotnom systéme.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- sigot
- st. kolobežkár
ano presne vlady.. a blbym pouzivatelom blbovzdorny ajfon.. nic osobneee 

- lacosta
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 26, 2009 10:34 am
- Skúter: Aprilia SR50 Factory only ...
- Kontaktovať užívateľa:
tak prr, mnaufon neni blbuvzdorny
... ja ustvu vselico

Hail to the king baby !

Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
- sigot
- st. kolobežkár
to vy ste zase sef panee pred vami ani designed in california nepomoze 

- VLADY
- spammer
A k ajfonom..... tento mesiac sme sa aj ja (4S), aj manželka (5) zbavili týchto zázrakov americkej techniky.... a sme radi že to je z domu preč...Ešte predať iPad a bude pokoj.
Lebo to, že mi na jablku vydržala dlhšie baterka nenahradí to , že chcem dostať dačo do telefónu alebo tabletu ,nakopčím to na kartu a šupnem do slotu alebo že skopírujem priamo do zariadenia....
Takže vyskúšali sme, porovnali a nemôžem mi nikto povedať že som zaujatý. Skrátka nám to nevyhovovalo. K iTunesu sa nevyjadrujem...to musel skonštruovať ozaj niekto z inej galaxie asi pre inak zmýšľajúce osoby...tak neintuitívne spravené ovládanie som ešte nezažil....Alebo skrátka som dementný ja ?
Lebo to, že mi na jablku vydržala dlhšie baterka nenahradí to , že chcem dostať dačo do telefónu alebo tabletu ,nakopčím to na kartu a šupnem do slotu alebo že skopírujem priamo do zariadenia....
Takže vyskúšali sme, porovnali a nemôžem mi nikto povedať že som zaujatý. Skrátka nám to nevyhovovalo. K iTunesu sa nevyjadrujem...to musel skonštruovať ozaj niekto z inej galaxie asi pre inak zmýšľajúce osoby...tak neintuitívne spravené ovládanie som ešte nezažil....Alebo skrátka som dementný ja ?

- potapac
- st. skútrista
no to je asi naozaj len sila zvyku... ja mam MacBook Air a iPhone a vsetko funguje uplne prirodzene.
Na synchronizacii nevidim nic neobvykle ani nelogicke...
Pripojis a je.. ak chces fotky tak ich mas v iPhoto alebo Aperature.. tak isto natocene videa
alebo ich natiahnes v iMovie kde postrihas video..
Ale ako hovoris je to sila zvyku..
Na synchronizacii nevidim nic neobvykle ani nelogicke...
Pripojis a je.. ak chces fotky tak ich mas v iPhoto alebo Aperature.. tak isto natocene videa
alebo ich natiahnes v iMovie kde postrihas video..
Ale ako hovoris je to sila zvyku..
SW-T 400 -
Relax, kľud, pohoda..
SW-T 400 -

- Dusan
- st. skútrista
tak sa stym inefonom pripoj u mna, nepripojis a o to ide, a co extra aplikacie na win, na Macku nejdu.....
- potapac
- st. skútrista
ale ja sa nechcem pripajat u teba a nechcem aby sa niekto pripajal u mna ..
a ake extra aplikacie mas na mysli..
ja nijake nepotrebujem.
a ake extra aplikacie mas na mysli..
ja nijake nepotrebujem.
SW-T 400 -
Relax, kľud, pohoda..
SW-T 400 -

- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Vlady este si zabudol ze ti v robote nema kto nabinacku pozicat lebo mas iny konektor. Ze sa nesparujes z hoc cim cez BT. A hlavne ze som na firemnom pc chcem daco hodit do telefonu a na to v nom neotvorim a samozrejme si tam tu posratu appku nenainstalujem lebo nemozem
No proste prdet na cele nahlodane jablcko
Telefon sam o sebe by mi vobec nevadil neni zli. Ale to o co sa snazi Apple ...

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
Presne toto... Na telefón ako HW nemôžen povedať vôbec nič zlé. Akurát nie každému sa môže páčiť furt ten jeden dizajn. Ale tie vyjadrenia vedenia jablka na určité veci okolo veľkosti mi prídu smiešne detinské....Prečo má 4S znova len 3,5 " displej? Viac netreba, zle by sa to ovládalo...
A naraz 5ka už mala 4" to už potom jak sa muselo zle ovládať.
A teraz pripravovaná 6ka tá už môže mať av viac ako 4" Asi už Američanom rastú dlhšie prsty?
Potrebujem si dačo zobrať - preniesť nejaký súbor, musím to pchať na extra USB kľúč lebo do telefónu to nedám. Telefónny zoznam ak je len v telefóne tak na inú novú ďalšiu SIMkartu ho neskopíruješ, zasi asi kvôli bezpečnosti...tej chorej Americkej...
A zvláštny konektor je možno aj najmenšie zlo, káble kúpiš čínske za dolár, ale aspoň je ten konektor blbovzdorný.
Aj keď vnútri konektora zas nejaké sračky SMDsúčiastky, asi lebo aby to číňan neokopčil hneď a nezačal vyrábať fejky ...vyrába ich tak či tak akurát to trvalo možno o mesiac dlhšie
Ale aj micro USB má zas tiež svoje slabé miesta...
Ale spravíš si konto u jablka a ak sa dačo potentuje s heslom že zabudneš napríklad, tak nové si už nemôžeš dať ako pôvodné...Lebo asi bezpečnosť...jaká bezpečnosť? tá chorá Americká???
Alebo spravíš si nové konto na iný mail a zas iné heslo ....Staré konto nevymažeš....nezrušíš registráciu nezmeníš. Mám doma v PC kopec filmov a rozprávok do Jablka ich nedostaneš hoci sú legálne kúpené na DVDčkach...tiež choré. Ale baterka vydrží o deň dlhšie a maily naťahuje súvisle !!!

A teraz pripravovaná 6ka tá už môže mať av viac ako 4" Asi už Američanom rastú dlhšie prsty?

Potrebujem si dačo zobrať - preniesť nejaký súbor, musím to pchať na extra USB kľúč lebo do telefónu to nedám. Telefónny zoznam ak je len v telefóne tak na inú novú ďalšiu SIMkartu ho neskopíruješ, zasi asi kvôli bezpečnosti...tej chorej Americkej...

A zvláštny konektor je možno aj najmenšie zlo, káble kúpiš čínske za dolár, ale aspoň je ten konektor blbovzdorný.
Aj keď vnútri konektora zas nejaké sračky SMDsúčiastky, asi lebo aby to číňan neokopčil hneď a nezačal vyrábať fejky ...vyrába ich tak či tak akurát to trvalo možno o mesiac dlhšie
Ale spravíš si konto u jablka a ak sa dačo potentuje s heslom že zabudneš napríklad, tak nové si už nemôžeš dať ako pôvodné...Lebo asi bezpečnosť...jaká bezpečnosť? tá chorá Americká???
Alebo spravíš si nové konto na iný mail a zas iné heslo ....Staré konto nevymažeš....nezrušíš registráciu nezmeníš. Mám doma v PC kopec filmov a rozprávok do Jablka ich nedostaneš hoci sú legálne kúpené na DVDčkach...tiež choré. Ale baterka vydrží o deň dlhšie a maily naťahuje súvisle !!!

Naposledy upravil/-a VLADY v Ne Aug 24, 2014 9:13 am, upravené celkom 2 krát.

- potapac
- st. skútrista
staci si zapnut funkciu keychain a nemusis si ziadne heslo pamatat.
Samozrejme ze je moznost vymazat konto.. support.apple.com tam ti po zaslani mailu a overeni konto vymazu.
Dokonca som si kupil appku, ktora nerobila to co bolo v popise tak som ju vratil, odinstaloval
a dostal som peniaze spat.
DVD dostanes cez iTunes uplne v pohode do mobilu.
Ale ako ste skonstatovali.. ak vam vyhovuje nieco ine treba si kupit nieco ine..
S tou ochranou sukromia je to tak.. kludne ti dam moj mobil ale bude ti nanic..
Ani ho nepreinstalujes, a bez hesla /otlacku prsta/ ho mozes akurat rozobrat na nahradne diely..
Ale nikto neukradne moje udaje ani fotky ani maily.
To je ale asi na ine forum.
Samozrejme ze je moznost vymazat konto.. support.apple.com tam ti po zaslani mailu a overeni konto vymazu.
Dokonca som si kupil appku, ktora nerobila to co bolo v popise tak som ju vratil, odinstaloval
a dostal som peniaze spat.
DVD dostanes cez iTunes uplne v pohode do mobilu.
Ale ako ste skonstatovali.. ak vam vyhovuje nieco ine treba si kupit nieco ine..
S tou ochranou sukromia je to tak.. kludne ti dam moj mobil ale bude ti nanic..
Ani ho nepreinstalujes, a bez hesla /otlacku prsta/ ho mozes akurat rozobrat na nahradne diely..
Ale nikto neukradne moje udaje ani fotky ani maily.
To je ale asi na ine forum.
SW-T 400 -
Relax, kľud, pohoda..
SW-T 400 -

- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
Vlady ruku na srdce, mas pocit ze apple robi stale rovnaky dizajn? a co potom taky samsung? ved je problem rozoznat S3 od S4 a S5. ku zbytku androidov sa ani nebudem vyjadrovat. si zober ako rychlo chrlia novych nastupcov. nedavno bol vlajkovou lodou u spolocnosti sony "SONY Z1" a uz o par dni vyjde na trh uplne "nove" zariadenie !? (samozrejme len zmenili nazov, dizajn ostal nezmeneny, pridali na sile procaku aby to po nainstalovani applikacii a roznych widgetov a vseliakych zrutov ram stihalo vobec odosielat sms a nemrznut)VLADY napísal:Presne toto... Na telefón ako HW nemôžen povedať vôbec nič zlé. Akurát nie každému sa môže páčiť furt ten jeden dizajn. Ale tie vyjadrenia vedenia jablka na určité veci okolo veľkosti mi prídu smiešne detinské....Prečo má 4S znova len 3,5 " displej? Viac netreba, zle by sa to ovládalo...
A teraz pripravovaná 6ka tá už môže mať av viac ako 4" Asi už Američanom rastú dlhšie prsty?![]()
Potrebujem si dačo zobrať - preniesť nejaký súbor, musím to pchať na extra USB kľúč lebo do telefónu to nedám. Telefónny zoznam ak je len v telefóne tak na inú novú ďalšiu SIMkartu ho neskopíruješ, zasi asi kvôli bezpečnosti...tej chorej Americkej...![]()
Alebo spravíš si nové konto na iný mail a zas iné heslo ....Staré konto nevymažeš....nezrušíš registráciu nezmeníš. Mám doma v PC kopec filmov a rozprávok do Jablka ich nedostaneš hoci sú legálne kúpené na DVDčkach...tiež choré. Ale baterka vydrží o deň dlhšie a maily naťahuje súvisle !!!![]()
konektor lightning pripojim do zariadenia kedykolvek za tmy, alebo pri maximalnom stupni deliria

iTunes nie je vyhra, no treba pochopit ze pre "nas" co pouzivame windows, je pouzivanie apple vyrobkov komplikovanejsie.
ano, na zaciatku som mal tiez problem cokolvek skopcit do fonu alebo ipadu, ale vynahradza mi to ich funkcnost.
vsetko ma pre a proti, preto je moznost kupit si to co mi prave vyhovuje. keby sme boli vsetci cierny, bol by to skandal

neviem ci mam zacat s temou virus na mobilnom zariadeni, lebo sa bojim aby sa na androidakov nieco nenalepilo

peace

- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Ake vyrusi ja som este ziadny nemal pouzivam android uz od S1. Problem mrznucich handroidov vidim skôr v tom ze ludia tam instaluju vsetko lebo je to zadara. Vyhoda applu je ze tie appky su platene a nemoze to tam zavesit kazdy. Ak pouzivam appky od overenych zdrojov nemam problem. A zasa porovnavat daky samsung galaxy young z iphonom ktory je 8nasobne drachsi a potom sa cudovat ze ked mam pustenu hudbu daku appku na pozadi a maili ze to mrzne a dlho nacitava jasne ze to tak je.
Inak iphone neodsudzujem plati sa za prestiz co je nornalne.
Mne osobne vadi iba kompatibilita o ktoru sa snazime normamy a zjednocovanim konektorov a dakto roby presny opak.
Mam doma jeden kabel na fotak,tablet,mobil,prehravac. Nechcem mat na kazdy nieco ine. Nehovoriac o tom keby mam mat na kazdy v pc zvlast software aby som tam daco dostal...
O tom ze su vsetky rovnake to mas pravdu ze aj ostatny vyrobcovia to tak maju je taka doba a naco nieco menit ked sa to paci ludom. Aj novy golf vyzera skoro ako stary.
Inak iphone neodsudzujem plati sa za prestiz co je nornalne.
Mne osobne vadi iba kompatibilita o ktoru sa snazime normamy a zjednocovanim konektorov a dakto roby presny opak.
Mam doma jeden kabel na fotak,tablet,mobil,prehravac. Nechcem mat na kazdy nieco ine. Nehovoriac o tom keby mam mat na kazdy v pc zvlast software aby som tam daco dostal...
O tom ze su vsetky rovnake to mas pravdu ze aj ostatny vyrobcovia to tak maju je taka doba a naco nieco menit ked sa to paci ludom. Aj novy golf vyzera skoro ako stary.
podpis som si este nenastavil