KEEWAY SilverBlade 125EFI - KRAES
Moderátor: Moderators
- Dusan
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:16 pm
- Skúter: TGB Bullet 125 RS
Re: KEEWAY SilverBlade 125EFI - KRAES
Zeby si ju pripojil opacne?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne tak, baterka ak by aj mala hneď 10V a tedy vychniapaná na mariu nebude vyrážať poistku . Leda že je naopak polaritou, alebo že v obvode napríklad nabíjacom-v regleri je dačo odpálené a teda ide to do skratu.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- miloxxx21
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Apr 30, 2013 8:20 pm
- Skúter: Piaggio mp3 lt 400 ie
- Kontaktovať užívateľa:
Pripojil som ju ako bola predtím + na plus a -na minus.
piaggio mp3 lt 400 ie
- Dusan
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:16 pm
- Skúter: TGB Bullet 125 RS
Mas niekde nieco v skrate nepricvikol si nejaky kabel pri montazi?
- VLADY
- spammer
Zúfalosťou to neopravíš...ak je to do skratu tak najskorej treba odplastovať a zistiť príčinu ....môže to byť v skrate len tam kde je to zapojené priamo z baterky a teda kábel po regler plus samotný regler , kábel silový hrubý od baterky po štartovacie prúdové relé. Všetko ostatné by malo ísť cez spínačku.A teda pri vypnutom kľúči je to odpojené a nemôže skratovať.

- miloxxx21
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Vlady ale mne to robí pri pripájaní káblov na baterku.
piaggio mp3 lt 400 ie
- VLADY
- spammer
No šak .... čo tam je vtedy pripojené nafurt ??? snáď som to napísal jasno že len káble a regler....Takže len tam je dakde skrat čo je pripojené nafurt, takže postupoval by som následovne, odpojím konektor od reglera a pripojím baterku a ak pôjde do skratu znova , je problém v kábloch ak to nebude do skratu je zlý regler....
Já vím je zima, mrcha čas človeku je lepšie v teple pri TV-PC-
ako dakde sa válať pod scootrom v garáži alebo nebodaj vonku pred barákom.... 
PS: mňa dnes čaká prehádzať kolesá na
aute
Já vím je zima, mrcha čas človeku je lepšie v teple pri TV-PC-

PS: mňa dnes čaká prehádzať kolesá na

- KRAES
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:25 pm
- Skúter: KEEWAY SilverBlade 125EFI
- Kontaktovať užívateľa:
"miloxxx21" - Milo, podľa schémy zapojenia, +červený vodič s 20A poistkou ide na spínaciu skrinku a RECTIFIER, čo bude pravdepodobne regulátor napätia. Relé štartéra je napájané priamo z batérie bez poistky. Schému v pdf-ku Ti pošlem. V takýchto prípadoch je najlepšie isť spätne čo si všetko robil, s najväčšou pravdepodobnosťou bude niekde priškripnutý kábel ku kostre, skrinka preráža na kostru, lebo reglér v háji.
KEEWAY SilverBlade 125EFI - od 4/2014 = 21 950km; spotreba od 2,53l do 3,3l/100km; sviečka Denso Iridium Power; 12V zásuvka; variátor Polini Maxi Hi-Speed 6ROL; GSM ALARM; BLUE LED Backlight ;
čítam tu články, no žiaľ ceny ND na Keeway sú určené od výrobcu MOC aj VOC, tak isto ako u japonských skútroch aj tu sú ceny odlišné od iných dodávateľov.
Remeň na SB je 906x22,5x30 rozmer to je originál od výrobcu, na prvých SB bolo použité 922x22,5 čo už neexistuje.
To že je to drahé no čo nie je drahé samotné motorkovanie je strašne do penazí.
Zadarmo to nikto nebude robiť. Radšej zavrieme firmu a ideme na výlet, no nie???
Ak máte podobné otázky napíšte, hockedy so na mail. gvpmoto@gmail.com
S pozdravom
Janco
Remeň na SB je 906x22,5x30 rozmer to je originál od výrobcu, na prvých SB bolo použité 922x22,5 čo už neexistuje.
To že je to drahé no čo nie je drahé samotné motorkovanie je strašne do penazí.
Zadarmo to nikto nebude robiť. Radšej zavrieme firmu a ideme na výlet, no nie???
Ak máte podobné otázky napíšte, hockedy so na mail. gvpmoto@gmail.com
S pozdravom
Janco
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Zaujímavé video z produkcie KEEWAY
https://www.youtube.com/watch?v=yD88ltwDPJM
KEEWAY SilverBlade od 5:35 do 5:42.
https://www.youtube.com/watch?v=yD88ltwDPJM
KEEWAY SilverBlade od 5:35 do 5:42.
KEEWAY SilverBlade 125EFI - od 4/2014 = 21 950km; spotreba od 2,53l do 3,3l/100km; sviečka Denso Iridium Power; 12V zásuvka; variátor Polini Maxi Hi-Speed 6ROL; GSM ALARM; BLUE LED Backlight ;
-
- chodec
- Dátum registrácie: Št Nov 13, 2014 11:54 pm
- Skúter: KEEWAY Silver Blade 125
Ahoj aké valčeky,a akej hmotnosti si dával?a menil si aj remeň?miloxxx21 napísal:Ahojte bnes som menil valčeky po 15000km aj remeň foto valčekova ešte mám jeden proglém pri spet nej montáži baterky ktorá bola čiastočne vybitá mi začalo viráža poistku 20 Am vie mi niekto poradiť kde môže biť proglém.
- miloxxx21
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj valčeky som dával originál 11g a menil som aj remeň všetko som objednával zo stránky keeway.sk
piaggio mp3 lt 400 ie
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Opäť niečo pre tých, ktorým sa páči tento kvalitný a pohodlný maxi skúter z „Čínskej“ produkcie:
V roku 2012 vstúpil Benelli na Indonézsky automobilový trh, aby vykryl dopyt spotrebiteľov na motocyklovom trhu, a predáva sa tu KEEWAY SilverBlade ako BENELLI Zafferano 250EFI a je tu v týchto končinách veľmi obľúbeným maxi skútrom: http://www.benelli.co.id/scooter/zafferano.html
http://kobayogas.com/2014/03/19/meet-it ... zafferano/
http://news.okezone.com/read/2014/09/30 ... -zafferano
V roku 2012 vstúpil Benelli na Indonézsky automobilový trh, aby vykryl dopyt spotrebiteľov na motocyklovom trhu, a predáva sa tu KEEWAY SilverBlade ako BENELLI Zafferano 250EFI a je tu v týchto končinách veľmi obľúbeným maxi skútrom: http://www.benelli.co.id/scooter/zafferano.html
http://kobayogas.com/2014/03/19/meet-it ... zafferano/
http://news.okezone.com/read/2014/09/30 ... -zafferano
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Móóóc pekná farba a aj umiestnenie zrkadiel 

-
- chodec
- Dátum registrácie: Št Dec 18, 2014 2:11 am
- Skúter: keeway silverblade 125i
Dobrý deň! Zdravím všetkých priaznivcov "striebornej čepele" (alebo ako sa to prekladá)! Minulé leto som aj ja podľahol a kupil som si BLADE . Som z MI , čiže najblišie som ho aj ja zohnal v KE v TOMI. Čítal som kadejaké recenzie, pozitívne aj negatívne. Porovnával som ho aj s tou Hondou , ale pači sa mi viac . Mám za sebou už aj prehliadku po 1000 km a aj jeden zraz na Šírave (dobre som zmokol , ale stálo to za to) Chcel som sa aj ja podeliť o zažitky s mojím BLADE. Zistil som že to naozaj nieje scooter pre niekoho kto nevie ani šrubku zatočiť! Po pár km ich bolo uvolnených statočne , ale to ma ani tak neprekvapilo , čakal som že kým si všetko sadne na miesto , treba to prebehnúť. Čo ma však vystrašilo , bolo keď mi to po prejazde výtlkom zdochol . Kým som prišiel na chybu , riadne som si zahrešil. Ten vstrek nieje zle otočený , ale tie zúbky ten kolektor vôbec nedržia. Odporúčam prichytiť ho sťahovacou páskou-fuguje. V servise videli že som to vyriešil , tak to už ani neriešili ! inak som zatial iný problém nemal. Jedno mu ale vytknúť musím ! Pri dlhšej jazde ma z neho bolí prdel ! Nevie náhodou niekto , kde by som zohnal také sedadlo , ako na tom vytunovanom scootri ? (myslím to upravené)
- Keejwak
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Nov 23, 2013 7:39 pm
- Skúter: -
Mal by si si tento prispevok presunut do vlastnej temy 

Gilera Runner SP 70 - Valec Malossi Sport 70cc ,Tecnigas TREK vyfuk, Malossi multivar 2000 vario + 7,2gr, Malossi MHR klapky, Malossi red sponge filter, Malossi fly clutch spojka ,Stage6 "WingCooler" zvon, Malossi X-special belt lang remen ...
-
- chodec
Nemyslím , že to chce novú tému , ale to sedlo by som fakt chcel poriešiť. Neviem či by to vedel vyriešiť nejaký čaluník a kolko by to vlastne stálo!
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
cream5 - Tak ja som mal povolenú len jednu skrutku na hlavnom stojanu, asi po 400km. Inak žiadne problémy so skrutkami alebo že by sa niečo povoľovalo ani po 6000km. To sedlo je asi dobrá práca čaluníka a bolesť zadku bude asi málo zvyku, ale po 100km jazdy som aj ja rád, keď si dám krátkou pauzu.
Tak hlavne vyrobca nemal pocit pri navrhovani sedadla a to u kazdeho modelu hoc akej značky 125i ze na to pojde clovek viac ako 100km na jednu supu. moj nazor preto ten mensi konfort pri viac km. Ale zas dat si pauzu po 100km je fajn tak to zas neni na škodu to sedlo.

-
- chodec
Ja som trochu zaťažený na chopper styl , napríklad HD, ale bohužial na to nemam ani vodičak a ani peniaze. HD mam akurat bundu. To sedlo sa mi hlavne páči , aj kôli tomu , že by ma to posadilo o par cm nižšie , čo by mi dalo aspoň lepší pocit!
. Aj to trošku lepšie vyzera .

- miloxxx21
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Zdravím všetkých tak konečne dnes dorazil valec Airsal 153ccm Ø58mm. Skúter zatiaľ v servise nemá ťah keď som sa chcel pohnúť z miesta tak strácal ťah až zdochol motor nevládze sa pohniť. Naprázdno na stojane keď mu pridám tak všetko v poriadku.
piaggio mp3 lt 400 ie
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
miloxxx21 - A tento problém sa Ti stal z ničoho nič??? Už máš 16000km, menili Ti podľa servisného harmonogramu palivový filter? Jeden by mal byť v nádrži pred čerpadlom a druhý vonku za ním, tak to je znázornené na obr., osobne ja som sa ku nim ešte nedostal, ale za 2000-ky pri 8000km budem musieť sa ku nim dostať, aspoň aby som vedel postup od kapotážovania. A aby som nezabudol sa spýtať, s tou elektrikou čo bolo za problém? Ď.
- miloxxx21
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Tá elektrika odizolovaný káblik pod kufrom sedla. Chlap v servise ju rozobral všetko prezrel a nenašiel nič chce ešte cez počítač pozrieť niečo ale zatial sa k tomu nedostal dnes mi volal že sa zastaví zajtra po valec a že mi ho tam dá ale až po sviatkov.
piaggio mp3 lt 400 ie
- bobe1
- cyklista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2014 9:42 pm
- Skúter: maxsym 600i ABS executive
Ahoj Milo.
gratulujem k novemu valcu,ten istý mám aj ja,hlavne ho dobre zabehni s dobrým olejom 5W-40 plná syntetika je to nikasil nie liatinová vložka ako tam bol originál.
gratulujem k novemu valcu,ten istý mám aj ja,hlavne ho dobre zabehni s dobrým olejom 5W-40 plná syntetika je to nikasil nie liatinová vložka ako tam bol originál.