Príspevok
od užívateľa dreamer » Št Jún 30, 2016 3:09 pm
Obcas tak jazdim aj ja, no a? Komu to vadi? Obmedzujem niekoho? Je to moja osobna vec, predpisanu helmu mam a ostatne je len moja osobna miera rizika, ktore som ochotny akceptovat. Jazda na motorke je nebezpecna, ale to hadam vieme vsetci. Rovnako ako splhanie sa po skalach, paragliding, ci ine sporty. Videli ste uz v meste v premavke cyklistu s chranicmi? Ja este nie a pritom je riziko, ze ho nieco zrazi uplne rovnake. Chlapi, budte trochu nad vecou, netreba sa vzdy preposrato obliekat aj v 35*C horucavach do brnenia a varit sa vo vlastnej stave. Je bezpecnejsie jazdit v psychickej pohode, ako v totalnom nekomforte s myslou niekde inde. Viem co je to pad, zazil som na velkej moto, ale uvedomte si, ze napr. pri celnej zrazke uz nejde len o skrabance, ale o vnutorne zranenia, na ktore este nikto ucinne motooblecko nevymyslel, cize netreba si mylne mysliet, ze ak sa obliekam som v bezpeci. Naraz a nasledne pretazenie je svina a najviac pricin smrti pri havariach su vnutorne zranenia. Hlavne sa drzte hesla, zi a nechaj zit. Kazdy je zodpovedny sam za seba. Howgh.
Aprilia SR MAX 300

ex: Honda XL 1000V Varadero | Suzuki DL650 V-Strom | Yamaha XS650 Midnight Special | Simson S50 | Jawa Babetta 207