VLADY napísal:áno ale s tým že nešlo o život by som si moc istý nebol pretože ako tak pozerám na ten predok toho scootra

od nárazu na obrubník by sa také nestalo...
Ako sa to vlastne stalo:
Išiel som po hlavnej a v odbočovacom pruhu v protismere bolo niekoľko áut nachystaných prejsť cez môj jazdný pruh na parkovisko. Prvé auto stálo, blinker vyhodený normálne mi dával prednosť tak ako mal až kým som sa nepriblížil asi na dva metre. Vtedy usúdil že je najvhodnejšia chvíla odbočiť a vyštartoval rovno do mňa.
Išiel som asi 40, ale čo bolo najhoršie viezol som aj kamoša. Ja som po tej šupe preletel cez scoot a asi dva metre som sa helmou šúchal po asfalte. Kamoš sa zviezol na stranu a odrel si koleno. Našťastie sa nikomu nič nestalo len ja som sa trochu zľakol keď som ležiac na ceste otvoril oči a 20 centi odomňa predné koleso auta ktoré vychádzalo z parkoviska:-)
Ak by sme nemali helmy alebo ak by som išiel rýchlejšie tak o život ísť môže.
Tomu degešovi som na jeho starej škatuli zlomil akurát držiak prednej značky a on stále dokola že "
Ku**a chalani ja som vás nevidel, ja som vás nevidel..." Červený scoot, svietil som, vzadu kamoš dlhý ako týždeň pred výplatou a on mi povie že nás nevidel.
No a najväčšia zábava bola keď som zavolal policajtov a oni mi ešte vynadali že načo ich otravujem šak za 15 minút majú fajront.