lenze on to nemyslel tak ako si to myslis ty :toothy10: :thefinger:dr.snake napísal:len si zabudol preciat tie tri bodky za jeho prispevkom "a mas pokoj..."matio napísal: fiha, konecne sa nasiel niekto, kto povedal aj moj skuter, som sokovany![]()
Akeho cinanka?
Moderátor: Moderators
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
ja to viem velmi dobrebbnation napísal:pre boha matio. to sa ti ta baba tak lubi? ved jej chces radit a nemas s ostatnymi znackami ziadne skusenosti. nezabudaj na jednu vec, ze ked jej poradis zle, tak ti to vyhodi na oci.
cina je cina. bud sa "serie" alebo slape (=>kazdy kus je iny). vsak jednu mas, tak vies, ci je dobra.

podpis som si este nenastavil
- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
kto tu vravi o adamsovi? do uvahy pripada kymco, keeway, impexta, yuki, tie tu maju servis a dokonca viem aj kde ...bbnation napísal:cena je normalna, kvalita nieco stoji, ako pri vsetkom a taktiez platis za "znacku".
ak sa rozhoduje pre cinu, tak na prvom mieste by podla mna mal byt seris. neviem ako kymco a keeway, ale pre adams(JL) v ziline servis nie je.
inak ty si zo ziliny? na com jazdis? nemas foto? by sa mohlo spravit aj nejake stretko
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Akeho cinanka?
to je uplne jednoduche - toho ktory by sa tu mohol predavat lebo ak sa to stane bude sa predavat len jeden. tak ako sa predavala BABETA, ako sa predavali jeden SILON, potraviny boli zo ZDROJa, namiesto lego bola CHEVa, pracka bola TATRAMAT, rura bola MORA a televizor bol KALINA alebo ine zenske meno (pripadne tak ako budeme mat mozno zase jednu zdravotnu poistovnu) kazdopadne tvoja uvaha ma svoje opodstatnenie lebo presne tam smerujeme. ja by som si kupil skuter YAMASAKI - predavaju sa v Trnave a vzdy ked to clovek zbada tak sa zabavi.matio napísal:Ahojte vo spoloktak aky mate dneska den?
Predsatvte si nasledovnu situaciu, Slovensko upadne do tazkeho komunizmua co sa stane? Zakazu sa predavat na SR trhu znackove skutre a jedine co zostane budu cinankovia/cinske skutre/neznackove... (yuki, impexta, keeway ...) alebo si predstave, ze by tie znackove ani nikdy neexistovali.
Otazka teda znie: Ktoreho cinanka by ste si teda vybrali???? :gt1:
PS: uz vidim kolko tu bude zase OT
PS1: to geetee: preco sa neda v ziline keeway kupit na splatky?
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
cize keby boli komousi metro sa rusi...aj teska a pod...to by bol horor...kde by babky nakupovali? sice hugo miletic by ostal 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
+pre KW 2Tkukolarik napísal:takze dam ti porovnanie priamo Kymco agility vs Keeway Focus
KYMCO:
1820 - 685 - 1085 mm
váha 97 kg
motor 4-takt (vzduchom chladený)
prevodovka Automatická prevodovka
zdvihový objem 49,5 ccm
výkon 2,28 kW
krútiaci moment 3,5 Nm - 7000 o/min
srzdy (s/z) kotúč - bubon
kolesá 120/70-12 - 130/70-12
výška sedadla 790 mm
farby červená/modrá/strieborná
Cena: 39900 - zjednas na 38
Keeway:
Rozměry (délka x
šířka x výška) 1800 x 700 x 1100 mm
Provozní hmotnost 96 kg
Motor dvoutaktní jednoválec, vzduchem chlazený
Objem 49
Max. výkon 2,1 kW/ 5500 rpm
Točivý moment 2,6 Nm/ 5300 rpm
Brzdy přední / zadní kotoučová s mechanickou ABS / bubnová
Pneu přední / zadní 3,50-12 / 3,50-12 (120/70-12 51J / 123/70-12 56J)
Max. rychlost 44 km/h
Ekon. spotřeba cca. 2 l/ 100 km
Palivová nádrž 4,8 l
Zapalování CDI
Startér mechanický, elektrický
Převodovka CVT
Baterie 12 V 4 AH
Cena 32000
Takze hlavne rozdiely: K=Kymco F=Focus
K-4T F-2T
Krutak: K-3,5 Nm - 7000 o/min F- 2,6 Nm/ 5300 rpm
Takze plusy pre K
- lepsi krutak
- 4 takt
- je to firrma s tradiciou a nie china
Plusy pre F
- cena
A plati ze nie si tak bohaty aby si kupoval lacne veci!

:gt1: :gt1: hlavne to ze s talianskym temperamentom a tam palubka porsche75ka napísal:link ta biaginni: www.biaginni.sk

toto je taky talian jak som ja majster v karate :gt2:
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ved aj moto zeta (yuki) pisu ze made in italy 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
spracovanie je katatrofalne, plasty tvrde a krechke, a proste bieda, cistokrvny talian :gt1: aj ten originalny taliansky dizajn :gt1: :gt2: sa pos erem75ka napísal:hmm no ja by som ti odporucil biaginni skutre ...ich cena je porovnatelna s drahsimi cinskymi skutramy no su vsak lepsie spracovane .....aj ked neviem kto ich vyraba ..ked niektovie nech da vedieť lebo aj ja mam zaujem si ho kupit...

Pre žensku a za tie prachy by stačila hocjaká 4T čína od Adamoto. Je to nenáročné na udržbu. Má to vsak háčik, vsetky momentalne ponukane su na 12" kolach a tie maju inu dlžku remena. No a práve remen je ten najslabší článok na čina skutroch a ked nemožno zohnať kvalitný ekvivalent je to katastrofa.
Takže ja by som bral hocjaký 2T od Keeway.
Takže ja by som bral hocjaký 2T od Keeway.
- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ked sa tak na to divam, tak som aj vlastne nepriamo trafil to co nas caka, tesite sa na prvy maj? budeme robit velke zrazy cinakov, ako mali teraz zraz harlejakov v usa. videli ste to v telke? vraj okolo 3/4 miliona!! harlejov, bola to riadna kolonatheruck napísal: to je uplne jednoduche - toho ktory by sa tu mohol predavat lebo ak sa to stane bude sa predavat len jeden. tak ako sa predavala BABETA, ako sa predavali jeden SILON, potraviny boli zo ZDROJa, namiesto lego bola CHEVa, pracka bola TATRAMAT, rura bola MORA a televizor bol KALINA alebo ine zenske meno (pripadne tak ako budeme mat mozno zase jednu zdravotnu poistovnu) kazdopadne tvoja uvaha ma svoje opodstatnenie lebo presne tam smerujeme. ja by som si kupil skuter YAMASAKI - predavaju sa v Trnave a vzdy ked to clovek zbada tak sa zabavi.

- kika
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 ST
matio, ja by som ten vyber nechala viac na nu.u mna bola okrem nizkej vahy dolezitou aj poziadavka na vysku sedadla.takze neviem, ak je nizka tak nech si sadne na tie skutre ci dociahne a ak je vysoka, ci sa tam zmesti
no a potom asi zalezi na nej co sa jej bude pacit, hlavne nech sa rozhodne ci 2t alebo 4t, to dost pomoze v rozhodovani 

aj ja sa tesim na tie cinankymatio napísal:ked sa tak na to divam, tak som aj vlastne nepriamo trafil to co nas caka, tesite sa na prvy maj? budeme robit velke zrazy cinakov, ako mali teraz zraz harlejakov v usa. videli ste to v telke? vraj okolo 3/4 miliona!! harlejov, bola to riadna kolonatheruck napísal: to je uplne jednoduche - toho ktory by sa tu mohol predavat lebo ak sa to stane bude sa predavat len jeden. tak ako sa predavala BABETA, ako sa predavali jeden SILON, potraviny boli zo ZDROJa, namiesto lego bola CHEVa, pracka bola TATRAMAT, rura bola MORA a televizor bol KALINA alebo ine zenske meno (pripadne tak ako budeme mat mozno zase jednu zdravotnu poistovnu) kazdopadne tvoja uvaha ma svoje opodstatnenie lebo presne tam smerujeme. ja by som si kupil skuter YAMASAKI - predavaju sa v Trnave a vzdy ked to clovek zbada tak sa zabavi.tak sa mi budeme stretavat s vlajockami a cinakami, ja uz sa tesim

- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
a ja mam radsej slovenky, predsa len, tie krasne zenske telaaaa sloveniek, ax jageetee napísal:aj ja sa tesim na tie cinankymatio napísal: ked sa tak na to divam, tak som aj vlastne nepriamo trafil to co nas caka, tesite sa na prvy maj? budeme robit velke zrazy cinakov, ako mali teraz zraz harlejakov v usa. videli ste to v telke? vraj okolo 3/4 miliona!! harlejov, bola to riadna kolonatak sa mi budeme stretavat s vlajockami a cinakami, ja uz sa tesim