Aké meno pre skúter
Moderátor: Moderators
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
ty svoj skuter neprikrivas?FastHaly napísal:bla bla bla kde som pisal ze si ju nevazim ale ze si veci nevazim vazit si ho vazim ale meno mu davat hmmm este ho aj na noc prikrit mam??momoo napísal:aspon vieme preco si tak dopadol ako si dopadol ...lebo sa k scootru spravas ako k veci ktora pre teba nic neznamena a nevazis si ju

podpis som si este nenastavil
- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no co ja viem, co mas v hlave ... ja ked viem, ze nebudem jazdit dlhsiu dobu, napr, pre zle pocasie alebo idem dakde prec, tak ho zakryjem ... sak by bol na nom meter prachuFastHaly napísal:predstav si ze nie mam to v hlave zatial v poriadkumatio napísal: ty svoj skuter neprikrivas?
na zimu planujem kupit tu moto plachtu
no jo to chapem proste cina trochu prachu a uz nestartuje ja s tym problem nemam lebo mam piaggio /a sakra na kazdy moj prispevok niekdo reaguje tak sa potom necudujte ze odpovedam blbo /matio napísal:no co ja viem, co mas v hlave ... ja ked viem, ze nebudem jazdit dlhsiu dobu, napr, pre zle pocasie alebo idem dakde prec, tak ho zakryjem ... sak by bol na nom meter prachuFastHaly napísal:predstav si ze nie mam to v hlave zatial v poriadku
- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ja sa nebojim, ze prach pokazi motor alebo co to trepes, mam 2T a ten chyti vsade a za hocjakych podmienok, mozno aj lepsie ako to tvoje stare piaggio, tak neviem co rypes .... skor mi ide o to, ako ten skuter vyzera, nebudem chodit po meste jak sedlak so zablatenym traktorom. To mozno u vas na vychode sa tak, ale toto je uz o inom ... OTFastHaly napísal:no jo to chapem proste cina trochu prachu a uz nestartuje ja s tym problem nemam lebo mam piaggio /a sakra na kazdy moj prispevok niekdo reaguje tak sa potom necudujte ze odpovedam blbo /matio napísal: no co ja viem, co mas v hlave ... ja ked viem, ze nebudem jazdit dlhsiu dobu, napr, pre zle pocasie alebo idem dakde prec, tak ho zakryjem ... sak by bol na nom meter prachu
- struter
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
s tým východom to bolo trocha nešťastné,ale čo už...matio napísal:ja sa nebojim, ze prach pokazi motor alebo co to trepes, mam 2T a ten chyti vsade a za hocjakych podmienok, mozno aj lepsie ako to tvoje stare piaggio, tak neviem co rypes .... skor mi ide o to, ako ten skuter vyzera, nebudem chodit po meste jak sedlak so zablatenym traktorom. To mozno u vas na vychode sa tak, ale toto je uz o inom ... OTFastHaly napísal:no jo to chapem proste cina trochu prachu a uz nestartuje ja s tym problem nemam lebo mam piaggio /a sakra na kazdy moj prispevok niekdo reaguje tak sa potom necudujte ze odpovedam blbo /

ja sa nebojim, ze prach pokazi motor alebo co to trepes, mam 2T a ten chyti vsade a za hocjakych podmienok, mozno aj lepsie ako to tvoje stare piaggio, tak neviem co rypes .... skor mi ide o to, ako ten skuter vyzera, nebudem chodit po meste jak sedlak so zablatenym traktorom. To mozno u vas na vychode sa tak, ale toto je uz o inom ... OT[/quote]
Jasne ze ho musi zakrivat ked jazdi len prilezitostne
a s tim vychodom si zabudol dodat ze u nas k povinnej vybave patri sekera
ale to je uz ina tema....
Trochu k teme: Ja svoj scooter volam šíp lebo ked sa nieco pokazi nema to daleko k shit
Jasne ze ho musi zakrivat ked jazdi len prilezitostne

ale to je uz ina tema....
Trochu k teme: Ja svoj scooter volam šíp lebo ked sa nieco pokazi nema to daleko k shit

- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Dobre, ospravedlnujem sa za ten vychod, ale za to moze FastHaly, pretoze ma vyprovokoval. Nejazdim na skutri obcas, ale som ten typ cloveka, co sa o veci stara a nenecha ich len tak napospas osudu. Doteraz v zivote som to vzdy tak robil, ze som sa o veci staral a vzdy mi to vratili tym, ze som ich mal ovela dlhsie ako ostatni. Sorry za OT
- struter
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nieje žiadna nevraživosť,len je to o spravnom vyjadrovani,lebo aj ked to tak niekto nemysli čo povie,tak ten druhy to môže zobrať hororovo a už je oheň na streche...a aj ked viem že dany človek čo povedal na vychod, tak to tak nemyslel,ale mňa to troooooocha urazilo/z počiatku/....a preto aj vravim, "dva krat meraj, raz rež"....PEACEfocus napísal:Je mi luto ze taka pohodova tema sa zvrhla na miernu nevrazivost.moj volam skuťo a pomohol mi ked som sa mal zle.skutristov vsetkych mam rad a snivam ze sme komunita.tak prestante a mier v dusi a vietor v helme.

aumirek napísal:jelikož je pro mne skutr věc jako každá jiná co jich mám doma hodně a žádnou neoslovuji jménem tak ani ten skutr žádné nemá.A zatím si nestěžuje stěžoval by si pokud mu nedám olej nebo benzin ale že je bezejmenej je mu uplně šumafuk
....takže tvoj sa volá šumafuk. Zatial najlepšie meno.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale aj tak si myslím že aj ten kto nemá pre scootra meno tak mu ho raz dá ...a to vtedy keď sa mu náhodou pokazí dakde na ceste...ale bude to meno velmi nepekné
P.S. mna ak by dakde nechal na ceste tak bude rároha čínska hnusná a možno aj horšie napr KUA šikmooká čínska alebo podobne...aj keď to je TAIWAN!!!! ...
som rasista???

Naposledy upravil/-a VLADY v So Jún 09, 2007 11:07 am, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
precital som to cele a troska sa chcem FastHaly-ho zastat. Koho kuchynskla stolicka ma meno? Koho mikrovlnka ci TV ma meno? Proste je to len vymyslena tema, lebo uz asi fakt nebolo o com.FastHaly napísal:pre mna su to vzdy len veci preto im mena nedavam
Nie som proti takejto teme, medzi prvymi som aj prispel, ale tahat do toho vychod, lebo niekto je tu tazky blavak, alebo cosi podobne, to je moc a dost na zakrok moderatora. urazat sa nemozme. Ani preto, kto kde byva, ani preto, ze niekto ma piaggio, niekto cinu, to je jedno. Mas skuter, tak sem patris a ked budes mat nieco ine, budes patrit inde. Komunita je o tom.
Mne je sumafuk, kto ma aky scooter, moju hondu si mozem akurat tak strzit do vrecka ked sa vozim s Vladym a jeho cisnkym /sory tajwanskym/ skutrom. Pekne mu beha, na kazdom semafore mu vidim len znacky a ked ma obieha, potichu zavidim. No najdu sa aj taky, vsak geetee ktory len skacu s chinou meter osemdesiat, lebo ich je lepsia a tak dalej.
Ja som kupil novy, lebo sa do scootra prd rozumiem. Tunning nemienim riesit a opravy tiez nie. A mam hondu a som spokojny. keby som mal yamahu tiez som, keby yuki tak tiez. Alebo nie. To plati pre vsetky znacky. Vyberal som pomer cena vykon, referencie, zivotnost, vzhlad....
Tak pianko, ked nemas cim prispiet, nechaj tak. Fast povedal svoj nazor, ber to ako fakt a hotovo. Ty svojho mozes volat aj Don Chuan Carlos a dat mu pred meno Dr. a za Csc. je to tvoja vec. A daj mu aj menovku na garazovu branu. A vsetci to budeme brat ako fakt!!! Hlavne posli foto, lebo to bude rarita!

ty tu zase co snivas? toto je tema ako sa vola tvoj scoot a nie mikrovlnka, ak sa tvoj scoot nieak newola, tvoj problem, nerias tu ostatnych ktori maju k svojim scoot vzah, pre ch je to viac ako kuchinska stolka, a ked tuning neriesis si laskavo vyber to modre podsvietenie a drz zobak, tvoj kazdy druhy prispevok vyzera jak keby si bol natripovany.kukolarik napísal:precital som to cele a troska sa chcem FastHaly-ho zastat. Koho kuchynskla stolicka ma meno? Koho mikrovlnka ci TV ma meno? Proste je to len vymyslena tema, lebo uz asi fakt nebolo o com.FastHaly napísal:pre mna su to vzdy len veci preto im mena nedavam
Nie som proti takejto teme, medzi prvymi som aj prispel, ale tahat do toho vychod, lebo niekto je tu tazky blavak, alebo cosi podobne, to je moc a dost na zakrok moderatora. urazat sa nemozme. Ani preto, kto kde byva, ani preto, ze niekto ma piaggio, niekto cinu, to je jedno. Mas skuter, tak sem patris a ked budes mat nieco ine, budes patrit inde. Komunita je o tom.
Mne je sumafuk, kto ma aky scooter, moju hondu si mozem akurat tak strzit do vrecka ked sa vozim s Vladym a jeho cisnkym /sory tajwanskym/ skutrom. Pekne mu beha, na kazdom semafore mu vidim len znacky a ked ma obieha, potichu zavidim. No najdu sa aj taky, vsak geetee ktory len skacu s chinou meter osemdesiat, lebo ich je lepsia a tak dalej.
Ja som kupil novy, lebo sa do scootra prd rozumiem. Tunning nemienim riesit a opravy tiez nie. A mam hondu a som spokojny. keby som mal yamahu tiez som, keby yuki tak tiez. Alebo nie. To plati pre vsetky znacky. Vyberal som pomer cena vykon, referencie, zivotnost, vzhlad....
Tak pianko, ked nemas cim prispiet, nechaj tak. Fast povedal svoj nazor, ber to ako fakt a hotovo. Ty svojho mozes volat aj Don Chuan Carlos a dat mu pred meno Dr. a za Csc. je to tvoja vec. A daj mu aj menovku na garazovu branu. A vsetci to budeme brat ako fakt!!! Hlavne posli foto, lebo to bude rarita!
tvojmu scoot staci ze sa vola Honda, to je tvoja vec, napis ze nema meno a neries dalej tuto temu, Lamer.