HONDA BALI
Moderátor: Moderators
HONDA BALI
POTREBOVAL BY SOM PORADIT AKO JE OBMEDZENA RYCHLOST NA SKUTRI HONDA BALI 50 R.V.1997 CHCEL BY SOM TO ODBLOKOVAT.OMEZOVACI KRUZOK NA VARIATORE SOM KONTROLOVAL NIE JE TAM.ZA POMOC DAKUJEM.RICHARDHERDA@ZOZNAM.SK
D A K U J E M.
D A K U J E M.
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
valčeky určite vymen
pozri sa na dražky vo variu, pokial chodia voditka, či chodia až von
ak nie, tak ak maš nahodou odzadu na variu na šroboch tak plechový "koš" tak ho preč....
slepe koleno to nema?
tienitka v karbe
zužene sanie často býva
alebo doraz na šupatku v karbe....
pozri sa na dražky vo variu, pokial chodia voditka, či chodia až von
ak nie, tak ak maš nahodou odzadu na variu na šroboch tak plechový "koš" tak ho preč....
slepe koleno to nema?
tienitka v karbe
zužene sanie často býva
alebo doraz na šupatku v karbe....
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
bali ide tak 60...takze asi blokovana nie je...je to lemra...a aj vario je tam desne
a ked tak cdi blokovane...(honda to ma rada)

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
obmedzuje to dráhu po ktorej chodí zadná remenica teda samotný variator..ja som to na pežote nevyhodil ale podložil som to (ešte vtedy som nemal internet a nevedel som že to tam aj nemusí byť) jak je to tými 3ma šroubami chytené o vario.asi o 5-6mm a dal dlhšie šrouby. ale inak sa to má vyhodiť do chaje!že vrajmomoo napísal:ozaj co sposobuje ten kos vo variu ... bo aj kamos to ma na piaggiu je to obmedzenie rychlosti??

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

ten madit M2T bola len ironicka poznamka, lebo sa najdu aj taky co tam M2T naleju a potom sa cuduju ze zadreliricardo napísal:asi 2t nie !!! to snad len srandujes.na webe scootland ho neodporucaju to by som neriskoval ak tak len shell alebo esso maju ho bezne v predaji ale aj to sa bojim asi istota je len repsol.abi si neprerobil s setrenim
- VLADY
- spammer
GEETEE ma pochopil správne lebo smajlíci....Ale inak švagor dával polosyntetiku ESSO a po cca 2000 kilákoch bol už dosť zakarbonovaný a zapečený vrchný krúžok na pieste...som ho musel vybrať a vyčistiť drážku lebo by sa časom asi zapiekol celkom...bolo to na strane výfuku.Ale pripisujem to skorej tomu že tam bol ten problém čo som popisoval z tým RMS valcom lebo aj karbon v hlave bol tak divno nanesený nie rovnomerne po celej ploche ale len asi v polovici lebo to malo problém s týmy prefukami jak boli prekryté v DU a tak asi aj z vyplachovaním a celkovo a aj to že sa tam lialo aj do nádrže pre istotu a aj čerpadlo mazalo takže tam bolo toho oleja asi trocha moc...geetee napísal:ten madit M2T bola len ironicka poznamka, lebo sa najdu aj taky co tam M2T naleju a potom sa cuduju ze zadreliricardo napísal:asi 2t nie !!! to snad len srandujes.na webe scootland ho neodporucaju to by som neriskoval ak tak len shell alebo esso maju ho bezne v predaji ale aj to sa bojim asi istota je len repsol.abi si neprerobil s setrenim

Naposledy upravil/-a VLADY v Ne Jún 17, 2007 9:05 pm, upravené celkom 1 krát.

tkze jednoznacne esso nie?! je cenovo super ale zadret to nechcem.v obchode s cin.skutrami ho normalne predavaju neviem co na to povie moja honda.zas som sa dozvedel ze rozjazd ovplivnuje stav pruzin spojky ako to zistim ci ih treba menit? a musim kupit gumi mozu nbyt aj mitas aky je vas nazor?zatial diky kupil som ojazdku tak tochcem dat do nstavu.
- VLADY
- spammer
ale šak zas som Ta nechcel vystrašiť...ja som tam písal že to bolo tým že tam išlo dvakrát tolko oleja jak normálne....nebolo by od veci spraviť anketu kto používa aký 2T olej aby bolo jasné čo sa najviac používa ....