VIRTUAL TUNING - KeeWay Flash 50
Moderátor: Moderators
VIRTUAL TUNING - KeeWay Flash 50
Tak nakoniec navrh spravil moj talentovany bracho:D
[/img]
[/img]
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
a co je tam zmenene okrem farby? to je opticky tjuning jak sfina...ja ze nejaka dizajnova prekopavka 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
noo
dik moc ze je to aspon tu:D
to je prvy brachov skutrik takze tak,, doteraz robil iba auta a aj tak je este iba mladik:D je problem na to hladat kvalitne fotky na VT a bracho ma nulovu databazu,, ale mne sa to celkom lubi.
ta vyfukova slamka:D to je pravda, nastastie uz mam Stage6 PRO na ceste, hi....
chcel by som tam este dat "akoze karbon", dako vyspekulovat podsedlak a dat asi uplne prec ten uplne spodny plast hmm?
to je prvy brachov skutrik takze tak,, doteraz robil iba auta a aj tak je este iba mladik:D je problem na to hladat kvalitne fotky na VT a bracho ma nulovu databazu,, ale mne sa to celkom lubi.
ta vyfukova slamka:D to je pravda, nastastie uz mam Stage6 PRO na ceste, hi....
chcel by som tam este dat "akoze karbon", dako vyspekulovat podsedlak a dat asi uplne prec ten uplne spodny plast hmm?

- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
len si musim zohnat od kamarata hrusku namiesto filtra lebo by mi nebolo vidno lavy blinker
potom by sa to dalo nejako takto poriesit,ale neuzavrem ten vrch tak ako ty keby som chcel lebo mne tam zavadzia vela veci...ale tie blinkre to musim nejako vymysliet...navrtat do plastu to by bola asi skoda plastu co?a z tych nalepiek tam ma iba SFX ale rozmyslam nad tym uz dlho ze pojdu dole...a to svetlo musim tiez povymyslat aj ked to hadam bude tazke...a mimochodom bocny stojan je uz na ceste