zabezpecenie skutra
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
nemdobrý zámok!!TomasARN napísal:...... 25 mm lano chranene valcekmi, inak co hovorite na to 25 mm lano ?

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- tomask
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 9:41 pm
- Skúter: Yamaha Versity XC 300
Nech mate akekolvek zabespecenie ten kto chce tak si ju jednoducho zobere.
Yamaha Versity XC 3OO
Peugeot speedfighter 2LC
ATV Journeyman X 8 Gladiator De-luxe
Pozri si http://WWW.DE-AQUA.SK
Peugeot speedfighter 2LC
ATV Journeyman X 8 Gladiator De-luxe
Pozri si http://WWW.DE-AQUA.SK
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
stacia cvikacky od fortrumu...maju udavane ze precvaknu 19mm ocel...cize s kalenou 10mm ocelou nemozu mat problemVLADY napísal:ale karboška nemá problém z ničím..ani kalená ocelová reťaz ju nezastaví![]()

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
ja zas mám názor že zamknúť treba všetko čo sa len dá a aj alarm nieje od veci nech si zlodej aspoň vercajch zoženie ak chce kradnúť ..a nie že len príde a nemá žiadnu robotu...to by bol potom nepoctivo ukradnutý scooter 

- VLADY
- spammer
Alebo tam dať len imitačku také to plastové hovno čo predávajú v obchode zo žartovnými predmetmi
Len by ho bolo treba nejak prichytiť o sedadlo aby ho niekto neukradol...na SK je všetko možné... 

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
no tu su nejake alarmy a ked budem mat hotovy skuter tak si asi kupim ten prvy
http://autoalarmy.sk/katalog/motocyklove_alarmy/
je sice lacny ale budem spokojnejsi ked budem mat skutra mimo dohladu
http://autoalarmy.sk/katalog/motocyklove_alarmy/
je sice lacny ale budem spokojnejsi ked budem mat skutra mimo dohladu
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
alarm drahsi jak skuter? www.autoalarmy.sk tam su nejake
ale tusim vlady a mirosa maju nejake konkretne tak mozu poradit
ale tusim vlady a mirosa maju nejake konkretne tak mozu poradit
alarmy s pagerom alebo GSM alarmy su vyhodene peniaze. Pokial na skuter priamo nevidíš nepomôže ti žiaden pager. Neviem ako inde na slovensku ale tu v blave na to využívame taketo zariadenia http://home.zcu.cz/~rlinhart/archive.php?page=gsm
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
a naco to vyuzivas ?scrat napísal:alarmy s pagerom alebo GSM alarmy su vyhodene peniaze. Pokial na skuter priamo nevidíš nepomôže ti žiaden pager. Neviem ako inde na slovensku ale tu v blave na to využívame taketo zariadenia http://home.zcu.cz/~rlinhart/archive.php?page=gsm
- VLADY
- spammer
Dovolím si oponovať.... než mi dakto scooter odomkne a nie len jeden zámok tak na 99% spustí poplach a viem o tom a stihnem zbehnúť do garage alebo vybehnúť pred dom lebo aj pri šikovnosti zlodejov to iste nestihnú za pár sekúnd..... aspoň teda ten môj .A alerm je každý dobrý len ak je po ruke niekto kto zakročí...a podla toho by potom žiaden alarm nemal opodstatnenie lebo cudzí človek nezakročí na 1000% ak uvidí že dakto kradne. tak potom ak nemám scooter pod nosom tak nemusím mať alarm vôbec .

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
kradez skutra je otazka par sekund, pokial nie je zamknuty k stlpu, stlp to len o nejaku minutu predlzi a bavil som sa zo zlodejom, vravel, že na retaze sa pouziva.... nemal by som to pisat, lebo je to dobry navod ku kradezi, ale odomknutie hocijakej retaze, naozaj hocijakej je otazka max 30 sekund, bez toho aby sa poskodil skuter a potom ho nakladaju na dodavku a su prec...
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Tomas: dovolim si nesuhlasit (snad mozem
) ale nie kazdy zlodej bezne chodi s pneumatickou noznicou, gsm rusickou, tekutym dusikom, horakom a neviem s cim este.
- Napr. na motoride.sk bol test na retaze a az take jednoduche to prekonat neni, ale mozno su to totalne lamy a zlodej je predsa len zlodej ale tu retaz aj tak pod 30sec. neda.
- este by som chcel podotknut ze je podstatny rozdiel ako tu retaz na to koleso das. tzn. ci je lahko pristupna kladivom, kliestami atd
ako aj na tomto fore je z jedneho zrazu fotka kde ma niekto pod stromom scoot a retaz ma na zadnom kole len tak zalozenu ze sa nemusim ani namahat a krasne si pod tu zamku mozem podlozit poriadnu nakovu a svacnut po nej s riadnym kladivom uz tam som chcel napisat ze ci tu retaz tam zlodejom pribalil ako pridanu hodnotu k scootu alebo co.. ale kusol som si do jazyka radsej
- ano je pravda ze ked to niekto ukradnut chce a vie to, tak to aj ukradne a prave preto je hlavna uloha alarmov, zamkov a inych prekaziek hlavne uz odradit zlodeja od pokusu to ukradnut, hlavne toho velkeho % neprof. zlodejov, fetakov a tmavej mensiny
Edit: nasiel som to foto, nehnevajte sa ale ta retaz ak nepatri k tuningu tak ako zabezpecenie uz vobec nie.

- Napr. na motoride.sk bol test na retaze a az take jednoduche to prekonat neni, ale mozno su to totalne lamy a zlodej je predsa len zlodej ale tu retaz aj tak pod 30sec. neda.
- este by som chcel podotknut ze je podstatny rozdiel ako tu retaz na to koleso das. tzn. ci je lahko pristupna kladivom, kliestami atd
ako aj na tomto fore je z jedneho zrazu fotka kde ma niekto pod stromom scoot a retaz ma na zadnom kole len tak zalozenu ze sa nemusim ani namahat a krasne si pod tu zamku mozem podlozit poriadnu nakovu a svacnut po nej s riadnym kladivom uz tam som chcel napisat ze ci tu retaz tam zlodejom pribalil ako pridanu hodnotu k scootu alebo co.. ale kusol som si do jazyka radsej

- ano je pravda ze ked to niekto ukradnut chce a vie to, tak to aj ukradne a prave preto je hlavna uloha alarmov, zamkov a inych prekaziek hlavne uz odradit zlodeja od pokusu to ukradnut, hlavne toho velkeho % neprof. zlodejov, fetakov a tmavej mensiny
Edit: nasiel som to foto, nehnevajte sa ale ta retaz ak nepatri k tuningu tak ako zabezpecenie uz vobec nie.

Naposledy upravil/-a Tao v Ut Sep 04, 2007 9:51 pm, upravené celkom 2 krát.
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ved tak to aj kradnu, ale nie je to o nic dlhsie, ked je zamknuty k stlpu, zamok je hned odstraneny a pekne potichu, ziadne pilenie, cvakania a tak, maju nato inu finturipper napísal:sa mozes aj posra* ked pojdu nejaky dvaja rumuni na dodavke nacuvaju pri moto jeden chyti za predne vydli druhy za zadne koleso nalozia a idu. ked si to predstavis je to menej ako minuta