nic vzlom ale teda aspon naznak blatnika tam mohol ostat, takto to vyzera na pogrcanie :pukeleft: :profileright:Scarp napísal:Trosku som sa pohral zo zadnou castou skutra :
nie len nevkusne ale aj krivo odrezane
Moderátor: Moderators
ale mne nejde o funkciu ale o vzhlad, je to strasne urezane, v strede by mala bit aspon o centi nizsie ta cast povodneho blatnika ako su boky(tam jak su smerovky) a nie naopak, proste nedomyslene, a priserne, oci ma bolia s tohoScarp napísal:Blatnik tam osttal ale len spodny aby nestriekala voda do filtra a zt vrchneho bohuzial neostalo
uz asi vidim ten druhy uchyt ma srob hned na pravej strane toho prveho? tak to prosim fot tak nech vidiet cele, nenechavaj si copyright pre sebaScarp napísal:je to dost hrube a odolne a drzi to na 2 miestach skusal som s tim mykat a odtrhnut to ale drzalo to to by som musle neikde dobre j.... do muru
...a u nás zase mafiani ani velice na skútroch nechodiamarko358 napísal:inac co je na tej znacke mafianske?geetee napísal:ze sa poserrem hned, to si s tym uz kolko km spravil? si ju daj na drot lebo ked ti to ... tak stratis znacku s takym mafijanskym cislom
u nas chodia s trochu inymi znackami ako 688
alebo prisla zasa nova móda?