Co si myslite o cinskych skutroch

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#276 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:29 pm

jean napísal:Aumirek, ale toto vlákno bolo založené preto, aby každý mohol napísať, čo si myslí o číňanoch. Tebe to stačí, mne to stačí, theruck je náročnejší a nie je s tým spokojný. Takisto tn, kto je zvyknutý na mercedes S nebude spokojný s loganom. Pokiaľ budeš tvrdiť, že ten logan je lepší než méďo, tak ho nasereš. Ale zhľadiska nákladov, úžitkovosti lepší je, lenže toto nie je rozhodujúce pre každého.
bingo!
aumirek jake mas auto? a rovno sa ta opytam preco si si nekupil cinske alebo rumunske ?

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#277 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 2:30 pm

theruck napísal:
aumirek napísal:ja mam praveze pocit ze nikto tu nikoho neuraza za to ze ma cinu ale cinania stale vykrikuju ze drzte hubu vy ostatni

dobře ale to je konkrétně lehká pomoc a zrovna ty to mužeš napravit napíše li někdo něco podobného o číně nebo značce tak ho vymaž případně dej ban
bohužel musel by jsi smáznout i pár svejch příspěvku a trochu také študuj at netvrdíš že tohle jsi zažil jen u číny a nikdá jsi to u značky nevyděl když mnohej tady ti dokázal že to se stane i jinde
ja ti verim ze sa to stane aj inde ale ja som to este nevidel
ved si pozri aj toto forum a porovnaj si problemy kolko je ich ze znacku a kolko s cinu. co myslis ze je to nahoda a ze nestasti chodi po horach a ne po ludoch?
dobře věřím teda že jsi to nevyděl ale potom si musím poopravit svuj názor jako na odborníka nebot evyděljá jako neodborník co se skutry zabejvá jen okrajově jsem to vyděl vícekrát a ty kterej jak říkáš tím žiješ jsi nic takového nevyděl

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#278 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 2:36 pm

theruck napísal:
aumirek napísal: o tobě je známo že překrotuíš vše hlavně jak jde o čínu a stále jen dokazuješ že kdyš chceš nepochopíš.Víš velice dobře co jsem měl na mysli a co jsem napsal to znamená at jsi sebelepší než ten mechanik v servise tak jak pujde o peníze třeba u zničeného motoru servis bude tvrdit že jsi to zmršil ty a proto nemáš záruku.A doufám že mi nechceš namluvit že jsou tak dobří aby ti to zaplatily pokud existuje jen nepatrná možnost te j...
vis co nechapem? jak sa ti moze pokazit motor tak aby ti mohol nekdo povedat ze si si ho pokazil sam. skus mi to objasnit
Opravdu začínám mít dojem že jako odborník nic moc dáš velkou vuli na vventilech vyskáčí ti ven dáš malou spálíš je a je toho daleko víc.A jsem zvědav jak budeš dokazovat že jsi to dal dobře ale asi nemám pravdu ten servisman uznáže to není tvá vina vždyt jde jen o peníze.

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#279 Príspevok od užívateľa jean » St Sep 12, 2007 2:42 pm

Uveď dôvod, prečo má niekto dať veľkú vôľu alebo malú. Veľká vôľa určite vyskočenie ventilu nespôsobí :roll:. A sú tam len DVA, to už len musí byť fuška nastaviť to :lol:. A čoho je daleko víc v motore? Vymeniť olej, raz za tuším 10 000 nastaviť ventily. Čo ešte by sa malo robiť s motorom, ktorý má ešte aj zapaľovanie elektronické a nemá odtrhové?
podpis som si este nenastavil

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#280 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:44 pm

jean napísal:Uveď dôvod, prečo má niekto dať veľkú vôľu alebo malú. Veľká vôľa určite vyskočenie ventilu nespôsobí :roll:. A sú tam len DVA, to už len musí byť fuška nastaviť to :lol:
presne tak ked uz to robis tak to predsa spravis dobre a ked sa to ajtak posere tak jak on zisit ze si to ty nastavoval alebo ne ked to chodi rozstelovane uz z vyroby?

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#281 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 2:45 pm

theruck napísal:
jean napísal:Aumirek, ale toto vlákno bolo založené preto, aby každý mohol napísať, čo si myslí o číňanoch. Tebe to stačí, mne to stačí, theruck je náročnejší a nie je s tým spokojný. Takisto tn, kto je zvyknutý na mercedes S nebude spokojný s loganom. Pokiaľ budeš tvrdiť, že ten logan je lepší než méďo, tak ho nasereš. Ale zhľadiska nákladov, úžitkovosti lepší je, lenže toto nie je rozhodujúce pre každého.
bingo!
aumirek jake mas auto? a rovno sa ta opytam preco si si nekupil cinske alebo rumunske ?
tak ted ti udělám radost mám tico což je plnohodnotná náhrada té číny jsem spokojenej jsme dva takže stačí baby ani nikoho jiného oslnovat nepotřebuji
jede mi těch 140 při spotřebě menší než některej skutr.Pokud se chci občas vyřádit to mohu služebním.Měli se tu dovážet takové malé čínské uvažoval jsem ale nedováží se to.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#282 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:46 pm

aumirek napísal:
theruck napísal: vis co nechapem? jak sa ti moze pokazit motor tak aby ti mohol nekdo povedat ze si si ho pokazil sam. skus mi to objasnit
Opravdu začínám mít dojem že jako odborník nic moc dáš velkou vuli na vventilech vyskáčí ti ven dáš malou spálíš je a je toho daleko víc.A jsem zvědav jak budeš dokazovat že jsi to dal dobře ale asi nemám pravdu ten servisman uznáže to není tvá vina vždyt jde jen o peníze.
na odbornika si ma pasoval ty ne ja

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#283 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:51 pm

aumirek napísal:
theruck napísal: bingo!
tak ted ti udělám radost mám tico což je plnohodnotná náhrada té číny jsem spokojenej jsme dva takže stačí baby ani nikoho jiného oslnovat nepotřebuji
jede mi těch 140 při spotřebě menší než některej skutr.Pokud se chci občas vyřádit to mohu služebním.Měli se tu dovážet takové malé čínské uvažoval jsem ale nedováží se to.
:) tak to je potom tvoja zivotna filozofia asi kupovat si lacne veci. ked ti nezalezi na tom jak to ide a jaku to ma bezpecnost spracovanie a zivotnost ale staci ti ze to ide tak je to super volba. ty si to ale uvedomujes a to je ten rozdiel medzi tvojou premyslenou volbou a zufalou volbou 15 rocneho decka co si chce kupit cinsky skuter len preto ze mu tato da iba 25 000 a on ho strasne chce

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#284 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 2:52 pm

jean napísal:Uveď dôvod, prečo má niekto dať veľkú vôľu alebo malú. Veľká vôľa určite vyskočenie ventilu nespôsobí :roll:. A sú tam len DVA, to už len musí byť fuška nastaviť to :lol:. A čoho je daleko víc v motore? Vymeniť olej, raz za tuším 10 000 nastaviť ventily. Čo ešte by sa malo robiť s motorom, ktorý má ešte aj zapaľovanie elektronické a nemá odtrhové?
přečti si dobře co jsem psal já nepsal že to uděláš špatně ale že jim nedokážeš že jsi to udělal dobře ale o nic nejde však je známo že oni ti rádi vše zaplatí a nesnaží se tě j.. pokud to jen trochu de a tušíš toho opravdu málo těch 10 000 km

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#285 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:54 pm

geetee napísal:na ktori znackovi scoot sa dava bez priplatku s nosicom cca 10tis. givi kufor?
na zadny
ale ked ti da nekdo kufer co sa ti v prvej zakrute odlomi tak to neni vyhoda ktoru si ziskal pri nakupe ale je to podvod lebo si sa rozhodol pre ten skuter lebo ti ponukal nieco naviac co je vlastne v tomto pripade nic. preco si si aj ty vymenil kufor na keeway za iny?

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#286 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 3:01 pm

aumirek napísal:
jean napísal:Uveď dôvod, prečo má niekto dať veľkú vôľu alebo malú. Veľká vôľa určite vyskočenie ventilu nespôsobí :roll:. A sú tam len DVA, to už len musí byť fuška nastaviť to :lol:. A čoho je daleko víc v motore? Vymeniť olej, raz za tuším 10 000 nastaviť ventily. Čo ešte by sa malo robiť s motorom, ktorý má ešte aj zapaľovanie elektronické a nemá odtrhové?
přečti si dobře co jsem psal já nepsal že to uděláš špatně ale že jim nedokážeš že jsi to udělal dobře ale o nic nejde však je známo že oni ti rádi vše zaplatí a nesnaží se tě j.. pokud to jen trochu de a tušíš toho opravdu málo těch 10 000 km
ty by si si trufal povedat o nejakom pokazenom motore ze niekto mu nastavoval ventily a nastavil ich zle?
ty keby si si nastavil ventily a potom sa ti pokazil motor tak by si si dal pred vstupom do servisu na celo napis ze "nastavoval som ventily" ?

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#287 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 3:13 pm

Smile tak to je potom tvoja zivotna filozofia asi kupovat si lacne veci. ked ti nezalezi na tom jak to ide a jaku to ma bezpecnost spracovanie a zivotnost ale staci ti ze to ide tak je to super volba. ty si to ale uvedomujes a to je ten rozdiel medzi tvojou premyslenou volbou a zufalou volbou 15 rocneho decka co si chce kupit cinsky skuter len preto ze mu tato da iba 25 000 a on ho strasne chce

Moja filozofie je ta že si koupím jen to co potřebuji a využiji.Máš teda pravdu s tou bezpečnosi přesto znám dost lidí co choděj o berlách pokud vubec choděj a jeden z duvodu je ten že měli bezpečné auto a mysleli si že jsou bozi a nemuže se jim nic stát tak jezdily jak hovada.Já teda sice podotýkám není to jen má zásluha ale hodně štěstí mám najeto 1,5 mil km a žádné zranění.Mohl jem koupit za pakatel služební audinu neměl jsem zájem nechal jsem to kolegovi.Také proto že ač mi do garáže vlezou 2 auta parkuji před domem a auto je odemčené klíče uvnitř.Mužu i před supermarketem jít klidně nakupovat a nemít strach že nazpět pujdu pěšky.Takže u mého auta jsem plně spokojen vyjma té bezpečnosti ale i tam jsem bezpečnější než ty na skutru a možná i na chodníku to vše je relativni pojem

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#288 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 3:21 pm

ty by si si trufal povedat o nejakom pokazenom motore ze niekto mu nastavoval ventily a nastavil ich zle?
ty keby si si nastavil ventily a potom sa ti pokazil motor tak by si si dal pred vstupom do servisu na celo napis ze "nastavoval som ventily" ?

ty opravdu nechceš nebo nevíš o čem se tu mluví bavíme se snad o tom že nebudeš chodit na garanční prohlídku a budeš si ji sám dělat doma.Takže v případě té poruchy musíš přiznat že ty ventily jsi dělal.Pokud snad řekneš že jsi se na ně vykašlal pak teprve ti nic nezaplatí jako odborník snad víš že u nového motoru je nutné to zkontrolovat případně seřidi. No ale měli by jsme to skončit to stejně nikam nevede

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#289 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 3:34 pm

aumirek napísal:Smile tak to je potom tvoja zivotna filozofia asi kupovat si lacne veci. ked ti nezalezi na tom jak to ide a jaku to ma bezpecnost spracovanie a zivotnost ale staci ti ze to ide tak je to super volba. ty si to ale uvedomujes a to je ten rozdiel medzi tvojou premyslenou volbou a zufalou volbou 15 rocneho decka co si chce kupit cinsky skuter len preto ze mu tato da iba 25 000 a on ho strasne chce

Moja filozofie je ta že si koupím jen to co potřebuji a využiji.Máš teda pravdu s tou bezpečnosi přesto znám dost lidí co choděj o berlách pokud vubec choděj a jeden z duvodu je ten že měli bezpečné auto a mysleli si že jsou bozi a nemuže se jim nic stát tak jezdily jak hovada.Já teda sice podotýkám není to jen má zásluha ale hodně štěstí mám najeto 1,5 mil km a žádné zranění.Mohl jem koupit za pakatel služební audinu neměl jsem zájem nechal jsem to kolegovi.Také proto že ač mi do garáže vlezou 2 auta parkuji před domem a auto je odemčené klíče uvnitř.Mužu i před supermarketem jít klidně nakupovat a nemít strach že nazpět pujdu pěšky.Takže u mého auta jsem plně spokojen vyjma té bezpečnosti ale i tam jsem bezpečnější než ty na skutru a možná i na chodníku to vše je relativni pojem
a sme zase vo filozofickej pesimistickej nekonecnej debate

jean
motorkár
motorkár

#290 Príspevok od užívateľa jean » St Sep 12, 2007 3:34 pm

Aumirek, ale mne to orazí ako keby to robil sám, žiadna poznámka nayše (zatiaľ). A keďže nie som jediný majiteľ na Slovesnku, nemôže si pamätať, kto si čo sám urobil.

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#291 Príspevok od užívateľa dr.snake » St Sep 12, 2007 3:36 pm

no hej....ja mam najazdene len cca 600000km....cinana neviem ci by som kupil...ibaze by bola super cena......co uz skoro aj su...arn 150 2 rocny za 17 litrov to sa oplati :D ak taky najdem ta kupim :D a uz prestante s cinanmi no :D

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#292 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 3:38 pm

aumirek napísal:ty by si si trufal povedat o nejakom pokazenom motore ze niekto mu nastavoval ventily a nastavil ich zle?

ty opravdu nechceš nebo nevíš o čem se tu mluví bavíme se snad o tom že nebudeš chodit na garanční prohlídku a budeš si ji sám dělat doma.Takže v případě té poruchy musíš přiznat že ty ventily jsi dělal.Pokud snad řekneš že jsi se na ně vykašlal pak teprve ti nic nezaplatí jako odborník snad víš že u nového motoru je nutné to zkontrolovat případně seřidi. No ale měli by jsme to skončit to stejně nikam nevede
servis si robis sam doma tak naco by si chodil do servisu ze zadretym motorom ked ti ajtak povedia ze si rozsteloval ventily sam? - to je to na co som narazal. ked ta budu chcet oklamat v servise s takou hluposotu ze si si rozsteloval ventily tak to ta oklamu aj vtedy ked si snimi nic nerobil. ale aby to bolo aj k teme tak neverim ze existuje cinska 50tka skuter ktora by za 2 roky s mojimi 100+ kilami nemusela ist na zarucny servis. ty tomu veris? vazne sa pytam

jean
motorkár
motorkár

#293 Príspevok od užívateľa jean » St Sep 12, 2007 3:38 pm

Inak ja ani nepredpokladám, že ten motor 10 000km vydrží. Neviem, čo sa tohoto týka, číne neverím.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#294 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 3:39 pm

jean napísal:Aumirek, ale mne to orazí ako keby to robil sám, žiadna poznámka nayše (zatiaľ). A keďže nie som jediný majiteľ na Slovesnku, nemôže si pamätať, kto si čo sám urobil.
jo já to chápu a přeji ti at nemáš žádnej problém jen jsem chtěl říc že pokud se nedej bože něco stane a jde o peníze muže bejt problém pokud opravdu neni seriozni no hlavně at ti jezdi a jsi spokojenej to je duležité

jean
motorkár
motorkár

#295 Príspevok od užívateľa jean » St Sep 12, 2007 3:46 pm

Tak tú membránu by som mal zdarma. A dúfam, že to nezakríknem, ale z nejakých 200ks vraj ešte ani raz nemuseli otvárať motor ani variátor. ťukám na drevo. Zväčša šróbky vypadané a elektrina.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#296 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 3:47 pm

theruck manželce mnoho do stovky neschází ba naopak vozí tašku asi 20 kg v prosinci ho bude mít 2 roky do servisu zátím jen k vuli razítku.Jen pro klid tvé duše jak jezdí jsem psal a má najeto malinko přes 3000 km takže tu se nedá mluvit ještě o zázraku to je skoro normální že se to sere trochu později.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#297 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 3:53 pm

aumirek napísal:theruck manželce mnoho do stovky neschází ba naopak vozí tašku asi 20 kg v prosinci ho bude mít 2 roky do servisu zátím jen k vuli razítku.Jen pro klid tvé duše jak jezdí jsem psal a má najeto malinko přes 3000 km takže tu se nedá mluvit ještě o zázraku to je skoro normální že se to sere trochu později.
v prosinci jazdi na skutri? :) 3000km za 2 roky to je dost malo. a teda myslis ze taka cinska 50tka co by nemusela ist do servisu 2 roky je?

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#298 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 4:03 pm

theruck napísal:
aumirek napísal:theruck manželce mnoho do stovky neschází ba naopak vozí tašku asi 20 kg v prosinci ho bude mít 2 roky do servisu zátím jen k vuli razítku.Jen pro klid tvé duše jak jezdí jsem psal a má najeto malinko přes 3000 km takže tu se nedá mluvit ještě o zázraku to je skoro normální že se to sere trochu později.
v prosinci jazdi na skutri? :) 3000km za 2 roky to je dost malo. a teda myslis ze taka cinska 50tka co by nemusela ist do servisu 2 roky je?
ano i v prosinci jezdí jezdí celej rok asi 3 km tam i nazpátek jezdí brzo ráno autobus ještě nejede.takže pěšky nebo na kole řidičák na auto nemá.Takže opravdu za ty 2 roky servis jen k vuli razítku.A navíc jak jem říkal i když ji to jede těch 60 ani tak rychle nejezdí a proto si dovolím tvrdit že pro ni je ta čina dobrá volba netvrdil bych to pro tebe.Mám sice ditecha i když ted nejezdi nikdá na něm nechtěla jet nedošáhne na zem a nesvítí v noci.Jinak jak je sněhu jezdí i na babetě je to lepši nebo pokud to jde ji zavezu autem.

jean
motorkár
motorkár

#299 Príspevok od užívateľa jean » St Sep 12, 2007 4:03 pm

Ale zas nepreháňaj to už ani ty, to aj značková 50 musí semtam do servisu.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#300 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 4:05 pm

jean napísal:Ale zas nepreháňaj to už ani ty, to aj značková 50 musí semtam do servisu.
nepřeháním uvědom si že sice 2 roky ale 3000km a jezdí pomalu takžo to zvládne i ta čína

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"