Problemy v BA
Moderátor: Moderators
Problemy v BA
Dobry den,
chcem sa spytat, ci so skutrom, ktory ma konstrukcnu rychlost 45km/h mozem ist po obchvate, cez Sitinu atd.
Dik
chcem sa spytat, ci so skutrom, ktory ma konstrukcnu rychlost 45km/h mozem ist po obchvate, cez Sitinu atd.
Dik
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
pokial viem nie, na dialnicu mozu ist len stroje, co maju papierovo aspon 80km/h... a obchvat podla papierov je dialnica, ale nech to este ktosi upresni...
btw na tvojom mieste by som tam nesiel... nevim si predstavit, ako des cez Sitinu 50... vsak ta zvalcuju, ledva drzi kazdy 80 a uz ked vidi dieru v tunely von, tak ide kilo...
btw na tvojom mieste by som tam nesiel... nevim si predstavit, ako des cez Sitinu 50... vsak ta zvalcuju, ledva drzi kazdy 80 a uz ked vidi dieru v tunely von, tak ide kilo...
podpis som si este nenastavil
jj nemozes vsetko zalezi co mas v technickom v autoskole do nas tlkli ze podla zakona mozu ist na dialnicu len vozidla s konstrukcnou vyzsou ako 45 km/h a este mi niekto povedal ze zarovne z rychlost musi presiahnut km/h ak ti to ide hoci aj 100 a papierovo mas 45 nemas tam co hladat
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
(1) Na diaľnici je dovolená len premávka motorových vozidiel a jazdných súprav, ktorých najvyššia povolená rýchlosť nie je nižšia ako 50 km.h /-1. Iným účastníkom cestnej premávky je používanie diaľnice zakázané.
(2) Ak vodič počas jazdy zistí na vozidle alebo na náklade chybu, pre ktorú nemožno dosiahnuť na rovine rýchlosť najmenej 50 km.h /-1, musí diaľnicu opustiť na najbližšom výjazde.
(2) Ak vodič počas jazdy zistí na vozidle alebo na náklade chybu, pre ktorú nemožno dosiahnuť na rovine rýchlosť najmenej 50 km.h /-1, musí diaľnicu opustiť na najbližšom výjazde.
Mne je jasne, ze po dialnici nemozes. Vedel som, ze to je obmadzene nejakym limitom.
Len som nevedel ako je to presne v obci, ked je to obchvat a oznacene dialnicou, ci nie je nejaka vynimka (dialnica v obci) a ci na obchvate mozu ist aj vozdila s nizsou konstrukcnou rychlostou ako 50.
Preto moja otazka.
Len som nevedel ako je to presne v obci, ked je to obchvat a oznacene dialnicou, ci nie je nejaka vynimka (dialnica v obci) a ci na obchvate mozu ist aj vozdila s nizsou konstrukcnou rychlostou ako 50.
Preto moja otazka.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne tak dialnica je dialnica a je jedno či mimo obec a je tam max. 130ka alebo v obci kde je 80ka... inak ja som išiel párkrát na starom scootri po obchvate z prístavného mosta smerom na Zlaté piesky a na Gagarinke som zliezol dole a to tam v podstate vtedy asi ešte ani dialnica nebola ale začínala až za mostom smerom na Zlaté ale aj tak ísť tam plný kotel a k tomu aj tak po krajnici aby ťa niekto ako TIRák nezobral na nárazníku zo sebou mi pripadá dosť odvážne.... ešte tak vyliezť z Petržalky na Prístavný most a potom sa zgúlať na Bajkalskej dole je Ok ale dalej by som to neriskoval....Vidíš ... a ja som si aj kvôli tomu robil v mojom pokročilom veku Ačko a kúpil väčší scooter... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.