Ale ten je dosť blbo prístupný a ešte smeruje rovno na brzd.kotúč, tak neviem či by to nezakydalo kotúč ak by to bol on. Alebo žeby sa to len striekačkou vyťahovalo? Dík
  Ale ten je dosť blbo prístupný a ešte smeruje rovno na brzd.kotúč, tak neviem či by to nezakydalo kotúč ak by to bol on. Alebo žeby sa to len striekačkou vyťahovalo? Dík 
Moderátor: Moderators

A ja mám od Leva aj auto  a tam som zatial v prevodovke olej nemenil a jazdím...
 A ja mám od Leva aj auto  a tam som zatial v prevodovke olej nemenil a jazdím... 

Ale zas len šírim poplašné správy
 Ale zas len šírim poplašné správy   Inak vážne aj mne sa tak zdá že to bude ten čo si označil.... šak podla mňa to nevystrekne tak aby to omastilo kotúč...a ak tak ho radšej daj do nejakej handry....A zas ja som mal tiež nejaký taký interval a menil som radšej po prvých cca 1500 a bolo tam bordelu a oteru dosť aj na dve prevodovky takže je lepšie to meniť zo začiatku častejšie a potom keď je to už čisté tam môže ostať aj dlhšie...Som vypustil do nádobky a jak metalíza keby bola a nie olej ....
 Inak vážne aj mne sa tak zdá že to bude ten čo si označil.... šak podla mňa to nevystrekne tak aby to omastilo kotúč...a ak tak ho radšej daj do nejakej handry....A zas ja som mal tiež nejaký taký interval a menil som radšej po prvých cca 1500 a bolo tam bordelu a oteru dosť aj na dve prevodovky takže je lepšie to meniť zo začiatku častejšie a potom keď je to už čisté tam môže ostať aj dlhšie...Som vypustil do nádobky a jak metalíza keby bola a nie olej .... 

Áno to je písané v návode..ale len preto aby mala podložkáreň robotu a kšeft.... ja som mal olejový šroub na motore vonku až aspoň 6 krát a zatial som žiadnu podložku nemenil a nič neteče nekvapká...a ani neprepúšťa mám to uplne suché kolo toho šrouba...A tak to je aj na prevodovke je to len bububu jak veľa iných vecí....BAJO1977 napísal:Vlady tu podlozku mam aj ja,mala by sa vymenit pri kazdej vymene oleja.

Áno to je písané v návode..ale len preto aby mala podložkáreň robotu a kšeft.... ja som mal olejový šroub na motore vonku až aspoň 6 krát a zatial som žiadnu podložku nemenil a nič neteče nekvapká...a ani neprepúšťa mám to uplne suché kolo toho šrouba...A tak to je aj na prevodovke je to len bububu jak veľa iných vecí....napríklad výmena chladiacej kvapaliny každé 2-3 rokyBAJO1977 napísal:Vlady tu podlozku mam aj ja,mala by sa vymenit pri kazdej vymene oleja.