Takže najprv odstrojený

prišli mi diely od lakyrnika

vyšmirgloval som pačky na brzdy, pôvodne boli čierne (po čase ale aj tak kúpim nové)

vyčistil som strmene predny aj zadny

a zatial koniec.
Moderátor: Moderators

Takže, to je len asi polovica plastov6ko napísal:pekne, ale tie vsetky zlate casti by som asi skombinoval s niecim inym. napr. ciernou. a ten dlhy zadny blatnik by som nedaval:)
 , ostatné sú už čierna perleť, tie sú rok staré, tie som nefotil, až to bude poskladané potom uvidíš.
 , ostatné sú už čierna perleť, tie sú rok staré, tie som nefotil, až to bude poskladané potom uvidíš.
Jo také pekné to nebude, bo nemám toľko času a asi ani taký talent (skrone napísal:nooo urcite to bude popici projekt ale tak jak je ten rox to asi nebude ... ale pekne
 skôr sa mi nechce) a všetci naokolo ma od toho odhovárajú, tu nie je nijaký skúter, tak asi preto, ale stále niečo budem dokupovať.
 skôr sa mi nechce) a všetci naokolo ma od toho odhovárajú, tu nie je nijaký skúter, tak asi preto, ale stále niečo budem dokupovať.
No jasné, v pohode sa to dá, vyber platničky, trocha stlač brzdu, aby ti trocha vyšli (ale pozor aby si ich nevytlačil celé, rozšrobuj to a potom to iba vytiahni, ale zase pozor - nedoškriab si to, lebo to musí byť 100% hladký povrch - sú tam dve tesnenia a malé poškriabanie a nemusí ti to tesniť, vyčisti a potom nahoď naspäť, nalej kapalinu a odvzdušni, inak tie valčeky mám nafotené v bazary, lebo jeden mám menší ako druhý (prečítaj si príčinu tam) a tam je to aj rozobrané.iwinko1 napísal:te strmene si rozobral na dve casti?? ci??ja som to mal v plane tez spravit ale nekdo mi radil ze su tam nejake valceky co pritlacaju platnicky a ze by sa to pak zle skladalo, informujte ma

aký prach? tam nie je prach, umýval som ho benzínom (inak benzín je naj, arva a iné prkotiny môžu ísť do prdele a aj nafta), lepšie sa to nedá (no možno aj hej, ale načo až tak, je to na vozenie, néééé?), ten karter je už taký zájdený a leštiť ho teraz nebudem, ažby až keď budem meniť valec, až vtedy. Čo sa dalo, to som umyl.186kAr32 napísal:pekne pekne.. a mozes aj prach poutierat zo scootabude lahsi
ale inak pekne na to ze "sa ponahlas"

no okolo tych rajdov to moc neni nic moc.. inak ram je pekne celkompeter1029 napísal:
Nahodil som páčky

a poviem ti benzin vysusuje ten sa moze strcit do prdele to pretres je to pekne 10sek. odpari sa to a ostanu tam smuhy az no.. sak jasne je na vozenie mne je jedno
  a poviem ti benzin vysusuje ten sa moze strcit do prdele to pretres je to pekne 10sek. odpari sa to a ostanu tam smuhy az no.. sak jasne je na vozenie mne je jedno   
   toto je forum, nazor moze napisat kazdy.... sak to je ram na tom to aj tak nikto nevidi
 toto je forum, nazor moze napisat kazdy.... sak to je ram na tom to aj tak nikto nevidi   

takze to je teoreticky jedno ale arva je velmi dobra z vlastnej skusenosti a je hlavne na odmastovanie.. cize na motor...a tak .. wapka to isti
 takze to je teoreticky jedno ale arva je velmi dobra z vlastnej skusenosti a je hlavne na odmastovanie.. cize na motor...a tak .. wapka to isti