tam nesu ziadne sroby, to je len tak akoze186kAr32 napísal:to si zastriekal s tymi srobami ???![]()
inak to vyzera dobre
Piaggio NRG50 MC3
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
aj som si myslelgeetee napísal:tam nesu ziadne sroby, to je len tak akoze186kAr32 napísal:to si zastriekal s tymi srobami ???![]()
inak to vyzera dobre

alebo moze aj plast byt taky nerovny, ja mam blatnik tez taky iny matros ale ono ta farba by sa mala vliat do toho asitheruck napísal:co to mas take hrbolate clovece? co sa ti nechcelo smirglovat alebo si malo rozmiesal sprej?

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
dal som všetko, primer, plnič, ten som prebrúsil, potom metalízu a potom lak, ale s lakom nie som úplne spokojný, inak na tom blatníku sú také priehlbiny (alebo je to už také vydraté) na hadičky a nejako sa mi nepodarila aj fotka a inak aj tak ten blatník bude furt zadr. tak to nehrá až takú rolu, ale ak nebudem mať inú robotu, tak to ešte streknem raz.
podpis som si este nenastavil
kto by mal problem precitat EC tak je to BN-089AC
inak mne sa fakt luby ta STK nalepka na bocnom plaste, fakt stylova, momoo sprav aj mne take tri, jednu si dam dopredu na svetlo a na kazdy bok ties po jednej :gt2:
co si to nedal na krk riadenia alebo na vydlu alebo proste nie na to miesto kam si to sekol?
inak mne sa fakt luby ta STK nalepka na bocnom plaste, fakt stylova, momoo sprav aj mne take tri, jednu si dam dopredu na svetlo a na kazdy bok ties po jednej :gt2:
co si to nedal na krk riadenia alebo na vydlu alebo proste nie na to miesto kam si to sekol?
- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
mi to hovor
, to bol taký vúl čo mi to tam lepil a známych tam nemám, ja som to aj chcel inde a on že nie, že to musí byť na viditeľnom mieste, to asi preto, aby to tí blbí policajti vedeli aj nájsť a nekrúžili okolo skutru ako družica okolo zeme
, no a za špz sa nehambím tak čo.

- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
dneska som štartoval skutra len tak pre zábavu a bez výfuku, nahodil som len baterku a spínač a musel som aj palubovku a na tretí krát chytil, keď som mu priškrtil filter, to bol rachot
Inak akurát som bol u lakýrnika pre konečné diely a skladám všetko spolu od zajtra (hodím aj foto) a chcem sa Vás opýtať, aké máte skúsenosti s obúvaním gúm na čerstvo nastriekané disky, mám to dať do pneuservisu, nedodr. mi to tam a nedoškriabu (by ma šľak trafil potom), alebo radšej ručne?

Inak akurát som bol u lakýrnika pre konečné diely a skladám všetko spolu od zajtra (hodím aj foto) a chcem sa Vás opýtať, aké máte skúsenosti s obúvaním gúm na čerstvo nastriekané disky, mám to dať do pneuservisu, nedodr. mi to tam a nedoškriabu (by ma šľak trafil potom), alebo radšej ručne?
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
neviem ked mas mont paky mozno by sa dalo ale co ja viem tak hadam ti to tam nedoskriabu no newem
no ale bezdusove koleso je asi tazsie nahodit aj ked moje na atvcku sli same dole tieto su tvrdsie... 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
to by bola sranda, obuť také gumy, do role ako vyšité, to mám rezervné
. V tej garáži sa nedá ani hnúť pomaly, no ale ja si nejako poradím.
Inak bol som obuť gumy a som navýsosť spokojný, ani škrabanček, stál som nad ním a kybicoval mu do toho a spokojnosť nadovšetko, zajtra hodim foto obutých a nahodených

Inak bol som obuť gumy a som navýsosť spokojný, ani škrabanček, stál som nad ním a kybicoval mu do toho a spokojnosť nadovšetko, zajtra hodim foto obutých a nahodených
- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ne nedal, bo ten lakyrnik by to nerobil, ale pod tú metalízu ešte išiel nejaký základ, aspoň tak mi to predali (žltý základ), no uvidíme koľko to vydrží. potom sa prestrieka a hodím aj piesok
A k tým gumám, to radšej obetujem tú 1000ku do niečoho iného ako zháňať novú gumu, čakať na ňu a potom ešte aj robota s predávaním tej druhej, heidenau sa zodere a kúpim druhú rovnakú a basta.
Inak zajtra už všetko bude spolu, ale čakám ešte na fuk od alcatelka a nemôžem sa dočkať, horím nedočkavosťou, potom ešte zladiť variátor a ok.
A k tým gumám, to radšej obetujem tú 1000ku do niečoho iného ako zháňať novú gumu, čakať na ňu a potom ešte aj robota s predávaním tej druhej, heidenau sa zodere a kúpim druhú rovnakú a basta.
Inak zajtra už všetko bude spolu, ale čakám ešte na fuk od alcatelka a nemôžem sa dočkať, horím nedočkavosťou, potom ešte zladiť variátor a ok.