YaMaHa AeRoX
Moderátor: Moderators
YaMaHa AeRoX
zvysi si o nieco vykon ked tam nahodim zatial valec Polini Sport 70ccm LC...???alebo nejaky lepsi valec..nie zasa moc drahy thak do 8000sk...a ked kupim ten valec treba este neco kupit aby to vsetko fungovalo akoma??lebo rozmysam aj o Valec Airsal 70ccm LC Minarelli Best performance
Re: YaMaHa AeRoX
dkharro-mal som aeroxa a mal som tam polini sport gianeli reverse 21karb prevod vario open filter,bol to trhac asfaltu tachometrovych 115km/h akceleracia stala zato az som tomu neveril ze polini sport toto dokaze
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
a ja som mal lepsi setup ako ty a islo mi to len 110 tachoImro napísal:dkharro-mal som aeroxa a mal som tam polini sport gianeli reverse 21karb prevod vario open filter,bol to trhac asfaltu tachometrovych 115km/h akceleracia stala zato az som tomu neveril ze polini sport toto dokaze

podpis som si este nenastavil
len!!! no mne to stacilo
no takze sa to troska pomenil....zatial mam vytypovane toto...
valec:Polini Evolution II 70ccm Minarelli LC 10mm
vyfuk:Polini Evolution Minarelli
klukova hriadel:Polini HPC
EsTe by bolo dajakych tych 8ooosk thak co este thakeho doleziteho treba???A cem poradit ze aky karburatir tam bude treba dat a co este...presne aj keby nazvy...
valec:Polini Evolution II 70ccm Minarelli LC 10mm
vyfuk:Polini Evolution Minarelli
klukova hriadel:Polini HPC
EsTe by bolo dajakych tych 8ooosk thak co este thakeho doleziteho treba???A cem poradit ze aky karburatir tam bude treba dat a co este...presne aj keby nazvy...
vazne??evolution teda nie???skor teda malossi stej vyssej rady mam vybrat???co teda takto????
valec:Valec Malossi MHR 70ccm LC
vyfuk:Malossi MHR
klukova hriadel:Malossi MHR
alebo co by bolo co najlepse ake veci do tych 35000...mam proste 35ooo na vylepsebie skutra ale motoricky a 5000n hudbu takze motoricky 30000...tak co poradte aby som dosiahol co najlepsi vykon...70cc samozrejme:D:D:D
alebo co by bolo co najlepse ake veci do tych 35000...mam proste 35ooo na vylepsebie skutra ale motoricky a 5000n hudbu takze motoricky 30000...tak co poradte aby som dosiahol co najlepsi vykon...70cc samozrejme:D:D:D
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
mhr za 30tis? na akej planete zijes?dkharro napísal:vazne??evolution teda nie???skor teda malossi stej vyssej rady mam vybrat???co teda takto????
valec,kluka,loziska,vyfuk,sanie,karburator,filter,variator,spojka,remen,zvon (odporucam aj brzdy a pruzenie)+montaz naladenie a dalsie upravy...s mhr replicou sa da v idealnom pripade zmestit do 30...mna podobny setup vysiel na cca 50tis. a to som si montoval a ladil sam
a na tom 115 aj tak jazdit nebudes...jednak sa zabijes a jednak co myslis aku to bude mat zivotnost? takyto setup nie je na hodinove jazdy... o to je uz ina starostlivost ako o seriovku...ziadne take ze olej do nadrzky a len tankujes...pekne miesanie oleja do benzinu,nove valceky kazdych cca 500km,neustale vyladovanie a servisovanie... za 30tis mas pekny mestsky tuning...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov