Yuki 50RX
Moderátor: Moderators
Možem ešte kúpiť Peugeot Vivacity 50 Silversport. Čiže sa musím rozhodnúť medzi tou Yuki a tým Peugeotom. Asi teda zoberiem ten Peugeot bo tam xcem dať nejaký lepší výfuk+vario.... Len čo som zatial našiel na nete sa mi zdá akýsi malý... Neviem, na živo som ho ešte nevidel, čiže to može byť len zdanie... Meriam 186cm a vážim okolo 85kg...Nebude to problém? Zajtra idem do predajne tak by som bol všetkým vďačný za rýchlu odpoveď...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Aj ja som mal Vivacita... nič moc...uspokojí nenadchne, ale zas čo spravíš ak sa ti pokašle tá čínska striekačka??? karbec je karbec... tam sa nemá čo pokaziť a ak ja áno opraví to skoro každý doma sám....A ozaj nieje tá Yukina náhodou 4Takt? lebo ak áno ruky preč od neho... to je aj na kosačku málo 50ccm 4T.... 

Naposledy upravil/-a VLADY v Ne Apr 20, 2008 4:25 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Plexxak
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Kristepane jak mozes porovnavat Pezot a Yuki? Ked mas moznost tak urcite Pezot, nech ma aj o XY kw menej... Len nie cinu...
kuko: mne 50-ka do mesta bohate staci, ako to? A nie som ani brzdou premavky kedze dokazem udrzat rychlost s autami
Btw. Gratulujem ku kupe, dalsi pezotak tuto
kuko: mne 50-ka do mesta bohate staci, ako to? A nie som ani brzdou premavky kedze dokazem udrzat rychlost s autami

Btw. Gratulujem ku kupe, dalsi pezotak tuto

podpis som si este nenastavil