Keeway ARN 150-problem s motorom
Moderátor: Moderators
Keeway ARN 150-problem s motorom
Mam mensi problem,rano som siel do prace a pocas jazdy mi vyskocili otacky na max a motor netahal ,ako keby som mal stale neutral,proste pridam plyn,motor huci ale scoot sa nehybe.Vie mi niekto poradit ciim to je???
Bude treba vymenit remen,alebo budu valceky vo variu zodratee.
ARNko ma 2 sezonu a najazdene CCA 5800KM.
DIK ZA POMOC[/b]
Bude treba vymenit remen,alebo budu valceky vo variu zodratee.
ARNko ma 2 sezonu a najazdene CCA 5800KM.
DIK ZA POMOC[/b]
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som menil remeň včera po 15750km a to len preto aby som sa uistil že ten nový kevlarový je o nič lepší jak ten origo od výroby čo tam dal číňanko vo fabrike ..starý je aj vzhladovo a aj rozmerovo v pohodke a ešte tipujem že 10000 kilákov by potiahol bez stráty desítky.......a to mu teda nakladám dosť po meste rozbehy na križovatkách a tak pod.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
to sa vzdycky opticky zda v pohode ale zrazu sa ti po nom len zadymi a je fucVLADY napísal:Ja som menil remeň včera po 15750km a to len preto aby som sa uistil že ten nový kevlarový je o nič lepší jak ten origo od výroby čo tam dal číňanko vo fabrike ..starý je aj vzhladovo a aj rozmerovo v pohodke a ešte tipujem že 10000 kilákov by potiahol bez stráty desítky.......a to mu teda nakladám dosť po meste rozbehy na križovatkách a tak pod.