Koľko ste čakali na svoj scoot z obchodu?
Moderátor: Moderators
Koľko ste čakali na svoj scoot z obchodu?
Samozrejme myslím nový, ktorý nemali hneď odberom z predajne alebo skladu.
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja napisem taku kratku stori ako som v roku 2000 zhanal scooter, vtedy bola doba trochu ina.
tak som si vybral s katalogov Italjet Dragster, hmm v madarsku mi ho vedeli zabespecit ale na slovensku bolo nemozne prihlasit, potom som tam videl krasneho fialovo/neonovo zlteho runnera tak som chcel toho, no importer na SK ziadny takze ten isty problem
tak teda co sa da na slovensku, tak sme sli co yamahy ze co mi vedia predat, skladom mali veky vyber katalogov tak som si vybral BW'S v oranzovej farbe, po dvoch tyzdnoch nam zavolali ze uz su dve na hraniciach ze knim dojdu coskoro, potom nam volali ze su tmavozelene (moja najneoblubenejsia farba) tak im volame na druhy den ze ci mozme pren ist, a nam povedali ze uz su bohuzial predane oba, tak zase cakanie az otec v BB nasiel v predajni speedfight1LC v ciernej farbe, tak volal domov ci bude dobri, tak otvorim katalog tam fotka 2x1,5cm na nej nevyzeral zle tak vravim ze moze bit tak dal zalohu a na druhy den sme isli s dodavkou pren a az v predajni som ho prvikrat videl, mi ho spojazdnili pred nastartovanim som urobil jednu foto (zaroven aj poslednu v neposkodenom stave) no a na druhy den som to po 45km vyvalal kvoli ciklistovi co mi vbehol do cesty
, no takze cca tak vyse dvoch mesiacov a to som bral hocico co sa len dalo no a nakoniec o mesiac prisiel SF2 a o 15tis lacnejsi 
este som zabudol po runnerovy sme sa zastavili v yamahe v budapesti a som chcel slidera v koplet fabrickom tuningu (optika, v cervenom eloxe rozne mriezky,sroby...) a mi predajca povedal ze ten nejde viac ako 45km/h a tak ma od toho nasi odhovarali aj ked som bol nejaku tu hodinu rozhodnuty ze ho chcem, no zas problem aj s papiermy a aj DT50 co som tam videl a sa mi pacila mi na SK nevedel importer zabespecit
teraz ked pocujem niekoho plakat ze az za tyzden bude mat scoot v farbe ktoru si vybral tak mi stupa krvny tlak
tak som si vybral s katalogov Italjet Dragster, hmm v madarsku mi ho vedeli zabespecit ale na slovensku bolo nemozne prihlasit, potom som tam videl krasneho fialovo/neonovo zlteho runnera tak som chcel toho, no importer na SK ziadny takze ten isty problem

este som zabudol po runnerovy sme sa zastavili v yamahe v budapesti a som chcel slidera v koplet fabrickom tuningu (optika, v cervenom eloxe rozne mriezky,sroby...) a mi predajca povedal ze ten nejde viac ako 45km/h a tak ma od toho nasi odhovarali aj ked som bol nejaku tu hodinu rozhodnuty ze ho chcem, no zas problem aj s papiermy a aj DT50 co som tam videl a sa mi pacila mi na SK nevedel importer zabespecit

teraz ked pocujem niekoho plakat ze az za tyzden bude mat scoot v farbe ktoru si vybral tak mi stupa krvny tlak
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som čakal vyše asi 2mesiace? ale to ani nie na scooter ale v podstate až na to až novovzniknutý dovozca na SK otvorí na Bajkalskej obchod a začne predávať....scooter som si vyhliadol už na Inchebe na autosalóne len nejak trvalo než začali na Sk s predajom...A o čo dlhšie trvalo než začali , o to skorej skončili
Na druhú garančku po cca polroku už to bolo zrušené. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- pitlo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 11:09 pm
- Skúter: plechovkar
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som prišiel do predajne, vybral som si scooter, povedal mi že v žltej nieje ale objedná ho. Zatial OK, scooter prišiel do dvoch týždňov, tak som išiel do predajne prefotil si techničák a išiel som si urobit zákonnú poistku, kedže otec robí v poistovni a býva v HE tak to trvalo asi týždeň. Prídem po týždni pre scooter a ....... predajca mi povie že ho omylom predal. Takže zase objednávka na žltú farbu , po týždni mi volá predajca že v žltej sa už nerobí, ok tak som zobral druhú farbu. Takže zase dva týždne, potom prihlásenie. Cca o mesiac do servisu na reklamačku a preventívnu výmenu ( predajca mi volal že sa zistila chyba v elektrike, že treba dačo vymenit). Po troch týždňoch scoot doma.TO končil október. Takže som scoot kúpil v auguste a do novembra som na ňom urobil 150 km aj to z toho to bola cesta PO-KE a spat. To je tak kupovat scoot bez informácii, najradšej by som sám seba vyfackal.
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Yuki som bral okamžite v ten deň ako som za rozhodol, mali na predajni, len som musel počkať do poobedia, aby ho poskladali.
Na Malaguti som zložil v piatok večer zálohu a v pondelok okolo obeda mi volali, že si ho môžem vyzdvihnút. Na komplet doklady a značku som čakal ešte do ďalšieho utorka. Takže týždeň som jazdil iba s poistkou a dokladom o kúpe.

Na Malaguti som zložil v piatok večer zálohu a v pondelok okolo obeda mi volali, že si ho môžem vyzdvihnút. Na komplet doklady a značku som čakal ešte do ďalšieho utorka. Takže týždeň som jazdil iba s poistkou a dokladom o kúpe.

Tak už zasa nič.
Bacil tak to si mal expres special rychlosť. Aj bych cez nich zobral Kymco keď su taky rýchli ale oni tuším nechcu spustiť z ceny, tak som išiel tam kde chceli ale zas čakám
I keď by mali spustiť všade z ceny lebo tá katalógová 149900Sk bola robená začiatkom roka a od vtedy euro voči korune šlo dole...

- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja by som novy nekupil vela penazi chalani co kupovali ho mali hned len sa papiere vybavili treba ist do obchodu kde mau vystavene a vyberes si a odides cakat na objednavanie to trva strasne dlho a oni ta maju an salame v tom obchode tvoj scoot ti predaju aj pred nosom na ktory cakas tyzden dva len preto bo iny prisiel skor su to curaci