chodenie na zadnom
Moderátor: Moderators
- gogo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
chodenie na zadnom
chcem sa spýtat ci sa nieco kazii alebo sa viac opotrebuva ked chodim na zadnom? ci to skodii motorke ked pridam hned tak zhurta pri starte..
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
krcok riadenia, predne koleso a vidla ked zo zadneho dopadas... a zadne akurat uchytenie ale nie moc lebo ked sa veziete dvaja tak je to skoro to iste
no a este vzduch v zadnej pneu 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ked je scootrov zadok tazky tak je len dobre lebo vsetka vaha je vzadu a nie vpredu cize zdviha toi len okolo seba a nie s takou velkou pakou... ja ked si odsadnem kusok dozadu a potiahnem za jazdy aj pri 60tke volant k sebe tak idem v pohode po zadnom
teraz uz ne ale na starom tuningu to slo po zadnom skoro vzdy pri rozbiehani .. mal som nieco cez 20m po zadnom
aj viac 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
a nikdy si nepadol? nepreklopil sa? ako si vedel, kedy je dost? a naco to je vlastne dobre? clovek straca kontrolu nad smerom jazdy .. je to len frajerinka, nic ine .. som za psychotesty na vodicak presne kvoli takymto veciam ..FoXiK napísal:ked je scootrov zadok tazky tak je len dobre lebo vsetka vaha je vzadu a nie vpredu cize zdviha toi len okolo seba a nie s takou velkou pakou... ja ked si odsadnem kusok dozadu a potiahnem za jazdy aj pri 60tke volant k sebe tak idem v pohode po zadnomteraz uz ne ale na starom tuningu to slo po zadnom skoro vzdy pri rozbiehani .. mal som nieco cez 20m po zadnom
aj viac
...tak to mas dobre ale ja mam 50 cm3FoXiK napísal:ked je scootrov zadok tazky tak je len dobre lebo vsetka vaha je vzadu a nie vpredu cize zdviha toi len okolo seba a nie s takou velkou pakou... ja ked si odsadnem kusok dozadu a potiahnem za jazdy aj pri 60tke volant k sebe tak idem v pohode po zadnomteraz uz ne ale na starom tuningu to slo po zadnom skoro vzdy pri rozbiehani .. mal som nieco cez 20m po zadnom
aj viac

- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
kolki to robia na letisku a kolki na cestach ... aspon, ze sa moja predtucha naplnilaDracikVTH napísal:matio: psychotestysa nehnevaj ale myslim ze typek na scootry co ide po zadnom na letisku nikoho neohrozuje ako dedo na plechovke so zltou znackou

- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nebude stat tolko ten vodicak max 20 000 viac sa nevysplha zatim a komisar super biznis 200 000 stoji udelenie licencie a si zober ked si robis vodicak tak 1500sk kolok ide policajtom takto to pojde tebe 10 ludi na jednej skuske 15 000 zarobenych super praca si myslim musim zistiti co a ako sa k tomu potrebuje