A MABI sa nam vyrubal...
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
MABIno, este by som si na tvojom mieste overil jednu vec, to co som ti spominal predtym... a teda ci je predne kolo uplne v poriadku, pozrel by som po rozobrati loziska a tak, ci sa to tam nejako nepokakalo vo vnutri a teda preto chytilo vibracie, ci nadskocilo ci co...
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
bacil - ved som mal na mysli to motorajdacke zvrhavanie sa 
ono kludne tam mohol byt prach, piesok, alebo len vylesteny asfalt a stacilo zobrat trosku za plyn (po predchdzajucom vacsom dobrzdeni pred zakrutou) a odlahcit predne koleso....ale to je len kec, neviem ako to tam v skutocnosti vypada a ako presne mabi siel....
pri navrate z krkonos som sa par krat skoro vysypal. aj pri 80tke aj pri 30tke, cestari tam opravovali diery a zaliaty asfalt zasypavali drobnum kamenim, ktore auta medzicasom poroznasali po celej sirke cesty. nebolo to vidiet ani na tiahlej prehladnej zakrute a duplom nie na ostrejsej kde nevidis za roh. brzdit na tom uz nema cenu, lebo isto padnes...
bolo to dost nebezpecne

ono kludne tam mohol byt prach, piesok, alebo len vylesteny asfalt a stacilo zobrat trosku za plyn (po predchdzajucom vacsom dobrzdeni pred zakrutou) a odlahcit predne koleso....ale to je len kec, neviem ako to tam v skutocnosti vypada a ako presne mabi siel....
pri navrate z krkonos som sa par krat skoro vysypal. aj pri 80tke aj pri 30tke, cestari tam opravovali diery a zaliaty asfalt zasypavali drobnum kamenim, ktore auta medzicasom poroznasali po celej sirke cesty. nebolo to vidiet ani na tiahlej prehladnej zakrute a duplom nie na ostrejsej kde nevidis za roh. brzdit na tom uz nema cenu, lebo isto padnes...

jastne ze tam mohlo byt hocico staci aj jeden mensi suter ked trosku koleso podskoci a hned to ide same stoho si netreba robit tasku hlave hlavne ze je chalan celi a ma chut sa vozit dalej ved aj rossi sa varubal a nie ras aj kopa kamaratov sa vyrubala nieco bola ich vina nieco zasa nie stym treba ratat sak ked si kupujem moto tak asi nebudem STALE a SADE jazdit podla pravidel tak jak ste odnas ten curak m pershink
sak ja ked zbadam zakrutu tak ma zacne ruka svrbet ze as ved krastne si zarezat zakrutu to je skoro lepsie ako sex s dvomi zenksymi naraz 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
struhol si uz zakrutu v totalnom naklone?matopn napísal:to by som netvrdilsokolino napísal: to je skoro lepsie ako sex s dvomi zenksymi naraz

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
tak toto sa mi vezlmi rata :cheers: :cheers:Scarp napísal:Stara motorkarska pravda : Su 2 druhy motorkarov ti co padli a ti co este len padnu ... Ty to uz mas zasebou vdaka bohu ze bez ujmy na zdravi
Ja som taka medzi kategoria, aj som uz padol, aj este len padnem... ale prvy raz stal :angel11: primne, dufam ze druhy raz bude tiez! :angel12:
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Ked ti to prepisem doslovne ja, pochopis? a poznam osobneJostobb napísal:Nepochopil som význam tej vety .... a prečo urážaš pershinga ? poznáš ho osobne ? ak nepoznáš tak radej psstsokolino napísal: nebudem STALE a SADE jazdit podla pravidel tak jak ste odnas ten curak m pershink![]()
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
matopn: nie, strk tam pravdepodobne nebol
plasma: no tie tmave gumove flaky tam su...inac to by ma nikdy nenapadlo, ze by mohli byt pricinou...zeby?? Pojdem tam a nafotim tu zakrutu. Cez vikend hodim foto
alci: jasne, ze jazdecka chyba, len sa snazim spomenut si na dovod...nepamatam si totiz vsetko
miroSA: to vazne??
Tao: diky, hned ako bude moto hotova, pripajam sa k Vam
kuko: vsetko popozeram, az potom vlastne zistim, co to mohlo byt a co treba menit
theruck: vpredu mam obutu Bridgestone BT-012 a navyse bola zohriata. Neviem o tom, ze by som ju nejako intenzivne stlacal. A prave to je cudne, ze sa to stalo v mieste, kde moto v naklone takmer este ani nebola...
scarp: diky
plasma: no tie tmave gumove flaky tam su...inac to by ma nikdy nenapadlo, ze by mohli byt pricinou...zeby?? Pojdem tam a nafotim tu zakrutu. Cez vikend hodim foto
alci: jasne, ze jazdecka chyba, len sa snazim spomenut si na dovod...nepamatam si totiz vsetko
miroSA: to vazne??

Tao: diky, hned ako bude moto hotova, pripajam sa k Vam
kuko: vsetko popozeram, az potom vlastne zistim, co to mohlo byt a co treba menit
theruck: vpredu mam obutu Bridgestone BT-012 a navyse bola zohriata. Neviem o tom, ze by som ju nejako intenzivne stlacal. A prave to je cudne, ze sa to stalo v mieste, kde moto v naklone takmer este ani nebola...
scarp: diky
Jostobb napísal:Nepochopil som význam tej vety .... a prečo urážaš pershinga ? poznáš ho osobne ? ak nepoznáš tak radej psstsokolino napísal: nebudem STALE a SADE jazdit podla pravidel tak jak ste odnas ten curak m pershink![]()
no lebo si to musis precitat cele a ne vytrhnut jednu vetu s kontekstu a toho dotycneho nepoznam stacia mi iba jeho nazori a prispeky
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Je mi lúto čo sa stalo...ale fakt je že takéto veci sa môžu aj horšie skončiť..KUKER to presne vystihol v tom príspevku takže namá význam aby som to sem znova písal....Takže dúfam že budeme opatrnejší všetci...a MABI ja pevne verím že na konci sezóny ešte dáme kofolku v Senci... 
PS: každý jazdíme tak že ideme rýchlejšie všade kde sa dá....takže nechápem že sa našiel jeden čo jazdí superpredpisovo ..vieme koho myslím.

PS: každý jazdíme tak že ideme rýchlejšie všade kde sa dá....takže nechápem že sa našiel jeden čo jazdí superpredpisovo ..vieme koho myslím.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Aj ked si isto nemyslel mna, ja mozem s kludnym svedomim prehlasit, ze dodrziavam rychlostne predpisy... v obci 65-70 (tacho), na 40tke 45-50 (tacho), mimo obce mi uplne staci 100 (tacho) - iba obcas, ale skutocne len obcas tam dam 110 ci 120 (tacho), ta stovecka mi uplne staci, taka pohodova jazda...VLADY napísal:PS: každý jazdíme tak že ideme rýchlejšie všade kde sa dá....takže nechápem že sa našiel jeden čo jazdí superpredpisovo ..vieme koho myslím.

Ale inac samozrejme nikomu nebranim chodit si ako chce, ak hovorime o jazde mimo obce. Nebranim ani v obci, ale to uz tak celkom neschvalujem (samozrejme podla okolnosti).