skuter na dialnici

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#26 Príspevok od užívateľa duky5 » St Jún 18, 2008 11:31 am

Lapko napísal:Inak zaujima ma preco ste si vybrali prave maxiskutre, teda ty ktory ich maju. Kedze vodicaky na velku moto musite mat. Klasicka moto vas nelakala viac? alebo vcom vidite vyhodu oproti klasickej moto, vo vykone to nebude... Skuste napisat pre a proti. Dik
ja konkretne som chcel presedlat z jawy 350na hondu cbf500. jazdim takmer denne a vedel som ze napriklad symfonia spojka brzda plyn pri zapchach na pristavnom moste ma stve. vtedy som este nevedel ze existuju maxiskutre, 50tku som nechcel. o maxikovi som zacal uvazovat az ked som cital clanok o nexusovi, nasiel som si aj dalsie maxiky ale nakoniec to vyhral nexik kvoli vzhladu. (yamah t-max uz bol mimo financii a burgman je pre mna velky)

a skuter som vybral teda kvoli tomuto : variator (vyhoda v zapche), omnoho vacsi odkladaci priestor pod sedlom ako cbf500, kapotaz chraniaca pred vetrom a dazdom (na motorke som mal nohy mokre az po kolena ked bola mokra cesta, teraz som v suchu), vykon v meste dostacujuci, na dialnici sa nestrati....

a vdaka skutru si mozem zajazdit s fajn ludmi :)

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Skúter: neuvedený

#27 Príspevok od užívateľa jean » St Jún 18, 2008 12:04 pm

Ja nemám maxík, ale tiež som bral skúter kvôli pohodliu a automatickej prevodovke. A mám v ňom priestor pre batožinu na týždňovú dovolenku :), to sa na moto nedá.
podpis som si este nenastavil

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » St Jún 18, 2008 12:10 pm

v podstate tu uz bolo povedane vsetko za mna... maxiscooter ma pohodlny posed, fuka na jazdca menej nez na motorke (ak vobec), v dazdi pocas jazdy prides suchy, nie je potrebne radit, ma omnoho viac ulozneho priestoru + kufor. A navyse trebars Atlantic vyzera spredu jak motorka, ja som velmi spokojny... :)

Medzi nevyhody by som mozno uviedol... v podstate mi nic nenapada. Mozno tie mensie kolesa oproti motorkam.
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#29 Príspevok od užívateľa VLADY » St Jún 18, 2008 12:22 pm

Áno menšie..ja mám asi najmenšie zo všetkých väčších scootrov (12ky) a jazdím a nemám pocit že by to bolo nejak nebezpečné alebo nejak moc nestabilné ani po tej dialnici ak švihám 110.... :wink:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#30 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » St Jún 18, 2008 1:44 pm

V prvom rade som potreboval kufor na kolesách, momentálne mám okolo 80l odkladacích priestorov. Ďalej automat do mesta a dobrá ochrana proti vetru a daždu, ľubovolný posed od skrčenia ako na moto, až po vyložené haksne ako na chopri a tiež keď sa náhodou na scootri vyrúbeš, tak zo scootra sa ľahšie "vyzuješ" (vyskočíš) ako z moto, ktorú máš obkročmo medzi nohami (vyskušané tri krát a ani len modrinu som nemal). :wink:
Tak už zasa nič.

doktor
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
Skúter: Kawasaki W 650

#31 Príspevok od užívateľa doktor » St Jún 18, 2008 2:28 pm

A co mam k tomuto napisat ja s mojou Dolores, tam neplati ani jedno ani druhe...... :)
Umna vyhrali vsemocne penaaaze
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"