ja konkretne som chcel presedlat z jawy 350na hondu cbf500. jazdim takmer denne a vedel som ze napriklad symfonia spojka brzda plyn pri zapchach na pristavnom moste ma stve. vtedy som este nevedel ze existuju maxiskutre, 50tku som nechcel. o maxikovi som zacal uvazovat az ked som cital clanok o nexusovi, nasiel som si aj dalsie maxiky ale nakoniec to vyhral nexik kvoli vzhladu. (yamah t-max uz bol mimo financii a burgman je pre mna velky)Lapko napísal:Inak zaujima ma preco ste si vybrali prave maxiskutre, teda ty ktory ich maju. Kedze vodicaky na velku moto musite mat. Klasicka moto vas nelakala viac? alebo vcom vidite vyhodu oproti klasickej moto, vo vykone to nebude... Skuste napisat pre a proti. Dik
a skuter som vybral teda kvoli tomuto : variator (vyhoda v zapche), omnoho vacsi odkladaci priestor pod sedlom ako cbf500, kapotaz chraniaca pred vetrom a dazdom (na motorke som mal nohy mokre az po kolena ked bola mokra cesta, teraz som v suchu), vykon v meste dostacujuci, na dialnici sa nestrati....
a vdaka skutru si mozem zajazdit s fajn ludmi