Premium sluzby
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Premium sluzby
Hlasujte. Ale prosim seriozne. Pripadne ak by ste chceli nejake ine premium sluzby (suvisiace s webom a legalne) tak napiste.
Naposledy upravil/-a theruck v Ut Jún 24, 2008 10:53 am, upravené celkom 1 krát.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
nebudem hlasovat za cenu, ci to ma byt zadarmo alebo za peniaze, je to vec admin, cize teba, ci to vies spravit zadara alebo to treba spoplatnit, je to na tvojom rohzodnuti, ako sa rozhodnes a na rozhodnuti uzivatelov, ci budu chcet platit, ak to bude spoplatnene. Mne to tu vyhovuje tak, ako to je, ale sto ludi, sto chuti
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
galerka by bola perfis, to je super napad, kazdy by mohol mat svoju skutrikovu .. 100sk dam, ak by bol aj odznak, tak aj 200 

Naposledy upravil/-a matio v Ut Jún 24, 2008 6:28 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nechcem kopirovat go4sound ani ho ospevovat nic take . ale proste oni tiez neberu hocikoho za clena .. brat je teraz cerstvym clenom ... proste musis na ich fore ucinkovat istu chvilu a byt (aktivny) a potom proste na nejakom zraze ti daju aj veci aj zaplatis proste ste taka partia ludi 

to clenstvo neni zly napad , na jednom fore je to zas tak ze das lubovolnu sumu a potom ti domov pride ako keby karticka heh asi aj nalepka a mas zlavu v tom obchode a este aj u tych ktory si robia na webe zadarmo reklamu, tu za lubovolnu sumu by to neslo bo kazdy by asi posielal 50Sk a .... ale nebolo by to zle no len by to trebalo poriadne premysliet a inac co to znamena FTP priestor a web priestor???
- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
FTP priestor je nieco ako virtualny hardisk na nete .. mozes tam nahrat svoje veci a dat pristup napriklad tvojim kamosom a oni si to odtial mozu nahrat ...FastHaly napísal:a inac co to znamena FTP priestor a web priestor???
WEB priestor je priestor pre tvoju www stranku. Ak si natolko sikovny, ze zvladas HTML a dokazes si vyrobit web stranku, tak mas moznost si ju nahrat na server s tym, ze by si potom dostal aj svoju vlastnu www adresu, napr.
Kód: Vybrať všetko
www.fasthaly.scooter-tuning.sk
- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
natrapit sa natrapi, ale nie je to az take zlozite, neboj .. toto forum je vlastne len akysi modul, ktory si mozes rozsirovat o rozne doplnky, napr. galerka. Cize by pouzil uz nejaku hotovu. Vsak chudak, hadam to TheRuck nebude vsetko sam programovatmatopn napísal:ja som hlasoval tiez za galeriu dobra vec a aspon symbolicky poplatok 100sk ved sa na tom aj trosku natrapi no nie??? a jasne ze obmedzene MB

- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
viem ako to funguje mam taketo forum tiez len ina tema a by si sa cudoval ked to tam dorabas a sa seknes tak ti to pekne starosti narobi je tam nadherny popis ako to spravi ale stalo sami uz par krat ze som zel vymazal alebo premazal a potom vsetko od znova a stravis pri tom 4 hdokymatio napísal:natrapit sa natrapi, ale nie je to az take zlozite, neboj .. toto forum je vlastne len akysi modul, ktory si mozes rozsirovat o rozne doplnky, napr. galerka. Cize by pouzil uz nejaku hotovu. Vsak chudak, hadam to TheRuck nebude vsetko sam programovatmatopn napísal:ja som hlasoval tiez za galeriu dobra vec a aspon symbolicky poplatok 100sk ved sa na tom aj trosku natrapi no nie??? a jasne ze obmedzene MBsamozrejme, je to uz len sikovnost admina, ako si to vsetko rychlo prepoji, je s tym vsak vela brblacky, hlavne nedosrat databazu
za galeriu neviem to by som asi neplatil nac by mi bola taka galeria no nikdy nehovor nikdy ale te web priestor by som vyuzil a tie ceny no ta je jasne ze ked som ako keby zakaznik tak chcem cim menej platit takze som dal 100Sk ale keby bolo viac ta dam ovsem keby som na to nasiel vyuzitie inac dik matio za vysvetlenie