jj dvojlitrova nadrz, sak to som len nedal zadne plasty aby bolo vidiet ze co sa staloLapko napísal:To mi chces povedat ze to normalne jazdi !? Kde mas nadrz, karbec a podobne veci, pod sedadlom

Moderátor: Moderators
jj dvojlitrova nadrz, sak to som len nedal zadne plasty aby bolo vidiet ze co sa staloLapko napísal:To mi chces povedat ze to normalne jazdi !? Kde mas nadrz, karbec a podobne veci, pod sedadlom
Heh ze 2l a nezabudni potom ist na dlhsiu trasu ked bude benzinka vzdialena na hony daleko. Nech sa trocha prejdes aspon 20km ako predtymgeetee =) napísal:jj dvojlitrova nadrz, sak to som len nedal zadne plasty aby bolo vidiet ze co sa staloLapko napísal:To mi chces povedat ze to normalne jazdi !? Kde mas nadrz, karbec a podobne veci, pod sedadlom
citaj predpisi, trieda openalcatelko napísal:nie je nahodou v pravidlach na race ze sa nesmie nic rezat z ramu???
no ale uz neni povodny ale je vlastnej konstrukciealcatelko napísal:cituj cele: SR 01.86.04.3 Rám a podvozok
Voľnej konštrukcie pri dodržaní všetkých bezpečnostných prvkov. Ak sa použije pôvodný hlavný rám, musí byť zachovaný úplný a musí byť označený identifikačným sériovým číslom (VIN kódom) a môže sa upravovať len pridávaním materiálu, aby bol zosilnený. Montážna jednotka motor-kyvné rameno môže byť zosilnená.
on nieje len urezanyalcatelko napísal:mne je to jedno co dorobis s ramom...urezat kus ramu ale nie je vlastna konstrukcia
airodinamikatheruck napísal:a preco si nedal dole aj ten plast na riadidlach ked uz si to tak strasne odlahcoval?
ne asi z upinania vo zveraku alebo sustruhu, neviem, len teraz som to zbadaltheruck napísal:to z toho vybrusovania kanalikov?
do cinana 4t stoji okolo 900sk ngk, do dvojtaktu denso platinum okolo 450sk a denso iridium okolo 800-900skScarp napísal:tiez zhanam iridiovku