Ked chcete neico este vediet pytajte sa....
Predstavenie
Moderátor: Moderators
- n_king
- kolobežkár

- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 6:02 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Predstavenie
Tak ma napadlo, ze som tu novy a ani som sa Vam moc nepredstavil. Takze volam sa MArtin, mam 16 rokov a tyzden jazdim na novom scootery KEEWAY ARN 125 Dost ma bavi jazdenie do tyzdna dokazem nabehat aj 700km
Dost by ma bavilo chodit s Vami na rozne zrazy a tak
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
tak pekne vitam na fore a prajem vela stastnych kilometrov... mimochodom, pripadnymi hadkami na fore sa nenechaj znechutit (chalani su niekedy naladovi), vela citaj, pouzivaj funkciu Hladat a vsetko bude OK. 
EDIT: sice prave pozeram, ze si sa zalozil uz pred nejakym polmesiacom a mas uz 30 prispevkov, ale nevadi, do topicov, v ktorych si sa realizoval, som asi prilis nezabrusil... prispevok tak ci tak plati, a to pre vsetkych novoprichodzich na forum.
EDIT: sice prave pozeram, ze si sa zalozil uz pred nejakym polmesiacom a mas uz 30 prispevkov, ale nevadi, do topicov, v ktorych si sa realizoval, som asi prilis nezabrusil... prispevok tak ci tak plati, a to pre vsetkych novoprichodzich na forum.
Naposledy upravil/-a THeBaNDiT v Po Júl 07, 2008 8:11 pm, upravené celkom 1 krát.
- n_king
- kolobežkár

- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 6:02 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
preco mam 16?? Hehe narodil som sa v roku 1991matio napísal:tak tak, sme tu ako zenske, kazdy mame svoj den a bud mame kramy alebo si dame fernetci teraz ako je ta reklama? toto leto leti bavorak?
inak zaujimalo by ma preco mas 16 a preco mas 125ku?
podpis som si este nenastavil