Skusenosti s policajtmi
Moderátor: Moderators
heh no to sa stava kamos ma v technicaku na yamahu neos 100 napisane ako maximalny vykon 50.8kW jemu to moze byt jedno on ani vodicak nema..ale vykon to ma jak auto no fajnmatopn napísal:ja mam zas v technciaku napisane kde su dodatky bod 31 je hmotnost s vodicom hmotnost bez vodica je 96kg
a v bode 31 pohotovostna hmotnost 17191kg cize supa ved ja ani po moste nemozem ist
za mnou raz isla obycajna fabia, bez policajnych zankov a radaru!!tak som jej akosi nevenoval pozornost a isiel som si tak 80 po meste, ked tu zrazu ma predbehla a uz ma hnala ku krajnici, vystupil policajt a hovori, ze som prekrocil rychlost a ci som ochtony zaplatit 500 na mieste, ked som sa ho zacal vypytovat ze ci ma nejaky dokaz(video alebo foto, ako to byva normalne) tak mi povedal ze sa nemam starat. Ale vsimol som si ze fabia nema radar, tak som mu povedal ze niesom ochotny zaplatit na mieste, ale on svoje divadielko hral dalej, ze si ma predvolaju na DI a ze tam mi dokazy ukazu a doteraz nic a to sa mi stalo pred mesiacom
popovia
Mna chytili popovia vnoci . S kamaratom sme nemali prilby a mal som zapnute podsvietenie. chceli dat kazdemu 2000 sk ... to sme zjednali ... ale cista buzeracia a musel som si odtrhnut neony lebo ze inak mi zoberie technicky...A najviac ma na tom s erie ze mam skusobnu dobu a este raz a idem dole....kvoli skutru sa odbavovali , ubohi boli
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm
- Skúter: neuvedený
TABIK, buzeracia? to mozes byt fakt rad ze ti ten technicak fakt nezobrali a nedostal si tie 4litre pokuty..to neni buzeracia, len si robia svoju pracu. to je jak keby ides o pol tretej v noci stredom mesta 150km/h s nejakym tunenym vyfukom co huci na polmesta a nedajboze ta zastavia ze ta zbuzeruju..
buzeracia je napriklad to ze ides podla predpisov, zastavia ta preto lebo si obehol kamarata na skutri..a pre nich to znamena "nahananie sa"
buzeracia je napriklad to ze ides podla predpisov, zastavia ta preto lebo si obehol kamarata na skutri..a pre nich to znamena "nahananie sa"
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vieš ako to je ..odbavujú sa na hovadinách a nepodstatných veciach (Lekárnička mesiac po dátume, alebo vestička alebo nemáš EU trojuholník....alebo nejaký NEON to akože je príčina smrťákov na cestách??? kedy začnú robiť poriadky z ozajstnými cestnými pirátmi???A odpovedz si každý sám ..nikdy lebo na to nemajú ....sú skorumpovaní a podplatitelní ...každý jeden.... zastavia Ťa ,vytiahneš liter a hneď im očká zasvietia jak vianočný stromček.... :pukeleft: :pukeright:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

toto neni buzeracia?? robia si svoju pracu?? najprv ta kompletne ... ze nemas prilbu atd... a potom jak hrdinovia ti za to nedaju pokutu a myslia si ze su pani sveta bo odpustili,vsak nech daju tu pokutu za pribly a chlapci sa ponaucia , len tak zo srandy keby som vybehol na hocijaku hliadku s pistolou ta by sa na mieste posrali ,by si mali radsej svoju robotu robit tak aby neboli ziadne vytrznictva,ciganov bit a zatvarat a ne robit hrdinov zo sebaFlash99 napísal:TABIK, buzeracia? to mozes byt fakt rad ze ti ten technicak fakt nezobrali a nedostal si tie 4litre pokuty..to neni buzeracia, len si robia svoju pracu. to je jak keby ides o pol tretej v noci stredom mesta 150km/h s nejakym tunenym vyfukom co huci na polmesta a nedajboze ta zastavia ze ta zbuzeruju..
Tu prilbu si priznavam , ale mne ide o to , ako sa spravali...mPershing napísal:Tabik, ubohy si ty zialbohu - mojho kolegu zastavili, nemal okuliare na babete (inak by si ho nevsimli), stalo ho to pokutu 7000, lebo sa hadal a isiel na spravne konanie (kvoli objektivnosti: nafukal 0,3 promile a vodicak dalsich 7500 Sk!
Kedy vam to uz konecne dojde, ze prilbu nemate kvoli policajtom, ale kvoli ochrane seba sameho!!!
presne presne dokazu len davat pokuty a fukatFastHaly napísal:toto neni buzeracia?? robia si svoju pracu?? najprv ta kompletne ... ze nemas prilbu atd... a potom jak hrdinovia ti za to nedaju pokutu a myslia si ze su pani sveta bo odpustili,vsak nech daju tu pokutu za pribly a chlapci sa ponaucia , len tak zo srandy keby som vybehol na hocijaku hliadku s pistolou ta by sa na mieste posrali ,by si mali radsej svoju robotu robit tak aby neboli ziadne vytrznictva,ciganov bit a zatvarat a ne robit hrdinov zo sebaFlash99 napísal:TABIK, buzeracia? to mozes byt fakt rad ze ti ten technicak fakt nezobrali a nedostal si tie 4litre pokuty..to neni buzeracia, len si robia svoju pracu. to je jak keby ides o pol tretej v noci stredom mesta 150km/h s nejakym tunenym vyfukom co huci na polmesta a nedajboze ta zastavia ze ta zbuzeruju..
- Mayulik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
Co sa policajtov tyka, tak este ma sice nezastavili (ze by som soferovala ja), ale par hliadok som zazila. Niekedy boli celkom v pohode a niekedy zase vyskakovali. Myslim, ze to zalezi aj od toho konkretneho cloveka, ze co je zac. Aj ked tu sa mnohokrat potvrdi pravidlo, ze kto chce s vlkmi zit, musi s nimi vyt.
Inak FastHaly, kazdy by bol pokadeny, keby mu k hlave niekto prilozil zbran. Prosim ta, najskor si rozmysli, ze co tu pises, lebo o takych veciach sa "len tak" nesranduje
. Nic v zlom ale ako pozeram, tak si este slusne "stena", ktoremu este musi dat zivot nejaku priucku.
Inak FastHaly, kazdy by bol pokadeny, keby mu k hlave niekto prilozil zbran. Prosim ta, najskor si rozmysli, ze co tu pises, lebo o takych veciach sa "len tak" nesranduje

Kawasaki ER-6f

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A možno by si natrafil hneď na takého čo by Ti odstrelil makovicu a bolo by o jedného scootristu menej....FastHaly napísal:...................... , len tak zo srandy keby som vybehol na hocijaku hliadku s pistolou ta by sa na mieste posrali ,by si mali radsej svoju robotu robit tak aby neboli ziadne vytrznictva,ciganov bit a zatvarat a ne robit hrdinov zo seba

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- yukirally
- skútrista
- Dátum registrácie: St Jún 27, 2007 6:35 am
- Skúter: YUKI RALLY II
- Kontaktovať užívateľa:
ja som vcera isiel bez prilby a viezol som aj kamarata bolo na na polnej ceste ziham si to 60km/h nikto za mnou zatocim do zakruty a zrazu za mnou policajti...tak som zastavil a oni mi iba ukazali aby som uhol a presli..a ked som prisiel na salas tak sa nas pytal chlapci dobre to chodi..a ja ze hej..a ze ta prilba je na to aby ste si hlavy nerozbili a isli prec..normalne som bol prekvapeny lebo takych normalnych policajtov som uz davno nestretol
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na polnej ceste ti co mozu? nie si ucastnik cestnej premavky takze ked si rozmlatis kokos aj s kamaratom je to tvoj problem...tak isto ako ked ta sunda traktor nikto nebude zistovat kto ma prednost a ani z poistky nic nedostanes...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
Re: motorkar netusil, ze ho nahanaju policajti, pestou do hlavy
jasne ze sa vsetko straca a podobne veci...mna namerali v meste na 60tke isiel som nieco nad 60 okolo tych 65km/h som si isty kedze som ich videl nechal som to tak,povedal som si shak tolerancia nejaka ne..a zamnou bavoro KE sracik,bum blesk ja si idem dalej ne shak pohodka pozeram a on hned na krajnicu sa postavil otocili sa obysli ho a za mnou hned....hned ako prve ma vytahol z afta ze som isel v obci 90 km/h a ze bere vodicak +7000sk pokuta ..som nesuhlasil s jeho tvrdenim ze tolko som nesiel ze som siel 60-65 ...jasne ze pocas toho co sme sa hadali von druhy policajt v afte asi zistil ze to som nebol ja ale to bavoro tak mi nebol schopny ani foto ukazat a tak ma pustil a ze mi posle vyjadrenie z inspektoriatu...tha cakam.. 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
tak ja som mal podobnu situaciu dost nedavno, isiel som po dlialnici v meste 110 (povolena je 80tka) a predbiehal som dodavku a v tom som zbadal na krajnici radar, ale to som uz okolo neho presiel, tak som bol v tom, ze ma zastavia, tak som spomalil, pustil dodavku predomna a za chvilku uz boli vedla mna, pozreli na mna a isli dalej a zastavili tu dodovku. ta isla asi 100, ale mal som stastie, ze ma zaclonila....
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
Re: Skusenosti s policajtmi
tak to si mal ja nie
banditstalo sa to asi pred mesiacom a bolo to presne na kosickej ulici pri tescu pred krizovatkou...stali na zastavke..shak oni mozu ne..
Precistene od OT, od telefonnych kariet a mrazniciek a od prispevkov s vulgarizmami. mPershing

banditstalo sa to asi pred mesiacom a bolo to presne na kosickej ulici pri tescu pred krizovatkou...stali na zastavke..shak oni mozu ne..

Precistene od OT, od telefonnych kariet a mrazniciek a od prispevkov s vulgarizmami. mPershing