Je to úplne jedno, aké je znenie zákona, ak nie je možnosť dostatočnej kontroly. Väčšina bude jadiť tak ako doteraz. Veď ja sám policajta som nestretol ani nepamätám.
A naopak, aby by bola dôsledná kontrola a rešpekt pred zákonmi, na bezpečnosť by postačovali aj tie existujúce zákony. Stačí sa pozrieť na k*k*tka ktorý jazdí po BA jak debil a predje cez Berg a už je krotký.
Čo ma úplne dorazilo, je uvažovanie nad možnosťou povoliť určité promile alkoholu. Nestačí, že teraz sadá plno magorov za volant podnapitých, takto sa počet opitých magorov ešte zvýši.
Argument, že je to kvoli liekom a rôznym potravinám z ktorých je možné mierne nafúkať je zcestný. Dnes sa tak či tak pri kontrole 0,2~0.3 promile z tohoto dôvodu toleruje a nikto vám nič sa to nespraví. Väčšina normálne uvažujúcich si po akomkoľvek alkohole za volant nesadne, no teraz si mnohí povedia, veď som mal iba trocha a to môžem. Otázka je , kto odhadne koľko je to tá "troška".
Nad 1 promile by som bral vodičský na doživotie. To nie je omyl, alebo zlé odbočenie v neznámom meste, to je arogatné vedomé porušenie.
A preto bez nekompromisnej kontroly nemá význam žiadne bu-bu-bu zmenou zákona.
Inak táto vláda nič nerobí, iba samé bu-bu-bu. Raz na občana, raz na monopoly, na novinárov, na investorov. Kde komu sa vyhráža, ale nič zmyslupné nedokončí. AK by to mysleli vážne, tak najprv príjmu na ochanu záujmov štátu dostatočné efektívne zákony a potom vytrú Slovnaftu, alebo SPP kocúra naozaj. No to čo vidíme je iba tliachanie pre zaslepených.
Howgh.

Tak už zasa nič.