Skusenosti s policajtmi

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#51 Príspevok od užívateľa matopn » Ne Aug 03, 2008 11:31 am

treba sa robit sprostym ja to robim tak mals om dostat 2000 blok bo som nemal peniaze pri sebe a skoncil som v bankomate za 500 a policajt isiel somnou pekne dal mi blok aby som vedel ze mu to nejde do vacku ale zapierat neviem coho som sa dopustil a bla bla bla
podpis som si este nenastavil

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm

#52 Príspevok od užívateľa Flash99 » Ne Aug 03, 2008 11:37 am

matopn napísal:ale zapierat neviem coho som sa dopustil a bla bla bla
ono ked preletis stopkou a povies ze nevies coho si sa dopustil tak ta zezere zaziva :-D

skmurphy
v podmienke
Dátum registrácie: Ut Feb 05, 2008 9:36 pm

#53 Príspevok od užívateľa skmurphy » Pi Aug 08, 2008 2:12 pm

matopn napísal:ja mam zas v technciaku napisane kde su dodatky bod 31 je hmotnost s vodicom hmotnost bez vodica je 96kg
a v bode 31 pohotovostna hmotnost 17191kg cize supa ved ja ani po moste nemozem ist :cry:
heh no to sa stava kamos ma v technicaku na yamahu neos 100 napisane ako maximalny vykon 50.8kW jemu to moze byt jedno on ani vodicak nema..ale vykon to ma jak auto no fajn

palo1128
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
Skúter: Honda SW-T 400
Kontaktovať užívateľa:

#54 Príspevok od užívateľa palo1128 » Pi Aug 08, 2008 2:27 pm

s tým neosom musí lietať

Maiky
chodec
chodec
Dátum registrácie: Ut Júl 22, 2008 6:37 pm

#55 Príspevok od užívateľa Maiky » Ne Aug 10, 2008 1:34 pm

za mnou raz isla obycajna fabia, bez policajnych zankov a radaru!!tak som jej akosi nevenoval pozornost a isiel som si tak 80 po meste, ked tu zrazu ma predbehla a uz ma hnala ku krajnici, vystupil policajt a hovori, ze som prekrocil rychlost a ci som ochtony zaplatit 500 na mieste, ked som sa ho zacal vypytovat ze ci ma nejaky dokaz(video alebo foto, ako to byva normalne) tak mi povedal ze sa nemam starat. Ale vsimol som si ze fabia nema radar, tak som mu povedal ze niesom ochotny zaplatit na mieste, ale on svoje divadielko hral dalej, ze si ma predvolaju na DI a ze tam mi dokazy ukazu a doteraz nic a to sa mi stalo pred mesiacom

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#56 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Aug 10, 2008 4:57 pm

Skúšali..... dobre že si sa nenechal . :twisted:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Maiky
chodec
chodec
Dátum registrácie: Ut Júl 22, 2008 6:37 pm

#57 Príspevok od užívateľa Maiky » Po Aug 11, 2008 8:23 am

A to policajt by mal byt vzor poctiveho cloveka

TABIK

popovia

#58 Príspevok od užívateľa TABIK » St Aug 13, 2008 2:58 pm

Mna chytili popovia vnoci . S kamaratom sme nemali prilby a mal som zapnute podsvietenie. chceli dat kazdemu 2000 sk ... to sme zjednali ... ale cista buzeracia a musel som si odtrhnut neony lebo ze inak mi zoberie technicky...A najviac ma na tom s erie ze mam skusobnu dobu a este raz a idem dole....kvoli skutru sa odbavovali , ubohi boli

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#59 Príspevok od užívateľa Flash99 » St Aug 13, 2008 4:15 pm

TABIK, buzeracia? to mozes byt fakt rad ze ti ten technicak fakt nezobrali a nedostal si tie 4litre pokuty..to neni buzeracia, len si robia svoju pracu. to je jak keby ides o pol tretej v noci stredom mesta 150km/h s nejakym tunenym vyfukom co huci na polmesta a nedajboze ta zastavia ze ta zbuzeruju..

buzeracia je napriklad to ze ides podla predpisov, zastavia ta preto lebo si obehol kamarata na skutri..a pre nich to znamena "nahananie sa"

VLADY
spammer
spammer

#60 Príspevok od užívateľa VLADY » St Aug 13, 2008 5:31 pm

Vieš ako to je ..odbavujú sa na hovadinách a nepodstatných veciach (Lekárnička mesiac po dátume, alebo vestička alebo nemáš EU trojuholník....alebo nejaký NEON to akože je príčina smrťákov na cestách??? kedy začnú robiť poriadky z ozajstnými cestnými pirátmi???A odpovedz si každý sám ..nikdy lebo na to nemajú ....sú skorumpovaní a podplatitelní ...každý jeden.... zastavia Ťa ,vytiahneš liter a hneď im očká zasvietia jak vianočný stromček.... :pukeleft: :pukeright:

FastHaly

#61 Príspevok od užívateľa FastHaly » St Aug 13, 2008 5:56 pm

Flash99 napísal:TABIK, buzeracia? to mozes byt fakt rad ze ti ten technicak fakt nezobrali a nedostal si tie 4litre pokuty..to neni buzeracia, len si robia svoju pracu. to je jak keby ides o pol tretej v noci stredom mesta 150km/h s nejakym tunenym vyfukom co huci na polmesta a nedajboze ta zastavia ze ta zbuzeruju..

buzeracia je napriklad to ze ides podla predpisov, zastavia ta preto lebo si obehol kamarata na skutri..a pre nich to znamena "nahananie sa"
toto neni buzeracia?? robia si svoju pracu?? najprv ta kompletne ... ze nemas prilbu atd... a potom jak hrdinovia ti za to nedaju pokutu a myslia si ze su pani sveta bo odpustili,vsak nech daju tu pokutu za pribly a chlapci sa ponaucia , len tak zo srandy keby som vybehol na hocijaku hliadku s pistolou ta by sa na mieste posrali ,by si mali radsej svoju robotu robit tak aby neboli ziadne vytrznictva,ciganov bit a zatvarat a ne robit hrdinov zo seba

TABIK

#62 Príspevok od užívateľa TABIK » St Aug 13, 2008 6:45 pm

mPershing napísal:Tabik, ubohy si ty zialbohu - mojho kolegu zastavili, nemal okuliare na babete (inak by si ho nevsimli), stalo ho to pokutu 7000, lebo sa hadal a isiel na spravne konanie (kvoli objektivnosti: nafukal 0,3 promile a vodicak dalsich 7500 Sk!
Kedy vam to uz konecne dojde, ze prilbu nemate kvoli policajtom, ale kvoli ochrane seba sameho!!!
Tu prilbu si priznavam , ale mne ide o to , ako sa spravali...
FastHaly napísal:
Flash99 napísal:TABIK, buzeracia? to mozes byt fakt rad ze ti ten technicak fakt nezobrali a nedostal si tie 4litre pokuty..to neni buzeracia, len si robia svoju pracu. to je jak keby ides o pol tretej v noci stredom mesta 150km/h s nejakym tunenym vyfukom co huci na polmesta a nedajboze ta zastavia ze ta zbuzeruju..

toto neni buzeracia?? robia si svoju pracu?? najprv ta kompletne ... ze nemas prilbu atd... a potom jak hrdinovia ti za to nedaju pokutu a myslia si ze su pani sveta bo odpustili,vsak nech daju tu pokutu za pribly a chlapci sa ponaucia , len tak zo srandy keby som vybehol na hocijaku hliadku s pistolou ta by sa na mieste posrali ,by si mali radsej svoju robotu robit tak aby neboli ziadne vytrznictva,ciganov bit a zatvarat a ne robit hrdinov zo seba
presne presne dokazu len davat pokuty a fukat

Mayulik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm

#63 Príspevok od užívateľa Mayulik » Št Aug 14, 2008 11:57 am

Co sa policajtov tyka, tak este ma sice nezastavili (ze by som soferovala ja), ale par hliadok som zazila. Niekedy boli celkom v pohode a niekedy zase vyskakovali. Myslim, ze to zalezi aj od toho konkretneho cloveka, ze co je zac. Aj ked tu sa mnohokrat potvrdi pravidlo, ze kto chce s vlkmi zit, musi s nimi vyt.
Inak FastHaly, kazdy by bol pokadeny, keby mu k hlave niekto prilozil zbran. Prosim ta, najskor si rozmysli, ze co tu pises, lebo o takych veciach sa "len tak" nesranduje :?. Nic v zlom ale ako pozeram, tak si este slusne "stena", ktoremu este musi dat zivot nejaku priucku.
Kawasaki ER-6f
Obrázok

Obrázok

VLADY
spammer
spammer

#64 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Aug 14, 2008 6:41 pm

FastHaly napísal:...................... , len tak zo srandy keby som vybehol na hocijaku hliadku s pistolou ta by sa na mieste posrali ,by si mali radsej svoju robotu robit tak aby neboli ziadne vytrznictva,ciganov bit a zatvarat a ne robit hrdinov zo seba
A možno by si natrafil hneď na takého čo by Ti odstrelil makovicu a bolo by o jedného scootristu menej.... :D :roll:

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#65 Príspevok od užívateľa Flash99 » Št Aug 14, 2008 7:29 pm

FastHaly aj ty si natvrdly? To je zakon..ze ta zbuzeruju za neon okej..mohli to prehliadnut..ale za prilbu by som vo velkom daval pokuty. Potom za teba pojde sediet nejaky mlady keremu si behol do cesty a nanho nasiju zabitie..

FastHaly

#66 Príspevok od užívateľa FastHaly » Št Aug 14, 2008 7:44 pm

:D :lol: :D haluz komentiky , flash citaj potom si na mna otvaraj hubu , pisal som ze maju dat hned pokutu za prilbu a ne ta natahovat, a toto s tou pistolou na mna keby niekto vybehol ano bol by som posraty ale mojou ulohou,/nesom za to plateny/ aby som chranil a ich ulohou to je ale co len vedia??vacsina len buzerovat a je to tak darmo mi bude niekto ine tvrdit , a matopn nac mi budes davat pistol pisal som ze chcem nanich vybehnut abo co?? uz len to mi chyba aby ma ty debili zavreli ,tam si ju nehaj vo vrecku bo ta dakto prepadne a bez nej sa poseres

yukirally
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: St Jún 27, 2007 6:35 am
Skúter: YUKI RALLY II
Kontaktovať užívateľa:

#67 Príspevok od užívateľa yukirally » Pi Aug 15, 2008 11:30 am

ja som vcera isiel bez prilby a viezol som aj kamarata bolo na na polnej ceste ziham si to 60km/h nikto za mnou zatocim do zakruty a zrazu za mnou policajti...tak som zastavil a oni mi iba ukazali aby som uhol a presli..a ked som prisiel na salas tak sa nas pytal chlapci dobre to chodi..a ja ze hej..a ze ta prilba je na to aby ste si hlavy nerozbili a isli prec..normalne som bol prekvapeny lebo takych normalnych policajtov som uz davno nestretol

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#68 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Aug 15, 2008 11:48 am

na polnej ceste ti co mozu? nie si ucastnik cestnej premavky takze ked si rozmlatis kokos aj s kamaratom je to tvoj problem...tak isto ako ked ta sunda traktor nikto nebude zistovat kto ma prednost a ani z poistky nic nedostanes...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

yukirally
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: St Jún 27, 2007 6:35 am
Skúter: YUKI RALLY II
Kontaktovať užívateľa:

#69 Príspevok od užívateľa yukirally » Pi Aug 15, 2008 11:52 am

takze sa tam moze vozit bez problemov aj holka na mojom skutri ktora nema vodicak a nedoebu ma?

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#70 Príspevok od užívateľa Scarp » Pi Aug 15, 2008 12:31 pm

jasne ze nie na podobnich cestach mozes jazdit kolko chces ako ches a na com chces ale ak ta chytia niekde na normalnej ceste hoc sa len presuvas na polnu mas problem , poznam kopec endurakov aprave stim presunom po hlavnej do terenu je vzdy problem

VLADY
spammer
spammer

#71 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 15, 2008 4:48 pm

Bez prilby s prilbou...... ja len tolko, že HLAVA je len JEDNA..... :lol:

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm

Re: motorkar netusil, ze ho nahanaju policajti, pestou do hlavy

#72 Príspevok od užívateľa Quiksilver » St Okt 15, 2008 11:11 pm

jasne ze sa vsetko straca a podobne veci...mna namerali v meste na 60tke isiel som nieco nad 60 okolo tych 65km/h som si isty kedze som ich videl nechal som to tak,povedal som si shak tolerancia nejaka ne..a zamnou bavoro KE sracik,bum blesk ja si idem dalej ne shak pohodka pozeram a on hned na krajnicu sa postavil otocili sa obysli ho a za mnou hned....hned ako prve ma vytahol z afta ze som isel v obci 90 km/h a ze bere vodicak +7000sk pokuta ..som nesuhlasil s jeho tvrdenim ze tolko som nesiel ze som siel 60-65 ...jasne ze pocas toho co sme sa hadali von druhy policajt v afte asi zistil ze to som nebol ja ale to bavoro tak mi nebol schopny ani foto ukazat a tak ma pustil a ze mi posle vyjadrenie z inspektoriatu...tha cakam.. :D

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#73 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » St Okt 15, 2008 11:26 pm

:lol: :lol: a to kedy sa Ti stalo? :mrgreen: To ako v tej reklame na nejaku motorku, co tam deda na traktore sfotili, ako isiel 360km/h ci kolko... :lol:
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#74 Príspevok od užívateľa TomasARN » Št Okt 16, 2008 9:22 am

tak ja som mal podobnu situaciu dost nedavno, isiel som po dlialnici v meste 110 (povolena je 80tka) a predbiehal som dodavku a v tom som zbadal na krajnici radar, ale to som uz okolo neho presiel, tak som bol v tom, ze ma zastavia, tak som spomalil, pustil dodavku predomna a za chvilku uz boli vedla mna, pozreli na mna a isli dalej a zastavili tu dodovku. ta isla asi 100, ale mal som stastie, ze ma zaclonila....

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm

Re: Skusenosti s policajtmi

#75 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Št Okt 16, 2008 3:01 pm

tak to si mal ja nie :D
banditstalo sa to asi pred mesiacom a bolo to presne na kosickej ulici pri tescu pred krizovatkou...stali na zastavke..shak oni mozu ne.. :D

Precistene od OT, od telefonnych kariet a mrazniciek a od prispevkov s vulgarizmami. mPershing

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"