aha, cize ked budes mat stage6 valec, tak nemozes dat vario malossi a naopak. a aby si nemal este k tomu vyfuk od leo vince, lebo Ta marko predbehne aj so 125kami..
kam sa hrabem ja, ked mam kluku malossi, valec polini, vyfuk yasuni a vario over range mhr, ved ten skuter nemoze ist ani nastartovat..
zladit sa da vsetko, len treba dodrzat zakladne principy, rozumiet co ako funguje a neprehanat. kazdy vyfuk, kazda tryska, velkost ihly, drazka na nej, teplota vyfukovych plynov, vsetko ma svoj vyznam, postup, navod. Len si to vyzaduje skusenosti, ktore malokto z nas ma.
vario stage6 sa neosvedcilo, malossi je stale najlepsie vario, pri tom ked to clovek tvrdi treba zohladnit viac veci, ako to ze vas marko predbehol. spracovanie, zivotnost, priebeh otacok, spektrum pouzitia atd. stage6 tam este nie je.
co sa tyka valca, tak stage6 streetrace, je replika valca athena, tak isto aj vsetky vyfuky su kopia vyfukov tej istej tovarne. keby som mal dost love, spravia mi aj vyfuk davidian. aj vario aj valec
malossi je v tomto inde popredu. a len k tomu sportu, vyrobca tvrdi, ze pri idealnom odladeni a spravnej udrzbe da valec po spravnom zabehu 50.000km - 100.000km
pochybujem, ze ta lacna zliatina od stage6 da 20.000+km a rozdiely su minimalne. a este stale sa nesmie zabudat na polini sport. uz by si ho mohol dakto raz kupit, nech vieme porovnat.
..odoslané, odosladké..