Rýchle naladenie voľnobehu na + - 2 000 ot/min. a vzdušník na 1 a 1/2 otáčky. Pôvodnú 95-ku trysku v PVHB 22 som preventívne (vzhľadom na použitý OF) vymenil za najväčšiu, čo som doma mal. Ihla na prostrednej pozícii a so 122-kou sa motor síce pekne rozbehol, ale moc sa mu do vyšších otáčok nechcelo a tak som osadil trysku s veľkosťou 110. Motor s ňou celkovo ožil a tak som sa po rýchlom skontrolovaní sviečky vybral na krátku trasu s dĺžkou cca 12 km. Polku trasy len na 1/2 plynu a ďalšiu polovicu už na plný.
Dnešné resumé :
Moje predčasné obavy, či nebude nový karburátor na motor už priveľký, boli neopodstatnené.
Ba naopak!

Po zvukovej stránke sa mi síce viac pozdáva pôvodný airbox bez kolienka (zvuk je taký „dunivejší”), ale keďže na hrdlo nového kaburátora už nešlo osadiť nasávacie hrdlo z pôvodného airboxu, bol som nútený použiť Open Filter od Stage6. Zvukový prejav motora je teraz „ručivejší”

Zafarbenie sviečky sa mi celkom pozdáva. Nieje síce ideálne do „tehlova” ale viac do hneda a po okrajoch mokrá, ale ladeniu ešte nieje koniec!

[Odfotené za šera a preto s bleskom!]
Spotreba zatiaľ nezmapovaná, ale očakávam, že motor teraz zhltne aj malé deti hrajúce sa u cesty...

P.S. Uvažujem o zmeraní výkonu na dynamometri.