Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
Re: Yamaha Aerox R - modreOKO
ano, aj ja ..
, drz palce

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- modreOKO
- motorkár
diki chalani , 
...takze vyfucik sa pomaly zacina podobat
, nástrek hotovy (asi 4 vrstvy)

...takze vyfucik sa pomaly zacina podobat

- Prílohy
-
- 101220114188.jpg
- (80.87 KiB) 56 stiahnutí
-
- 101220114192.jpg
- (67.7 KiB) 56 stiahnutí
-
- 111220114193.jpg
- (49.36 KiB) 56 stiahnutí
-
- 111220114195.jpg
- (68.72 KiB) 56 stiahnutí
-
- 111220114196.jpg
- (55.8 KiB) 56 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
to si najprv cely vyfuk vysmirgloval a potom nastriekal? take nieco budem robit aj ja lebo je hrdzavy cely vyfuk 

giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- modreOKO
- motorkár
samozrejme , to treba .. vzdy po sezone ho prebehnut smirglom ,, zdrsniet riadne , dat kusok dole stary lak, (hlavne daj dole VSETKU tu hrdzu) .. potom to umy riadne ,, a hlavne to poriadne ale poriadne odmasti .. a môzes davat vrstvy ..
- kiwi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Mar 27, 2010 7:55 pm
- Skúter: Yamaha AEROX-RR
- Kontaktovať užívateľa:
ja som rozmyslal tiez ze fuknem PRO ale je by som este na to supol leskly lak
lebo na tej matnej je videt secku spinu

lebo na tej matnej je videt secku spinu
Yamaha Aerox RR- By KIWI
- modreOKO
- motorkár
to mas pravdu, ano vidno .. ale žily mi to netrha , ked sa o to clovek stará a my sa staráme .. tak 

- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
borci čo by sa stalo keby si dám totalne vyleštit vyfuk skoro do chromu apotom na to dal priestivny lak ?
SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
myslim ze by to mohlo byt oka...lenze neviem ci to dokazes vylestit do takeho lesku ako napr hliník
Yamaha Aerox RR- By KIWI
- modreOKO
- motorkár
podlamna urcite to vylestis , kludne aj na zrkadlo to mi ver, .. minuly rok ked i pozries fotky dozadu ked som robil toto iste s vyfukom som tomu prikladal väcsiu pozornost nakolko to bolo este od vyroby, .. a stacilo aby som ho šupol este troma smirglikmi nejakych 600, 1000, a 2000 a ver tomu ze uz staci len chtit falc a nejaku pastu a mam zrkadlo, .. dá sa to .. len kolko to vydrzi neviem ..
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Kamarát renovuje staré Jawy.... a keď leštil nádrž úplne do leskla ako je chróm a doma to striekol priesvitným lakom v spreji tak po čase mu to začalo oxidovať pod tou vrstvou laku.... Ale potom to dal strieknuť odborníkovi s pištoľou normálne a je to krása... Lebo tam ide o to že v kontakte so vzduchom to oxiduje čiže treba to dať streknúť najlepšie nieakemu odborníkovi s pištoľou aby tam neboli žiadne vzduchové bublinky atď.... Ale neviem či je nieaky priesvitný lak do vyšších teplôt keď to chceš na fuk....
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- modreOKO
- motorkár
jj, tiez som nikde taky lak nevidel , teplu odolny..
- modreOKO
- motorkár
takze chlopi hovorite ze namiesto tohto tesnenia co ide pred samotný tlmič tam natlacit ten silikon na motory ?
rozmyslal som zeby som to tesnenie tam dal aj tak , aj ked to ma tri casti , a cely ho zalial do toho silikonu , alebo bude lepsie dat tam LEN silikon ? .. hm ?
rozmyslal som zeby som to tesnenie tam dal aj tak , aj ked to ma tri casti , a cely ho zalial do toho silikonu , alebo bude lepsie dat tam LEN silikon ? .. hm ?
- Prílohy
-
- 161120114019.jpg
- (75.39 KiB) 265 stiahnutí
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ee silkon ne...to hovadina jako drzat to bude ale radsi si zozen klingerit 

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
jj pekne s klingeritu vyrezať ja som to takto tiež riešil medzi vyfukovaným zvodom a hlavou valca....
Veď maš klingerit nie ? či to v inej teme niekto vyrezával s neho tesnenia ?
Veď maš klingerit nie ? či to v inej teme niekto vyrezával s neho tesnenia ?
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- modreOKO
- motorkár
nie, nic takeho nemam ani som o tom nikdy nepocul, vyrezával som jedine z papieroveho tesnenia "klasickeho" napriklad tesnenie pod tie klapky .. ale toto , hm
kde sa to da kupit, okrem eshopov ?
kde sa to da kupit, okrem eshopov ?
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
npr de predvaju gufera aj v zeleziarstve som to uz vydel,,,popytaj sa...je to dobra vecicka to neprehori ani nic 

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- parky
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
Ja tam mám tiež klingerit medzi tlmičom a telom výfuku, sice trošku hrubšie to je ale inač v pohode. 

podpis som si este nenastavil
- modreOKO
- motorkár
jop, zajtra to skocim pozriet v meste , v gufereBB by to mali mat tak to skusim obehat , dakujem za dobry tip , 

- modreOKO
- motorkár
takze tu vec sa mi podarilo zohnat a sice 750x750 velikanske to bolo , a take je mi uplne zbytocne , a tolke prachy zato nejdem davat, .. tak neviem 

- parky
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
Kolko to stálo, a kolko toho potrebuješ? skúsim ti pozreť. Chalani nieje tam viac hrúbok?
podpis som si este nenastavil
- modreOKO
- motorkár
zasielka ..
seria airbox konecne , nejdem vymyslat s openamy , uvidme ...
ale co ma kusok viac zarazilo, je ze teplotne cidlo na 65° je velke ako stopel od vina .. cakal som klasicke malicke čidielko , ktore je velke ako teplotne čidlo v hlave motora, ...
...tymto padom sa mi trosku narusili moje plany , ktore som mal stymto cidlo a to tie ze som ho chcel nasrobovat do hlavy valca ako som pisal hore (namiesto klasickeho teplotneho čidla) , proste co najblizsie k motoru...
nech rozmyslam ako rozmyslam , nejako ma nenapadaju veci ako toto cidlo dat co najblizsie k motoru,...
ono by sa dalo vyslekulovat opäť taká redukcia v tvare "T"éčka, zvrchu dat termo spínač a zaradiť celú redukciu niekde do systemu , ale po nasrartovani sa to podlamna dost rychlo zohreje a kedze ta voda vo valci STOJÍ , nič ju necirkuluje, sa to podlamna ktomu termo spinaču dostane ked bude mat mortor 100° a pri čidle bude 65° , a mozno ani to nie, mozno by som skôr zadrel ako by sa spustila samotna pumpa ..
pocuvam vase kreativne napady , nejaku myslienku , daco od coho sa da odpichnut ,
neviem ci je zrovna dobry napad prerezavat do hlavy valca väcsi zavit alebo co ...hmm , alebo nejaku redukciu o ktorej som este ani nepocul, ze zavit velkosti zavitu na hlave s dierou vstrede, ktory sa v polke bude rozsirovat az na zavit velkosti termo spinaca , .. alebo , hm .. no neviem neviem ,
skuste
seria airbox konecne , nejdem vymyslat s openamy , uvidme ...
ale co ma kusok viac zarazilo, je ze teplotne cidlo na 65° je velke ako stopel od vina .. cakal som klasicke malicke čidielko , ktore je velke ako teplotne čidlo v hlave motora, ...
...tymto padom sa mi trosku narusili moje plany , ktore som mal stymto cidlo a to tie ze som ho chcel nasrobovat do hlavy valca ako som pisal hore (namiesto klasickeho teplotneho čidla) , proste co najblizsie k motoru...
nech rozmyslam ako rozmyslam , nejako ma nenapadaju veci ako toto cidlo dat co najblizsie k motoru,...
ono by sa dalo vyslekulovat opäť taká redukcia v tvare "T"éčka, zvrchu dat termo spínač a zaradiť celú redukciu niekde do systemu , ale po nasrartovani sa to podlamna dost rychlo zohreje a kedze ta voda vo valci STOJÍ , nič ju necirkuluje, sa to podlamna ktomu termo spinaču dostane ked bude mat mortor 100° a pri čidle bude 65° , a mozno ani to nie, mozno by som skôr zadrel ako by sa spustila samotna pumpa ..
pocuvam vase kreativne napady , nejaku myslienku , daco od coho sa da odpichnut ,
neviem ci je zrovna dobry napad prerezavat do hlavy valca väcsi zavit alebo co ...hmm , alebo nejaku redukciu o ktorej som este ani nepocul, ze zavit velkosti zavitu na hlave s dierou vstrede, ktory sa v polke bude rozsirovat az na zavit velkosti termo spinaca , .. alebo , hm .. no neviem neviem ,
skuste

- Prílohy
-
- 121220114199.jpg
- (72.88 KiB) 170 stiahnutí
-
- 121220114201.jpg
- (104.15 KiB) 170 stiahnutí
-
- 121220114202.jpg
- (44.35 KiB) 170 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
hmm.. haluuz nie ? 

- Prílohy
-
- 121220114205.jpg
- (59.86 KiB) 168 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
spolu s kiwim sme dospeli k takemu rieseniu , ze vyvod Z hlavy valca, tak tam normalne hned za valcom umiestnit tento termo spinac , do redukcie "T"-éčka , musim kupit s väcsim zavitom a budem skusat kedy sa tam dostane ta teplota ... a tak no
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
a naco tam pchas to velke cidlo ? co tym chces ziskat ?