Nejaké obchody v BA s prilbami
Moderátor: Moderators
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Nejaké obchody v BA s prilbami
Theruck: osobne mám marushin 3 rok a zatiaľ som kupoval 2 krát plexi a nemal som problém ani s výberom (je tam 5 druhov) a ni objednaním ani doručením. Kvalitatívne je to taký stred a za tú cenu asi lepšie nekúpiš.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- Michaless
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 30, 2011 8:28 pm
- Skúter: Gilera runner ST200, EX- Piaggio NRG-bengales
neviem načo to riešiš či sa to vyrába v číne . to je ako keby si riešil že kia je koréjske auto a vyrába sa na slovensku tak isto ako volkswagen nemecké auto . to je podstate jedno .... No dnes som bol v bb - moto mali tam presne tie dve prilby čo som tu dal že z ktorých vyberám sám mi povedal že to je nový model je že z tých vlákien že to neni plast že to má dobrú húževnatosť tam stojí 200 € a hovoril že je dobrá cena že majú na ňu 20 % zľavu pritom na FC-moto.de stojí 139 € takže ju asi objednávam .
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
a kto vyradil marushin kvoli krajine povodu? co sem pletes agustu. agusta ma kvalitu. ja som mu len ozrejmil ze to ze marushin niekedy nieco znamenalo tak dneska je to to iste ako ked si kupi hocijaku novovznicknutu znacku tak aby sa neupinal na to meno.davtex napísal:Sorry ale, pil si? Ty si tu vytiahol krajinu vyroby a chalan ta zobral za slovo. A ja narazam na to, ze je to jedno, cize presny opak co tvrdis ty. Pretoze ak vyradil Marushin z vyberu kvoli krajine povodu, moze vyradit aj vsetky ostatne a skonci s kyblom na hlave. Mimochodom ten tvoj nazor sa da so zmenami aplikovat na MV Agutu. Tiez znacka ktora zmrtvychvstala a vyuziva znacku, ktora bola slavna v minulosti, no to neznamena, ze to je zla motorka. Naozaj si myslis, ze v dnesnom svete hra tradicia znacky nejaku hodnotu? Mozno v marketingu a na teba to ocividne funguje. Visor kupim bez problemov a neviem ake ine nahradne diely chces riesit pri prilbach za 130 eur. A keby sa mam radit tym, co nosia slavni, tak horsie ako Rytmus.
keby neboli vyrobcovia ako agv arai nolan atd tak by tie znacky ako marushin a podobne shity nemali co kopirovat. aj ked nemusi byt kazdy takyto produkt zly ale ako vo vsetkom ked to clovek nema zmaknute je vzdy lepsie vsadit na znacku.
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Polovica všetkých výrobkov sveta sa už vyrába v Číne. Verím tomu že všetci nosíte na nohách
značkové Adidasy, Pumy...atď..O čom je takéto hádanie ..... hej ja viem OT...
značkové Adidasy, Pumy...atď..O čom je takéto hádanie ..... hej ja viem OT...
Spoiler: ukázať
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
tejto debate nikdy nepochopim, hadat sa o tom co je kde vyrobene. nech to vyrabaju aj martania, ukrajinci trebarz aj yeti, ale pokial to splna normy ktore stanovuje dana znacka tak to vam moze byt fuk kde to daly dohromady. Pre tu firmu je to lacnejsie doviest matros do ciny, tam to nechat vyrobit a zase to cez pol sveta tahat do krajny z ktorej napad pochadza a vyzdy to bude lacnejsie ako keby to mali vyrabat u seba doma. fak tha system...
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
theruck: nema to zmaknute a tak napisal na toto forum, Ja a ostatni clenovia sa vyjadrujeme pozitivne na zaklade skusenosti, kym ty tvrdis ze je to shit bez akychkolvek argumentov.
Agustu tu pletiem zo zrejmeho dovodu a je dobre, ze si na to reagoval. Tvrdis, ze Agusta ma kvalitu, kym Marushin je shit. Aky je v tom rozdiel? Ako si na to prisiel? Pretoze podla tvojej logiky by si nad Agustou ani nerozmyslal a kupil Hondu.
PS
Tie tvoje "tradicne" znacky su designovo 10 rokov za konkurenciou
Agustu tu pletiem zo zrejmeho dovodu a je dobre, ze si na to reagoval. Tvrdis, ze Agusta ma kvalitu, kym Marushin je shit. Aky je v tom rozdiel? Ako si na to prisiel? Pretoze podla tvojej logiky by si nad Agustou ani nerozmyslal a kupil Hondu.
PS
Tie tvoje "tradicne" znacky su designovo 10 rokov za konkurenciou
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja nemam ziadnu znacku tak ake "moje" znacky spominas neviem.
o marushine tvrdim ze je shit pretoze nedokazu vyvinut ani vyrobit a uz vobec ne predat top helmu. dovod preco tomu tak je som uz pisal
do porovnavania motorky a prilby sa nechcem pustat ale snad to chapes.
ty sa vyjadrujes na zaklade skusenosti lebo mas marushin prilbu ale vzivote si nemal na hlave nieco poriadne a si spokojny. osobne si myslim ze by si bol spokojny z hocicim co mas prave ty kupene. urcite si bol spokojny aj so svojou predchadzajucou prilbou lebo ti "stacila" ale na inu si nemal tak bola najlepsia na svete. ked si budes kupovat piatu helmu tak sa nad tym zamysli. pripadne si predstav kebze mas teraz moznost vybrat si zadarmo hociktoru prilbu sveta ci by to bola prave marushin. pripadne si predstav kolko ludi keby malo tu istu moznost by si ten marushin vybralo.
verit v dnesnej dobe znackam ako marushin, padana atd je nieco obdobne ako verit tesco produktom. moze to byt dobre alebo aj vyborne ale zmysel existencie je cisty biznis a existencia vynimocneho produktu je viacmenej nahodna. skor narazis na standard alebo podpriemer. je len na spotrebitelovi akej znacke bude doverovat. preto si v obchode kupis Rajo mlieko a nie tesco mlieko a zavrhnes ho predtym ako by si ho vyskusal uz len kvoli obalu.
preto sa mi zda logickejsie ponuknut mu znacku tradicnu lebo sanca ze bude sklamany je mensia lebo vyvoj a trendy urcuju velke mena, nie luzri co si vcera zalozili firmu.
moj negativny postoj k marushinu vznikol aj z toho ze sucasny majitel znacky sa na stranke prezentuje a dava vsade podsuva historicke fotky vyroby ako keby to malo nieco spolocne so sucasnou jeho vyrobou alebo ako keby to bola jeho historia = podla mna jasny podvod na spotrebitela. okrem toho som okolo tejto znacky pocul tolko bullshitov od predajcov ze si o tom fakt neviem mysliet nic dobre. ale tu co ma(l) alcatelko ta vyzerala dobre ale tak jak nikomu neporadim cinskeho skutra aj ked som ziadneho nevlastnil tak neporadim nikomu obdobne ani v inych kategoriach vyrobkov
o marushine tvrdim ze je shit pretoze nedokazu vyvinut ani vyrobit a uz vobec ne predat top helmu. dovod preco tomu tak je som uz pisal
do porovnavania motorky a prilby sa nechcem pustat ale snad to chapes.
ty sa vyjadrujes na zaklade skusenosti lebo mas marushin prilbu ale vzivote si nemal na hlave nieco poriadne a si spokojny. osobne si myslim ze by si bol spokojny z hocicim co mas prave ty kupene. urcite si bol spokojny aj so svojou predchadzajucou prilbou lebo ti "stacila" ale na inu si nemal tak bola najlepsia na svete. ked si budes kupovat piatu helmu tak sa nad tym zamysli. pripadne si predstav kebze mas teraz moznost vybrat si zadarmo hociktoru prilbu sveta ci by to bola prave marushin. pripadne si predstav kolko ludi keby malo tu istu moznost by si ten marushin vybralo.
verit v dnesnej dobe znackam ako marushin, padana atd je nieco obdobne ako verit tesco produktom. moze to byt dobre alebo aj vyborne ale zmysel existencie je cisty biznis a existencia vynimocneho produktu je viacmenej nahodna. skor narazis na standard alebo podpriemer. je len na spotrebitelovi akej znacke bude doverovat. preto si v obchode kupis Rajo mlieko a nie tesco mlieko a zavrhnes ho predtym ako by si ho vyskusal uz len kvoli obalu.
preto sa mi zda logickejsie ponuknut mu znacku tradicnu lebo sanca ze bude sklamany je mensia lebo vyvoj a trendy urcuju velke mena, nie luzri co si vcera zalozili firmu.
moj negativny postoj k marushinu vznikol aj z toho ze sucasny majitel znacky sa na stranke prezentuje a dava vsade podsuva historicke fotky vyroby ako keby to malo nieco spolocne so sucasnou jeho vyrobou alebo ako keby to bola jeho historia = podla mna jasny podvod na spotrebitela. okrem toho som okolo tejto znacky pocul tolko bullshitov od predajcov ze si o tom fakt neviem mysliet nic dobre. ale tu co ma(l) alcatelko ta vyzerala dobre ale tak jak nikomu neporadim cinskeho skutra aj ked som ziadneho nevlastnil tak neporadim nikomu obdobne ani v inych kategoriach vyrobkov