Hm ze aka zaujimava akcia ? Ak budem moc rad by som prisiel, Partizanske mam na skok...
Niekedy v buducnosti by som chcel tiez kolonu motoriek na svadbe
tak tak, a okrem iného tam má byť "ODHODLANÍ" (teda s mäkkým "í" na konci, keďže je to nominatív množného čísla) Dúfam, že to nemáš už hromadne vytlačené...
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
oficialne oznamka su normalnejsie
dufam,ze som omylom odfotil navrh co bol len tak na necisto lebo inac mam doma hromadu oznamiek zo spatnej serie
idem radsej zavolat Jarke omg
doktor napísal:A do prdele......co teraz s tou tisicovkou oznameni? Nevadi, vyfajcime.....
Doktorko,bude co hulit
v tlaciarni sa stala obrovska nehoda a do tlace isiel spatny navrh
uz sa napravuje...
pravdepodobne prepracovanost,nepriazen pocasia a asi trilion navrhov,ktore mi rodina (mama) neschvalila,sposobili tuto osudovu chybu
ja som v klude,ale kamosa v tlaciarni skoro slak trafil,ked som mu to povedal
nastastie je na vsetko dost casu,ale keby nebolo chlapcov na fore,tak by som si to vsimol asi az ked by bolo neskoro... diky
Poslušne hlásim, že sme dnes boli trasu na svadobný sprievod natrénovať (17:30-20:30) je celá prejazdná Nečakane som sa dnes v ZH pripojil k Teck-ovi a dali sme: ZH - ZC - Oslany - PE- Krásno - Nováky - PD - Handlová - ZH . Dokonca sa mi zdalo, že som v PE zahliadol ZVERA s nejakým mladým chalanom a za ním bola aj ľadvinka.
tak to je mozne akurat ma Zverina noveho gazdu.
a co trasa,pozdavala sa ti?
A...moj kvartir,tam zaciname
B...tam vyzdvihneme zdroj mojho genetickeho kodu
C...presadam do auta aj s nevestou
D...mestsky urad,tam konci vsetka zabava