Utorok na Babu?(kopec)
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- ŠAKUL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Owidius zas to nie ze sme ich prevetrali, ty si svoju Hondu prevetral ale ja som to skrtil
sak furt plny skoro ........ aspon som mal konecne tu moznost okusit co to je ked sa vozim zo silnejsimi motorkami ..... bolo paradne a dufam ze sa takto stretneme seci do jedneho 

podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Keeway: Ocuj, a to si siel aj so mnou a nepindal si.Proti mne, OWI svoju hondu mierne dusi... ci uz jej aj riadne nalozil?
Owi: ale ale, nedal ti pokoj grandink co? cina, tajvan, ci india ci ki slak to je, no ani mne nedal, no nechal ma vzdy daleko za sebou. Zbytocne, vladymu to taha jak blaznive... OWI, na Vladyho GDcko mozes tocit rukovatov, Bacil to uz skusal aj s aerodynamikou/rozumej hlboky predklon re znizenie odporu vzduchu/ a Vlady nic, za 10 minut sme ho dobehli, ako znudene oddychuje a caka nas... /trasa Gabcikovo-Rusovce/
V nedelu by som aj vybahol dakam, hm?
Owi: ale ale, nedal ti pokoj grandink co? cina, tajvan, ci india ci ki slak to je, no ani mne nedal, no nechal ma vzdy daleko za sebou. Zbytocne, vladymu to taha jak blaznive... OWI, na Vladyho GDcko mozes tocit rukovatov, Bacil to uz skusal aj s aerodynamikou/rozumej hlboky predklon re znizenie odporu vzduchu/ a Vlady nic, za 10 minut sme ho dobehli, ako znudene oddychuje a caka nas... /trasa Gabcikovo-Rusovce/
V nedelu by som aj vybahol dakam, hm?
podpis som si este nenastavil