KDO JAZDI BEZ PAPIEROV???

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#26 Príspevok od užívateľa Domco » Po Nov 19, 2007 4:51 pm

niekde vyssie to uz bolo pisane kto jazdi bez papierov je riadny cvok ...ja chcem mat vsetko naporiadku ,len vtedy si vychutnam jazdu naplno .Aj ked u niektorych jedincov moze jazda bez papierov zvysovat adrenalin v krvi .Aj takych berie autobus :lol:
Gilera runner => Piaggio X8

gogo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa gogo » Ut Nov 20, 2007 9:36 pm

ja beham bez papierov... zastavili ma raz pýtali VP a občiansky ..usmali sa a isli dalej :D
podpis som si este nenastavil

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#28 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Nov 20, 2007 11:44 pm

mPershing napísal:
aumirek napísal:...on tam přijde prokáže se tak je jedno jestli má uniformu nebo ne a řeší se to stejně...

...on prokázal se odznakem BIS...
1. A ako ti vyrubi pokutu? Blockami? Alebo ma u seba postovu poukazku? Nechapem, na zaklade coho by si zaplatil pokutu, na zaklade odznaku ministerstva vnutra? Tak isty mal aj moj kamos, ktory pracoval v zdravotnej poistovni min. vnutra...

2. BIS je bezspecnostna sluzba, ako ti ten da pokutu? A upozornit, ze parkujes zle, ta mozem aj ja bez odznaku a preukazem sa ti sluzobnym preukazom, kde mam povoleny vstup do kolajiska...
vím co je bis a neřek jsem že mi dal nebo muže přímo dát pokutu ale zjistí si mě a pošle to na di a ti už si to vyříděj no a s tím upozorněním tebe mohu poslat někam mu už bych si to alespon já nedovolil a i když popravdě ten jeho odznak jsem nezkoumal tak pravej byl

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Nov 21, 2007 12:05 am

No on mi samozrejme ukazal hned odznak, prisiel otvoril a zacal mlet ... :D takze hned jak maval a ja ze a kuuua :D :? samozrejme aj ja necem jazdit bez papierov ale vybavujem to az na novy rok , podla toho aj ci sa zrusi COC no vybavime urcite budem aj ja rad ked to budem mat setko pokope uz :)
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"