farba-keeway focus
Moderátor: Moderators
- 
				geetee
- FoXiK
- motorkár 
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Ja by som dal oranzovu kedze ju mam aj ja :0 je to dobre aj z bezpecnostnych dvovodov aj to pritiahne na prvy pohlad... je to vyrazna a pekna farba  ja ju budem tiez striekat na oranzovo ako ju mam ale az po oprave plastov, ja by som dal asi oranzovu .. alebo sem hod foto scoota a niekto sa s tym rad pohra a zmeni to na zelenu a oranzovu potom bude vidiet co je lepsie
 ja ju budem tiez striekat na oranzovo ako ju mam ale az po oprave plastov, ja by som dal asi oranzovu .. alebo sem hod foto scoota a niekto sa s tym rad pohra a zmeni to na zelenu a oranzovu potom bude vidiet co je lepsie 

ja ju budem tiez striekat na oranzovo ako ju mam ale az po oprave plastov, ja by som dal asi oranzovu .. alebo sem hod foto scoota a niekto sa s tym rad pohra a zmeni to na zelenu a oranzovu potom bude vidiet co je lepsie
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750