Čestné prehlásenie na vyššiu kubatúru
Moderátor: Moderators
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Čestné prehlásenie na vyššiu kubatúru
ja mam nad 25kw a zatial mi to netreba
tupci mali dat s B-ckom rovno A1 do 15PS a bol by pokoj
tupci mali dat s B-ckom rovno A1 do 15PS a bol by pokoj
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no mozno by mohli ale to by si musel aj nieco odjazdit na moto ked si robil na auto.. lebo ked dnes robis na auto mas automaticky AM do tych 49ccm a bla bla bla a pritom na motorku v autoskole ani nesadnes ( ak sa to da nazvat motorka
)

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Takže pani uvediem to rozširenie do reality vzhladom na to že som si ho robil tento rok.
Mal som vodičak do 25 KW vykonu a kedže mam viac ako 21 už rozširoval som si na full A-čko.
Dojdem na fizlareň a hovorim chcem si to rozširit oni že jasne neni problem reku fajn podpišem nejake
papiere kolok 200 Sk a hotov ale teta došla donesla asi 5 papierov a hovori :
Takže potrebujete potvrdenie od lekara to mate tu/lekarsku prehliadku.
Potom že potrebujete čestne prehlasenie o tom že ste jazdili 2 roky na kubature do 25 KW. Hovorim šak fajn
nie napišem že som jazdil na mojom scootri. Ona na to že to nemožete aj ked ste na ňom jazdili musí vám prax potvrdiť
niekto iný/kamoš otec ktorý ma motorku ale svoju tam nemožete mat...hmmm fajn. No a aby toho nebolo dost musite
ist s tym človekom na matriku alebo notarovi,aby sa vám zaručil za to že ste jazdili. A musíte mat
overený podpis toho človeka na tych papiroch....
Najprv som nechapal a myslel si že si teta robi srandu ale myslela to važne.... takže pevne nervy želam kto si to ide robit.
Som jej povedal že či si robí srandu že tolko papierov som nevybavoval ani ked som robil vodičák na A-čko atď...
SLOVENSKA BIROKRACIA NEMA HRANIC!!!!
Mal som vodičak do 25 KW vykonu a kedže mam viac ako 21 už rozširoval som si na full A-čko.
Dojdem na fizlareň a hovorim chcem si to rozširit oni že jasne neni problem reku fajn podpišem nejake
papiere kolok 200 Sk a hotov ale teta došla donesla asi 5 papierov a hovori :
Takže potrebujete potvrdenie od lekara to mate tu/lekarsku prehliadku.
Potom že potrebujete čestne prehlasenie o tom že ste jazdili 2 roky na kubature do 25 KW. Hovorim šak fajn
nie napišem že som jazdil na mojom scootri. Ona na to že to nemožete aj ked ste na ňom jazdili musí vám prax potvrdiť
niekto iný/kamoš otec ktorý ma motorku ale svoju tam nemožete mat...hmmm fajn. No a aby toho nebolo dost musite
ist s tym človekom na matriku alebo notarovi,aby sa vám zaručil za to že ste jazdili. A musíte mat
overený podpis toho človeka na tych papiroch....
Najprv som nechapal a myslel si že si teta robi srandu ale myslela to važne.... takže pevne nervy želam kto si to ide robit.
Som jej povedal že či si robí srandu že tolko papierov som nevybavoval ani ked som robil vodičák na A-čko atď...
SLOVENSKA BIROKRACIA NEMA HRANIC!!!!
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
si ju mal poslat medzi nohy a naj si ta zasrata fizlacka krepla pozre zakon
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
- od 15 mozes mat AM -49ccm do 45km/h ( scooter, babeta )
- od 16 mozes si urobit ( spravit, ziadne vyhlasenia ) A1 -obmedzene 125ccm a vykonom 11kW ( 15k )
- od 18 mozes mat na velku moto do 25kW trieda - A ( objem neobmedzeny )
- od 21 rokov mozes mat Neobmedzenu moto A - neobmedzene - ale az ked dovrsis 21 rokov a mal si predtym vodicak na moto vtedy podas cestne prehlasenie ze si jazdil, na com si jazdil kolko km si nabehal, ci bola tvoja moto alebo pozicana..
Dobre tomu rozumiem? Mám AM,B1,B a veľa nacúvaných rokov, teda môžem ísť na A neobmedzené hneď z môjho poldecáka ktorého mám viac ako 2 roky - chcem si legálne zajazdiť aj na niečom väčšom.
- od 16 mozes si urobit ( spravit, ziadne vyhlasenia ) A1 -obmedzene 125ccm a vykonom 11kW ( 15k )
- od 18 mozes mat na velku moto do 25kW trieda - A ( objem neobmedzeny )
- od 21 rokov mozes mat Neobmedzenu moto A - neobmedzene - ale az ked dovrsis 21 rokov a mal si predtym vodicak na moto vtedy podas cestne prehlasenie ze si jazdil, na com si jazdil kolko km si nabehal, ci bola tvoja moto alebo pozicana..
Dobre tomu rozumiem? Mám AM,B1,B a veľa nacúvaných rokov, teda môžem ísť na A neobmedzené hneď z môjho poldecáka ktorého mám viac ako 2 roky - chcem si legálne zajazdiť aj na niečom väčšom.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ja som mal Am a B...ked som mal 22 siel som na neobmedzene Acko...normal kurz skusky a dostal som neobmedzene...ani ziadne vyhlasenie som nedaval...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ked mas viac ako 21 tak sa robi vodicak s motorkou ktora ma viac ako 25kW ( v autoskole ), to si robis ale zvlast vodicak na NEOBMEDZENE Acko ... tam nemas co prehlasovat lebo vodicak sa da robit aj na Am, A1, A a taktiez neobmedzene A !
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750