Ladene vyfuky a ich hlucnost

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
david88
chodec
chodec
Dátum registrácie: Ne Jún 19, 2011 7:11 pm
Skúter: Piaggio ZIP

Re: Ladene vyfuky a ich hlucnost

#26 Príspevok od užívateľa david88 » Ut Jún 21, 2011 10:41 pm

Davidian napísal:Poradim Ti, sprav si v tom jasno - najlepsie asi samostudiom a ked Ti budu jasne pojmy a ucel jednotlivych dielov sa pytaj na fore.
Toto je forum o tuningu, cize sa od diskutujucich ocakavaju aspon zakladne znalosti a osvojenie si zakladnych pojmov. Cize precitaj si, idealne temy, kde sa slo cestou tuningu od uplnej serie az po 70cc ladak a open filter a ked co to pochopis, potom sa pytaj. A ver mi, na googli najdes vsetko, co Ti k tomu treba, staci trosku snahy a trpezlivosti a hlavne ROZUMU!
aha no ok akoze na internete poznam fora kde mi pomohli na danu temu ale ako vidim tuto mi nepomozete
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
123DUSAN321
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 10, 2011 10:31 pm
Skúter: CPI Formula R 50

#27 Príspevok od užívateľa 123DUSAN321 » Ut Jún 21, 2011 10:56 pm

david88: nič v zlom, ale keby sa mali každému novému členovi vysvetlovať všetko od základov bolo by tu kopa zbytočných tém a v každej to isté...ja som tu ani neni dlho zaregistrovaný, ale tolko času čo som tu presedel pri čítaní fóra predtým ako som sa zaregistroval a aj potom ako som sa zaregistroval.. a aj teraz ked niečo neviem tak použijem najprv hladat...ked nič nenájdem skusim google a až potom zakladám tému...a základné veci ako ladený výfuk atd.. kopa vecí sa dá nájst na internete napr. aj tu http://www.scootland.cz/scooter-tuning-jaknato/

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#28 Príspevok od užívateľa Mitko » St Jún 22, 2011 5:36 am

Ty si nejaký zvláštny človek.....
ked už niečo pišeš tak popremýšlaj. tvrdiš , že na inych forach Ti pomohli z danou "problematikou" tak potom nechapem ked Ti pomohli, načo sa to pytaš ešte aj tu??
ja si myslím, že Ti nikto na žiadnom fore nepomohol....lebo ak poznám české skutrove tak tam by Ta tak isto vyprevadili a odkázali na prečitanie si celeho fora keby si im dal otazku o výfuku. a možno by si sa ani takých odpovedi nedočkal ako tu.
nikto nemá chuť vysvetlovať 50x do roka jednu a tu istu vec.
a pravda je taka že 90% ludi čo su tu kým napisali niečo tak si riadne poprezerali všetky témy.
takže sa budeš zbytočne hnevať.

david88
chodec
chodec

#29 Príspevok od užívateľa david88 » St Jún 22, 2011 5:40 pm

nevravim o motorkovom fore... ale naco mate toto forum potom ked nemate chut vysvetlovat o tuningu... kazdopadne toto forum nema ziadnu buducnost...

Aerox1999
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Aug 18, 2010 10:01 pm
Skúter: Yamaha Aerox :)

#30 Príspevok od užívateľa Aerox1999 » St Jún 22, 2011 6:46 pm

Aj by ti poradili keby si vedel aspon uplne zaklady si myslim.Tak ako Dusan pisal vyssie keby trebalo kazdemu pisat to iste bola by to blbost.Forum by bolo neprehladne pre tych ktory si chu aj nieco precitat a az potom prispiet.To ze si "novacik"ako si sam pisal ta nebrzdi v tom aby si nieco precital.Ja som velmi vela precital kym som prispel prvy krat.
Mitko ti pisal ze filter je blbost a ma pravdu.Keby si mal v skutry aj ine veci ako valec,klapky,karb,vyfuk tak pochopim ale na seriu ti to je nanic.Zmeni sa zvuka spotreba a mozno aj odozva na plyn.Nerozumiem sa do toho ako Alci ale aspon mam ponatia o com to cele je.
To ze nechces 70ccm valec to je tvoja vec ale potom necakaj zazraky od serioveho valca ked nanho das brutalne tocivy vyfuk a nakoniec ti to pojde horsie ako s nejakym zakladnym ladakom.

Forum nie je o tom ze ty das otazku a cakas na odpoved lebo si lenivy si myslim.To je moj nazor na tvoju nespokojnost.Neber to ako urazku alebo nieco take :wink:
BTW:Forum funguje asi cez 5 rokov takze nemyslim ze nema buducnost :Rose:

PEACE

am1979
chodec
chodec
Dátum registrácie: Št Máj 26, 2011 2:11 pm
Skúter: Keeway Hurricane

#31 Príspevok od užívateľa am1979 » Pi Jún 24, 2011 4:28 pm

Ja mam k tejto teme nepriamu otazku. Ako sa k takymto vyfukom stavaju policajti? Kamarat mal na skutri tuningovy vyfuk a vyfasoval pokutu, ba dokonca skoro prisiel o technicak. Takze teraz neviem ci opravnene alebo si ho policajt vychutnal.

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#32 Príspevok od užívateľa Mitko » Pi Jún 24, 2011 8:41 pm

no stavaju sa k tomu tak, že ja som mal gianelli reversa a ten ma europsku homolog.
to je taký papier(certifikát), že vyfuk smieš použivať v bežnej premavke. bohužial ten poväčšine býva v nejakom cudzom jazyku. takže si ho musiš dať uradne preložiť a tieto oba papiere nosiť spolu s papierami od skutra. a pri kontrole ich predložiš a nemožu Ti nič policajti povedať. mimo ine aj na fuku byva značka europskej homologizácie.....ale to bez toho papiera nechcu poliajti akceptovať.

david88
chodec
chodec

#33 Príspevok od užívateľa david88 » Pi Jún 24, 2011 10:03 pm

takze mam sa vykaslat na ten vyfuk a kupit 70cc kit?

123DUSAN321
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 10, 2011 10:31 pm
Skúter: CPI Formula R 50

#34 Príspevok od užívateľa 123DUSAN321 » So Jún 25, 2011 12:33 am

david88: ked kupiš 70cc valec a ostane ti tam seriový výfuk..tak ti to nepojde dobre...tam budeš potrebovat vymenit výfuk ak chceš 70cc valec inak to nemá zmysel...

m4rk0
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa m4rk0 » So Jún 25, 2011 12:38 am

podla toho aky valec kupi niektore menej tocive valce nemaju problem ist dobre na seriovom vyfuku ...aj ked kluky by som sa bal
Runner 70 sp simoncelli
viac tu --- >http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... =42&t=8232

david88
chodec
chodec

#36 Príspevok od užívateľa david88 » So Jún 25, 2011 10:19 am

ty kokos ja som z toho uplny debil uz takze hovorite ze samotny ladeny vyfuk ked kupim sa neoplati lebo nezlepsi vykon potom ani samotny 70cc kit nezlepsi vykon tak co mam kupit? a zase na obidve diely nemam peniaze :( ledva mam na vyfuk :( :( :(

Area51
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 27, 2011 4:37 pm
Skúter: Honda CBR 125

#37 Príspevok od užívateľa Area51 » So Jún 25, 2011 10:27 am

david88: to tuning nieje otom uze si kupis jednu vec ja neviem vyfuk to je o doladovani a podobnych veciach ja ti poradim. Kup si 70ccm valec , niaky slusny ladak , večsiu trisku,open filter,a niake dobre vario ku ladaku. To je asi tak vsetko :ROFL:
Cize ked na ostatne nemas peniaze tak teraz kasli na tuning a setri a potom zacni s tuningom :P
Honda CBR 125

david88
chodec
chodec

#38 Príspevok od užívateľa david88 » So Jún 25, 2011 2:34 pm

ale ja nechcem nejak extra vytuningovat ja chcem len aby malo lepsi tah a islo tak 80km/h
*odstránená citácia, posledný príspevok sa necituje. deltoro5784

hruzamil5
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Feb 08, 2011 2:14 pm
Skúter: derbi atlantis
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa hruzamil5 » So Jún 25, 2011 3:45 pm

david sorry ale seš ůplnej dement četl sis už něco o tuningu ? přečti si toto http://www.scootland.cz/scooter-tuning- ... tuning-2t/

výfuk - zlepší výkon
70ccm kit - zlepší výkon
vario zlepší výkon

všechny tuningové věci ti zlepší výkon , některé víc , některé mín ... na sérii pokud nechceš moc tunit ti stačí laděný výfuk a variátor , 80km/h ti to s těmahle věcma pojede na 100% ... stačí ti to říct takhle ? .....

přečti si ten odkaz !!!
Aerox - MidRox project .....

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"