Yamaha yzf-r125 - m@jlo - PREDANA
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 9:49 am
- Skúter: Yamaha yzf-r125
Re: Yamaha yzf-r125 - m@jlo
volal som do predajne a vraveli mi ze ked ma ta firma co montuje alarmy certifikat tak si ho mozem dat kludne namontovat a prefoteny certifikat zalozit do servisnej knizky.......a kebyze sa nedajboze cosika stalo s elektrikou nespada to pod zaruku ale riesi to ta firma co montovala alarm....aspon tak mi to bolo povedane 

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
ano, cize ti neuznaju reklamaciu. o to ide. Takze pada reklamacia u predajcu a firma co montovala alarm ta niekam posle, lebo alarm s tym ,,nema,, nic spolocne. Take pozname
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
das si alarm a padne ti zaruka na klukovku ne????
nikdy som na zarucne prehliadky nechodil a ani chodit nebudem>>> a to ani s novym autom
nikdy som na zarucne prehliadky nechodil a ani chodit nebudem>>> a to ani s novym autom
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
zaruka padne iba cisto na elektriku ostatne zostava v zaruke ............ale rozmyslam ako inak zabezpecit motorku proti kradezi jedine asik tu velku retaz a o nieco ju zamknut
ine mi uz nenapada

- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
zamok na kotuc
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
menič napätie z 12V na 220 a keď odstavíš motorku tak to zapneš a keď sa niekto dotkne motorky tak dostane peknú šupu
nezabudni dát tabulku s nadpisom POZOR VYSOKE NAPATIE 

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
A na krku TC zabitie. Skor ta retaz, alarm sa da pekne znefunkcnit. Uplne krasne, ale postup sem radsej pisat nebudem.
Ale na retazi nesetri, nech je odolna voci zmrazovaciemu spreju a pileniu. Taka retaz stoji aj 160 €
Ale na retazi nesetri, nech je odolna voci zmrazovaciemu spreju a pileniu. Taka retaz stoji aj 160 €
-
- st. skútrista
kurnik za to by som mal novu scorpion prilbu
uvidim nejako to vymyslim ale najpravdepodobnejsia bude asik ta retaz radsej obetovat 160€ ako prist o motorku 

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Len aby sa potom motorka nestratila aj s tou vecou, ku ktorej ju priputas
-
- st. skútrista
aj to je dost mozne minule som videl ako 4 cigani niesli lampu poulicneho osvetlenia do zberu sa kukam to je uz sila
to je dilema ako najlepsie zabezpecit motorku pred odcudzenim vsetko sa da okabatit
ako trebarz s tym alarmom da sa znefunkcnit alebo ta retaz sa da odrezat to o co je pripevnena a myslim ze zamok na kotuc nepomoze tiez 

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Teraz si polozme otazku. Je dolezite, ked vidia ludia, ze niekto nieco kradne, ale este dolezitejsie je, aby to oznamili a dalo sa tomu zabranit. Ty si zavolal policiu ? Myslim si ze nie. Keby tebe kradli, chcel by si aby niekto zavolal ? Chcel. Ide o to, ze ludia nechcu mat akoze problemy, tak nic nevidia radsej a preto treba dobry zamok, aby si si kupil len cas
-
- st. skútrista
to je fakt dobra uvaha
je to presne tak ako vravis ............... no takze idem zacat setrit na tu retaz 

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Co sa tyka tohto, dobre poznam uvazovanie ludi a velmi dobre uvazovanie zlodejov. Ci je to zlodej aut, alebo vykrada auta, vykrada byty a podobne. Preferuju nieco, cim sa dlho nezdrzuju. Ked ide o nieco cenne, tak sa daju tu namahu a preto treba nieco, aby to dlho trvalo
-
- st. skútrista
tak myslim ze s tou retazou si daju nadcas
niekedy sa ulakomia aj na sprosty cinsky skuter
dufam ze sa na moju motorku neulakomia
ja na motorke chodim do mesta akoze dost casto a vzdy sa ju snazim odstavit tam kde je strazene parkovisko alebo tak aby som ju mal nadohlad vtedy som si najistejsi alebo co najblizsie ku vchodu obchodneho domu

- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Pri motorkach vetcinou pride dodavka sup do nej snou a je to v ..... Ani neviem aky alarm nepomoze . Ale zase niekedy to môže,, na skodu to určite nieje 

-
- st. skútrista
sak jasne nic nieje na skodu ale zasa myslim ze ta retaz je asi najistejsie riesene
alebo vzdy chodit s kamaratom co zostane pri motorke 

- Frosty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Okt 26, 2009 7:48 pm
- Skúter: Benelli QuattroNove X
- Kontaktovať užívateľa:
Tak neviem ako je to s meničmi napatia presne, ale ak zvyšujú len voltáž, tak smrť nehrozí. Pretože Volty nezabíjajú, zabíjajú AmpéreTomasARN napísal:A na krku TC zabitie. Skor ta retaz, alarm sa da pekne znefunkcnit. Uplne krasne, ale postup sem radsej pisat nebudem.

m@jlo tu predávajú dobré reťaze
http://www.masterlock.sk/
Na motoride sa onich písalo. Naj sú bezpečnostné z kalenej ocele a ručne zvárané spoje. Odolné voči vypáčeniu, precvaknutiu aj prerezaniu.
Citujem AMISa z Motoride
Ja som sa rozhodol okúsiť kvalitu svojej MASTERLOCK reťaze. Nechcel som ale strata kľúčov ma donútila. Takže ak nie zámok reťaz ešte použijem Motúz tvrdil , že je to špička medzi reťazami. Nato, že to bola dosť ťažká reťaz a mohol som s ňou voľne pohybovať (ukotvená na moto je to komplikovanejšie) skoro som si trikrát ufaklil palec pri rezaní flexou. Zámok je dvojbodový čo v praxi znamená , že ak máš šťastie a podarí sa ti klzkom oku nájsť bod kedy ti kotúč začne zaberať a podarí sa ti ho narezať ešte si nevyhral. Druhý bod nájdeš ťažšie a musíš ho rezať asi o centimeter ďalej lebo inak neprevlečieš reťaz. Ak sa pustíš priamo do článku reťaze tak si priprav, že sa bude na jednom reze flexa trápiť o asi polovicu dlhšie. Tak isto musíš prerezať dvakrát pretože reťaz neodpáčiš ani kladivom 10kg neohneš. CAK-Prásk Rezanie zámku cca 13minút intenzívneho vrčania flexky a reťaz asi 18minút neprestajného vrčania. Ak si toto niekto dovtedz nevšimol tak sa rozlúč z moto ak áno stihneš zlodeja výrušiť skôr ako dokončí prvý rez. Moje psy v kuse štekali a to boli vnútri a ja som rezal v garáži, takže ak sa niekto rozhodne či v noci či cez deň rezať moje reťaze oni ma určite zobudia.
-
- st. skútrista
dakujem ti frosty to co si citoval bolo suprove hned kuknem na nejake tie retaze dakujem
a s tymi ampermi mas pravdu len tie zabijaju

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Frosty, som si vedomi toho, ze treba Ampere, lenze clovek moze mat problem so srdcom alebo podobne a ten sok sposobi smrt a uz je problem na svete
EDIT: a este chcem inak vidiet ako 12V bateria utiahne menic. Menic sa pouziva pri nastartovanom motore, ked sa dobija bateria
EDIT: a este chcem inak vidiet ako 12V bateria utiahne menic. Menic sa pouziva pri nastartovanom motore, ked sa dobija bateria
-
- st. skútrista
a ktoru by ste poradili s integrovanym zamkom : http://www.masterlock.sk/19-reazovy-zam ... urdps.html
alebo len retaz + zamok : http://www.masterlock.sk/17-reazovy-zam ... urdps.html
alebo len retaz + zamok : http://www.masterlock.sk/17-reazovy-zam ... urdps.html
-
- st. skútrista
asik tak este si na nu nasetrim a je to v pohode
a myslim si ze aj doma sa taky zamok zide na nieco 

Naposledy upravil/-a m@jlo v Po Máj 17, 2010 10:40 pm, upravené celkom 1 krát.
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
JA ten drahsi
- Frosty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Okt 26, 2009 7:48 pm
- Skúter: Benelli QuattroNove X
- Kontaktovať užívateľa:
JJ s tými voltami a meničmi to sú len špekulácie. Ale keby pripojíš plus napr. na ridítka a mínus dakde inde tak aj by utiahla či?
Veď odber by nemal byť žiadny keďže by nemalo koho piecť
Potom ma ešte napadá doma v garáži keď je odstavená tak rovno napojiť na 3fázovku...to už by bolo na krku toho dosť
Ale tak nemal tam dotyčný čo robiť nie
Ale to sú len špekulácie ktoré doma skúšať asi radšej netreba z bezpečnostných dôvodov (zabudneš alebo čo a búm...). Najlepšie je asi skombinovať alarm + mechanické zabezpečenie (reťaz, dve..)
m@jlo tiež si myslím ako Rips. Drahšia = hrubšia, ťažšia, lepší zámok k tomu = zlodej sa viac natrápi. Myslím si osobne že v kombinácii s alarmom neni očom... Zlodej si to aj rozmyslí než prereže reťaz pri húkajúcom alarme...samozrejme že aj alarm sa dá dáko odstrániť...ale to sú drahocenné minúty naviac...

Potom ma ešte napadá doma v garáži keď je odstavená tak rovno napojiť na 3fázovku...to už by bolo na krku toho dosť

Ale to sú len špekulácie ktoré doma skúšať asi radšej netreba z bezpečnostných dôvodov (zabudneš alebo čo a búm...). Najlepšie je asi skombinovať alarm + mechanické zabezpečenie (reťaz, dve..)

m@jlo tiež si myslím ako Rips. Drahšia = hrubšia, ťažšia, lepší zámok k tomu = zlodej sa viac natrápi. Myslím si osobne že v kombinácii s alarmom neni očom... Zlodej si to aj rozmyslí než prereže reťaz pri húkajúcom alarme...samozrejme že aj alarm sa dá dáko odstrániť...ale to sú drahocenné minúty naviac...
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Alarm je par sekund