nebude ti lepšie ístť do Bytče to je kúsok tam je stretko 9,00 - 9,30 tam sa čaká na východ a potom spoločne na Makov a Rožnov len zisti kde presne v Bytči
saly si ma predbehol to iste som chcel aj ja napísať
ujko maš to do Bytče cca 20 km tak niekde tam čakaj aj s ostatnými,dohodni kde sa stretnete a dajte vedieť
SUZUKI BURGMAN K7,spotreba 3,2 až 3,5L,led brzdové svetlo znak suzuki,nové gripy vo farbe skútra,Yoshimura výfuk+zvod
Radsej prist skôr a počkať pár minút lebo čakať sa na niekoho nebude ked že sa treba aj ubytovať a o 12-tej je začiatok akcie a kto pozná Bytcu nech sem dá mapku alebo link kde sa stretneme
SUZUKI BURGMAN K7,spotreba 3,2 až 3,5L,led brzdové svetlo znak suzuki,nové gripy vo farbe skútra,Yoshimura výfuk+zvod
tak že všetci zraz sobota 14.6.2014 o 9,00-9,30 Bytča slovnaft pumpa smer Makov snažte si prepočítať trasu tak aby ste tam boli včas treba si nechať nejakú rezervu každý vie koľko mu treba
Max o 9:30 odchod z Bytče smer Rožňov.Takže skúste príst všetci načas,radšej skôr.
Ujko1 s tebou sa stretneme v Žiline oproti Hypertescu pri celulozke TU: https://www.google.sk/maps/@49.220411,1 ... -3MXpw!2e0
tam sa na nás zavesíš!! Načo by si šiel sám do Bytče ked môžme ist spolu.My budeme vyrážať okolo 8:00hod. z Martina.A ber zo sebou aj Mareka.
Naposledy upravil/-a radopcx v St Jún 11, 2014 12:36 pm, upravené celkom 1 krát.