Inak GeeTee vdaka za odvoz ladvinky z BS naspat
Scooter show 2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- Jostobb
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
No tak ešte raz super zraz
a už som nažahený na alciho
...a čo sa týka tých videjok a fotiek tak to by bolo dobre videá uložiť na YOUTUBE... a fotky hmm tiež na nejaký server lebo mne bohužial nejde rapid
... a ešte sa mi páčilo keď GT v noci asi okolo 3tej
hulákal na nejaké ženské že nech dojdu
...svine nedošli
alebo ako o 4tej búchal qyxzovi na sklo na dverách .... v tej chvíli som myslel že qyxza už GTho zabije
a ešte rád by som videl tie moje gumovačky a pekne zabalený scooter. ináč Gt to vy takto balíte tam u vás nové keewaye 
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nebolo by prvy krat co ho chcel zabit...v brne to bolo to iste...ale ako sa vravi d tretice vsetko dobre...mozno sa to nabuduce uz podariJostobb napísal: a ešte sa mi páčilo keď GT v noci asi okolo 3tejhulákal na nejaké ženské že nech dojdu
...svine nedošli
alebo ako o 4tej búchal qyxzovi na sklo na dverách .... v tej chvíli som myslel že qyxza už GTho zabije
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
kde to len odkukal???

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- alcatelko
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
si mu mal povedat o tom scoote v smetiach...(uz vidim jak by si to josto lovil z kontajnera
)
- Jostobb
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Hej to je presne to že ako som večer asi dva krát spomenul že som zvedavý že kto prvý ožratý bude vyberať scooter a geetee hneď za GEORGEMalcatelko napísal:si mu mal povedat o tom scoote v smetiach...(uz vidim jak by si to josto lovil z kontajnera)
- Jostobb
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
počuj pershing ja som išiel s optikom a ja som si len mätne pamätal tú cestu !! a vravím mu tu musíme asi na tento most ....ale nevedli sme to presne tak sme išli dalej tam sme prišli na dialnicu tak sme to zvrtli išli sme späť asi 20km a nikde žiadna odbočka na tú dedinu čo si vravel
a tak potom sme napokon išli na ten most a potom som sa už nejako rozpamätal aj ke´d už sme nešli tou cestou čo sme išli tam s tebou lebo sme nemali ani jeden semafór a ani jedno žel.priecestie takže sme našli nejakú skratku
..
- optik
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
tak odpovede
- ten chalanisko co ho tu spominate je skutocne moj partak Milosh, fotky budu zajtra u mna v kompe a pozrieme ako to vyzera a popripade by som to mohol napalit na nejake cd a poslat organizatorom aby to mohli distribuovat dalej, fotky su to fotene vo vacsinou vo vyzsej kvalite a tak posielielat ich e-mailom asi nebudem /alebo este uvidim
/
- s tou cestou, sa priznam ze som si ju nepamatal /iba toho chudaka Spidermana zabudnuteho v trave
/, nooo a rano som v sebe citil este pozostatky z vecera a skutocne tazko sa mi premyslalo
- a dakujem za pochvalu scootra
- ten chalanisko co ho tu spominate je skutocne moj partak Milosh, fotky budu zajtra u mna v kompe a pozrieme ako to vyzera a popripade by som to mohol napalit na nejake cd a poslat organizatorom aby to mohli distribuovat dalej, fotky su to fotene vo vacsinou vo vyzsej kvalite a tak posielielat ich e-mailom asi nebudem /alebo este uvidim
- s tou cestou, sa priznam ze som si ju nepamatal /iba toho chudaka Spidermana zabudnuteho v trave
- a dakujem za pochvalu scootra
Naposledy upravil/-a optik v Po Júl 16, 2007 10:33 pm, upravené celkom 1 krát.
- owwidius
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
yo! tiez hlasim prichod domov, nieco pred 11 doobeda. nechce sa mi hodnotit teraz zraz, to inokedy..
tu su zatial 2 videa, jemne roztrasene.. ale lepsie jak drat v oku
malo by to byt finale 2-taktov, Alcatelko vs. ??
1. race-remiza
2. race
tu su zatial 2 videa, jemne roztrasene.. ale lepsie jak drat v oku
malo by to byt finale 2-taktov, Alcatelko vs. ??
1. race-remiza
2. race
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
vitaz sutaze o najkrasi skuter

cyborg

hladajte certa!

videa su TU - video scooter show 2007 (120MB) budu tam tak za 20 minut
ostatne fotky sem dam potom
vyhral som v tombole osetrenie pleti v salone "KUZEIELKO" takze s tymi diplomami to asi nebola nahoda takze tomu kto ich tlacil sa poskladame na kurz slovenciny
scarp: neviem preco si odisiel a nezostal tam vecer s nami. vsecko ste vybavili organizovali a ked to skoncilo vysrali ste na to a isli ste dom. clovek sa s tebu vlasnte ani nema kde porozpravat
tie sprinty mohli byt radsej do 100 ccm a nad 100 ccm to by bolo asi lepsie ale islo o tu srandu (sranda bude co spravi s tou cenou ten simsonista)
btw to osetrenie pleti si musim dokedy vybrat a co to vsetko obnasa?
inac teda dik za organizaciu aj tebe aj vladovi (ci jak sa vola) aj frajerkam priatelkam a sestram
jaaj a skoro som zabudol po ceste dom mi Mrzak roztrhol remen (take tlaky to neni len tak) ale nastastie sa lil nedostavil tak tie 2 remene co som mu niesol som pouzil teda pouzil som len jeden. tak sme to s georgom nastastie celkom rychlo prehodili aj bez demontaze spojky a potom isol zrazu Mrzak jak dabel a o 9 sme boli uz v TT.

cyborg

hladajte certa!

videa su TU - video scooter show 2007 (120MB) budu tam tak za 20 minut
ostatne fotky sem dam potom
vyhral som v tombole osetrenie pleti v salone "KUZEIELKO" takze s tymi diplomami to asi nebola nahoda takze tomu kto ich tlacil sa poskladame na kurz slovenciny
scarp: neviem preco si odisiel a nezostal tam vecer s nami. vsecko ste vybavili organizovali a ked to skoncilo vysrali ste na to a isli ste dom. clovek sa s tebu vlasnte ani nema kde porozpravat
tie sprinty mohli byt radsej do 100 ccm a nad 100 ccm to by bolo asi lepsie ale islo o tu srandu (sranda bude co spravi s tou cenou ten simsonista)
btw to osetrenie pleti si musim dokedy vybrat a co to vsetko obnasa?
inac teda dik za organizaciu aj tebe aj vladovi (ci jak sa vola) aj frajerkam priatelkam a sestram
jaaj a skoro som zabudol po ceste dom mi Mrzak roztrhol remen (take tlaky to neni len tak) ale nastastie sa lil nedostavil tak tie 2 remene co som mu niesol som pouzil teda pouzil som len jeden. tak sme to s georgom nastastie celkom rychlo prehodili aj bez demontaze spojky a potom isol zrazu Mrzak jak dabel a o 9 sme boli uz v TT.
Neviem na co skor reagovat tak skusim odvrchu
Skuter v toaletaku 100 bodov strasne som sa uje...
Alci cyborg 97 bodov paradna foto v podstate vsetky foto super
Gramatické chyby sa ospravedlnujem ja som to tlačil s tím že vlado to dával zalievat a kazal som mu doplnit makcene lebo to nepoznalo to pismo n,a niektorych ocividne asi nato zabudol alebo sa vykaslal
Za to ze som neostal sa ospravedlnujem hovadsky ma to mrzi ale bol som uplne na dne nevladal som sa hybat od vycerpania a este som chytil kvalitny upal takze som len s tabletkou siel spat fakt ma to mrzi vo ZV pokecame dost
a sprinty viem ze mohli byt aj lepsie ale toto bolo jedine co nas napadlo vtedy 2T 4T kazdim rokom sa ucime buduci rok doladime
A to osetrenie netusim co obnasa ale ma to hodnotu asi 600 - 700 sk iank ta monika je ta babenka z nasho timu dam ti na nu cislo dohodnes sa
a inak by ma zaujimalo kde mi zmizol cierny zamok ale to sa dohodnem s georgem
Skuter v toaletaku 100 bodov strasne som sa uje...
Alci cyborg 97 bodov paradna foto v podstate vsetky foto super
Gramatické chyby sa ospravedlnujem ja som to tlačil s tím že vlado to dával zalievat a kazal som mu doplnit makcene lebo to nepoznalo to pismo n,a niektorych ocividne asi nato zabudol alebo sa vykaslal
Za to ze som neostal sa ospravedlnujem hovadsky ma to mrzi ale bol som uplne na dne nevladal som sa hybat od vycerpania a este som chytil kvalitny upal takze som len s tabletkou siel spat fakt ma to mrzi vo ZV pokecame dost
a sprinty viem ze mohli byt aj lepsie ale toto bolo jedine co nas napadlo vtedy 2T 4T kazdim rokom sa ucime buduci rok doladime
A to osetrenie netusim co obnasa ale ma to hodnotu asi 600 - 700 sk iank ta monika je ta babenka z nasho timu dam ti na nu cislo dohodnes sa
a inak by ma zaujimalo kde mi zmizol cierny zamok ale to sa dohodnem s georgem
To je len pre Therucka bohuzial
Inak kto mate viac foto tak vsetci to posielajte na mail ScarpRS@gmail.sk v rarku a velkost staci 800 X 600
Inak kto mate viac foto tak vsetci to posielajte na mail ScarpRS@gmail.sk v rarku a velkost staci 800 X 600
-
geetee
- alcatelko
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
to je asi ten tuning za 2000 u gthoqyxza napísal:
v podstate tiež kozmetická úprava
![]()

keby sa nahodou posral 

momoo