Scooter Show 2008 5-6 júl 2008

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#301 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ne Júl 06, 2008 9:08 am

a coze take smutne smajliky? Sudiac podla fotiek ste ocakavali vyssiu ucast? (nevyryvam, len sa pytam) Ved uz sa niekto k akcii vyjadrite... :)
A akcia je to 2-dnova (podla nadpisu), ci nie? (posledne stranky topicu som velmi necital, takze neviem, ako ste sa dohodli)

Skuste to niekto zrekapitulovat... :idea:
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

#302 Príspevok od užívateľa Scarp » Ne Júl 06, 2008 10:38 am

Ako organizator mozem povedat ze tento rok nestal za nic ucast sa ani malou neda nazvat pocasie tiez nic moc vyjazd no budis a co sa tika organizacie nevyslo ani polka veci ako som chcel cim vznikol celkom pekny chaos.

Chcem podakovat tim ludom co prisli
A specialne tim sprostim kktom co si zajednali ubytko a odsrali sa domou a nikomu nic nepovedali

V skratke je velka pravdepodobnost ze to bol posledny rocnik
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#303 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Júl 06, 2008 11:50 am

Jako počasie celkom ušlo aj keď smerom tam z BA dosť fúkalo .ale aspoň nepršalo. Organizácia......neviem posúdiť boli sme z Bacilom len tak na otočku bez prípravy a celkom dobrý výjazd sme si spravili....Ak má dakot pocit že organizácia bola zlá tak nech skúsi zorganizovať on sám dačo lepšie.... Ja som spokojný a videl som BS kde som bol naposledy pred cca 30 rokmi ako decko v PT... a výjazd bol v pohodke OK....taký kopec a zátačky som nečakal. a na druhej strane smerom na LV som tiež ešte nebol takže mám zážitok.....A že bolo scootrov málo??? klasika SK !!!!každý naslubuje má rečí jak koza bobkov a ak dojde na lámanie chleba tak detské výhovorky....aký má kto problém šak takáto akcia je raz za rok a vie sa o tom trmíne aj dosť skoro na to aby sa každý zariadil tak aby mal čas a volno... :twisted:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Scarp
motorkár
motorkár

#304 Príspevok od užívateľa Scarp » Ne Júl 06, 2008 12:09 pm

Nic by mi nevadilo keby nebola taka mizerna ucast 2 mesiace kvoli tomu beham vybavujem aby to bolo co naj a pride 25 skutrov , zhanam ubytko ako idiot 10 ludi zajedna a nakoniec na chatku ostal len MiroSA a ja s kockou . Niektory aspon zo slusnosti napisali ze neostanu ale ti smradi ktori zdrhli a nedali vediet ti su fakt super ako bolo spominane typicke SK naslubovalo sa milion ludi a nikto nakoniec nebol len stala zostava akcii +- ..Ale zas vecerna akcia ta nemala chybu Ak sa niekomu nepacilo alebo ma vyhradi kludne si to s nim vymenim vybavovat take nieco ako zraz .

BTW. Video bude len krátke niekde na nete , DVD stoho nebude vzhladom ktomu ze 60 % materialu je aboslutne nepouzitelneho a fotky zavesim na stranku zrazu tie su super .

Scarp
motorkár
motorkár

#305 Príspevok od užívateľa Scarp » Ne Júl 06, 2008 4:43 pm

Nejake foto z vecernej sundavacky a z rana :
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#306 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ne Júl 06, 2008 8:18 pm

Ehm takže ja som tiež doma už skoro od obeda .... no ale musel som trošku dospať takže sa ozývam až teraz ... Noo takže vyhral som čo som mohol :lol: zraz sa viditeľne nevydaril tak ako minulí rok .. ale nevadí ... páčili sa mi šprinty páčil sa mi výjazd dobrá bola súťaž v jazde pomalosti ... čo sa týka toho nocovania tak všetci čo odišli tak môžu veeeeeľmi ľutovať lebo až večer sa začala zábava :twisted: proste večer to nemalo chybu :D Som ani nevedel že viem tak dobre po česky :D lebo asi pol hodinu som sa tam rozprával s čechom po česky :lol: pred tým sme liezli na toho pozváraného býka ... keď som ho ráno videel tak som neveril že sa dá na to vyliezť .....na koňa sa mne nepodarilo vyliezť ten bol pre mňa vysoký no alči ho zdolal :lol:
Zaujímavé bolo to že zrazu nám MiroSA niekde zmizol :lol: .. No potom sme zistili že asi išiel spať . :D srandy bolo kopec asi tak do jednej :lol: potom nás vyrušil nejaký mumák s nočným kľudom :roll: mali sme ho ignorovať lebo ako scarp vraví že my sme to mali vybavené a zaplatené takže sme tam mohli robiť bordel aj do rána ...No a kedže sme pri tom ráne ... tak zobudil som sa tak o pol siedmej total ako dolámaný :lol: pozrem sa vonka a miro už nakladá veci že ide preč .... no ja so scarpom sme boli ešte odniesť jeho scootre domov a pomaly som sa pobral s alčim domov ...

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#307 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ne Júl 06, 2008 9:01 pm

SCarp sa snazil to zorganizovat a vsetko by bolo fajn, az na ucast, co scarp nevedel ovplivnit, inak by to bolo super..... Bohuzial niektori sa nato vyprdli, co sa im cudujem.... Lebo ked sa to bude opakovat, tak sa neoplati organizovat dalsi, co ma mrzi.

SOm zvedavy na vyhovorky tych, co neboli... ja som spravil vsetko preto, abvy som dosiel a tym myslim naozaj vsetko. Nahanal som novy remen, aby som to mohol dat dokopy, stihol som ho vybavit a s Vladym opravit a v sobotu pred odchodom na zraz sa mi zlomil automaticky sitic a skuter nesiel, tak sme to s doktorom a viperom rychlo opravovali, za 40 minut sme to spravili a vyrazili sme..... Hanba tym, co sa nato bezdovodne vykaslali

MiroSA
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 8:01 am
Skúter: Kymco xciting 500
Kontaktovať užívateľa:

#308 Príspevok od užívateľa MiroSA » Ne Júl 06, 2008 9:07 pm

odchadzal som az okolo 8:30 :D najskor som ulozil skutra na pravy bok :cry:Obrázok
Obrázok :D
Obrázok
:lol:

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#309 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ne Júl 06, 2008 9:09 pm

Miro, to sa ti ako podarilo ?

viper
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
Skúter: Kawasaki Versys 2009
Kontaktovať užívateľa:

#310 Príspevok od užívateľa viper » Ne Júl 06, 2008 9:12 pm

Pridavam sa aj ja z nazorom,ze ucast bola podpriemerna,ale Scarp sa to snazil aj tak dokoncit v ramci moznosti.Ako bolo spomenute vyssie vela ludi sa naslubuje a potom sa nato vyseru.Ja som isiel aj s polovickou ktora isla na matrixe(bohuzial v tomasove sa nam rozpadol piestny kruzok)tak sme musely prebalit veci na jeden stroj a nakoniec sme prisli aj s Tomasom a Doktorom.Chcem sa este podakovat GT-mu za odvoz nasho matrixa do servisu.
Kawasaki Versys Touring Edition
Obrázok

MiroSA
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 8:01 am
Skúter: Kymco xciting 500
Kontaktovať užívateľa:

#311 Príspevok od užívateľa MiroSA » Ne Júl 06, 2008 9:12 pm

zabudol som zamok na kotuci :oops:

Scarp
motorkár
motorkár

#312 Príspevok od užívateľa Scarp » Ne Júl 06, 2008 9:49 pm

fotka roka ta posledna alci ked som to vnoci videl este vp osteli som sa natom smial

ale uz to nechajme tak dopadlo to v ramci moznosti v pohode snazil som sa vam to sprijemnit coz sa mi hadam aspn trochu podarilo ale vecer stal naozaj zato :D

Scarp
motorkár
motorkár

#313 Príspevok od užívateľa Scarp » Ne Júl 06, 2008 10:00 pm

Poprosím všetky fotky mi pošlite na ScarpRS@gmail.com dam ich dokopy a rarko niekde zavesim aj ftp aj rapid nech to mame v kope

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#314 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Júl 06, 2008 10:09 pm

Obrázoktak toto si vobec nepametam :oops:
az na presuny good akcia aj ked ju pokazila nizka ucast...presun na sprinty uplne fiasko, vyjazd ani nekomentujem...ked 5x poviem ze mi to ide max 50 tak just bola rychlost 60...a to nevravim ze mi dvakrat zdrhli...v jednej zakrute som sa skoro vyrubal na marhuli co sa kotulala cez cestu :lol: (urcite ju tam podhodil pershing :lol: )
sprinty dopadli pre mna katastrofalne kedze v prvej rozjazde mi chcipol na starte motor takze som dal neplanovane momovi 30m naskok ktory som uz nedobehol :lol: jazda pomalosti tiez nevysla (hold na trave sa blbo drzi rovnovaha)...takze len dve tretie miesta :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Scarp
motorkár
motorkár

#315 Príspevok od užívateľa Scarp » Ne Júl 06, 2008 10:41 pm

Prave som zistil mozny kamen urazu vo vyhniach bol udajne nejaky zraz motoriek kde bolo cez 300 moto aj ked bohvie co to ma zo skutrami

doktor
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
Skúter: Kawasaki W 650

#316 Príspevok od užívateľa doktor » Po Júl 07, 2008 7:09 am

Asponsom sa previezol, v Leviciach ani Banskej Stiavnici som nikdy nebol...a opalil som sa :)
Len by ma zaujimalo kde boli vsetci skutristi co prispievaju do Stredneho slovenska, ked ja som sa tam ... az Ba (nielen ja) :?
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka

Look
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
Skúter: -TUNING.SK
Kontaktovať užívateľa:

#317 Príspevok od užívateľa Look » Po Júl 07, 2008 9:25 am

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#318 Príspevok od užívateľa theruck » Po Júl 07, 2008 9:38 am

Scarp napísal:Prave som zistil mozny kamen urazu vo vyhniach bol udajne nejaky zraz motoriek kde bolo cez 300 moto aj ked bohvie co to ma zo skutrami
podla mna je to kvoli lokacii. a ze pre 50tkarov je to vsade daleko

Scarp
motorkár
motorkár

#319 Príspevok od užívateľa Scarp » Po Júl 07, 2008 9:39 am

tak preco este aj na 1vom rocniku bolo o 10 skutrov viac ako tento rok ?

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Kontaktovať užívateľa:

#320 Príspevok od užívateľa qyxza » Po Júl 07, 2008 9:39 am

aj ja dam svoje postrehy - účasť úbohá ale to scarp ovplyvniť nijako nemohol, ja som prišiel pozrieť aj keď na aute ale prišiel. organizácia - nechcem kritizovať ale niektoré veci boli nezvládnuté (napr. odchod na šprinty to bolo ozaj fiasko ako alcatelko napisal - ked pár ludí ostalo na mieste zrazu a zvyšok ušiel), spoznal som pár nových ľudí, pokecal, skoro som ručne-stručne usmernil obsluhu v reštaurácii. Zhrniem to jednou vetou...Ak sa nebude zúčastňovať na takýchto akciách viac ľudí, tak to úplne stráca zmysel a nemá cenu nič organizovať.

Look
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
Skúter: -TUNING.SK
Kontaktovať užívateľa:

#321 Príspevok od užívateľa Look » Po Júl 07, 2008 9:40 am

Treba to riesit zbernym autobusom ako zajazdy :D

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#322 Príspevok od užívateľa geetee =) » Po Júl 07, 2008 12:30 pm

no ja som chcel dobehnut, sice neskor ale predsa, a aspon bi bolo o 2scoot viac :-D ale ked som vlolal par ludom co tam mali bit a mi povedali ze su doma a dalsi na ceste domov a ze ostatny sa chistaju n vyjazd tak som zaujal polohu lezmo a prebral som sa az rano :-)
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Scarp
motorkár
motorkár

#323 Príspevok od užívateľa Scarp » Po Júl 07, 2008 12:48 pm

GT - vsak ja narok spravim to iste nebude ziadny zraz a potom mozu opravnene sediet doma ja sa idem aj zabait pomaly aby vsetko bolo hotove a vsetci ostanu doma a pride len par ludi tak aky ma zmysel robit dalsi zraz

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#324 Príspevok od užívateľa geetee =) » Po Júl 07, 2008 1:00 pm

Scarp napísal:GT - vsak ja narok spravim to iste nebude ziadny zraz a potom mozu opravnene sediet doma ja sa idem aj zabait pomaly aby vsetko bolo hotove a vsetci ostanu doma a pride len par ludi tak aky ma zmysel robit dalsi zraz
tak ja som to nemyslel tak, ale bol som unaveny, a hlavne uz by som nestihol ani vijazd tak som si radsej pospal lebo v poslednej dobe, spim dost malo
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Scarp
motorkár
motorkár

#325 Príspevok od užívateľa Scarp » Po Júl 07, 2008 1:13 pm

nemyslim teba ale tich zvisnich niekolko desiatok ludi co sa dusovali ako pridu a ostali aj tak doma

Zamknuté

Návrat na "Stredné Slovensko"