diskusia o Scooter Campe 2012 - Tajov (10. - 12. August)
Moderátor: Moderators
- Wasi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 05, 2012 6:10 am
- Skúter: Jawa 353, Vespa GTS300
Re: diskusia o Scooter Campe 2012 - Tajov (10. - 12. August)
Na uvitanie vyplnis udaje potrebne k ubytovaniu s prehlasenim o zodpovednosti, dostanes informacny letacik do ruky a oznacenie pasikom na ruku. Za odmenu mozes ponuknut uvitaci vybor hruskou 

- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
uz mi to pripada ako nejaky festival... pasik na ruku jak kar... a to prehlasenie o zodpovednosti... k tomu sa radsej ani nevyhadrujem... no nenecham si pokazit naladu
- Wasi
- st. skútrista
Pasik je kvoli tomu ze domaca ma poplatok za priestranstvo campu a je potrebny prehlad kto je s nami kto nie.
Prehlasenie o zodpovednosti je myslim samozrejmost, ked tam niekto bude pocas vyjazdu predbiehat a sposobi koliziu ,alebo rozbije nejake okno na chatke nech si za svoju blbost plati sam.
Prehlasenie o zodpovednosti je myslim samozrejmost, ked tam niekto bude pocas vyjazdu predbiehat a sposobi koliziu ,alebo rozbije nejake okno na chatke nech si za svoju blbost plati sam.
- raplik
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
myslim ze to je samozrejme aj bez nejakeho papiera... pre boha ... potom sa divime ze zijeme v policajnom state... pritom si ho sami vytvarame... fuck that shit
co som aj cital to prehlasienie.... vsetko su to veci ktore su jasne zo zakona (ci uz o premavke na pozemnych komunikaciach alebo inych)
toto mi pride ako totalna zbytocnost a nahananie strachu ludom... lebo boze podpisal som papier a nemozem si teraz ani prdnut....
co som aj cital to prehlasienie.... vsetko su to veci ktore su jasne zo zakona (ci uz o premavke na pozemnych komunikaciach alebo inych)
toto mi pride ako totalna zbytocnost a nahananie strachu ludom... lebo boze podpisal som papier a nemozem si teraz ani prdnut....
Naposledy upravil/-a raplik v St Aug 08, 2012 12:05 pm, upravené celkom 1 krát.
- SnoopyBA
- moderátor
- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
rapliku tieto veci mi absolutne nevadia. keď niečo vyvediem, budem si to musieť odsrať a tým pádom sú organizátori ale aj my účastníci chránení.. 

- raplik
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
snoop.... ja neviem... mne to pride samozrejme aj bez toho prasiveho papiera...
- SnoopyBA
- moderátor
papier je papier.. nikdy nevieš. potom by si ťažko niečo riešil a vymáhal bez toho papiera.
- raplik
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
x rokov sa nemuselo nic vymahat... skratka si nemozem pomoct a pride mi to ako zbytocna buzeracia... tot moj nazor...
- Wasi
- st. skútrista
Je ale organizator zabespecuje vyjazd trasu a teda jej naplanovanie by malo byt bezpecne, takisto sutaze.. Niekto si tam nebodaj ublizi a mozu byt z toho opletacky. Su ludia ktory si myslia, ze je jazda kolonou a mozu kaslat na vsetko..prd dopravne predpisy platia stale a pre kazdeho kto sa v nej nachadza. Nic sa tym predca nepokazi a clovek ktory tam ide s normalnym umyslom nemoze mat pri podpisovani takehoto papiera problem
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Uvedomte si jedno, doteraz to bolo len nejaké stretnutie známych, ktorí sa všetci poznajú (min. z fóra) a nejak sa im dôverovalo atď.
Teraz sme sa, či už organizáciou, počtom ľudí, ako aj objemnosťou celej akcie prehupli k tomu, že nikto nevie kto tam bude, akí ľudia sa tam dotrepú a keď v noci porozbíjajú okná (nie, nemusí to byť nikto z nás), tak ho ty pôjdeš za uši ťahať nech to zaplatí? príp. celú partiu, ktorá už v noci zdrhne domov?!
Takže si to uvedomte a ja len dúfam, že pre "nás" čo sa poznáme sa nič nezmení, okrem toho jedného papiera. Že budeme mať rovnakú voľnosť atď. Nie ako deti v škôlke, ak sa tak nebudeme správať.
Teraz sme sa, či už organizáciou, počtom ľudí, ako aj objemnosťou celej akcie prehupli k tomu, že nikto nevie kto tam bude, akí ľudia sa tam dotrepú a keď v noci porozbíjajú okná (nie, nemusí to byť nikto z nás), tak ho ty pôjdeš za uši ťahať nech to zaplatí? príp. celú partiu, ktorá už v noci zdrhne domov?!
Takže si to uvedomte a ja len dúfam, že pre "nás" čo sa poznáme sa nič nezmení, okrem toho jedného papiera. Že budeme mať rovnakú voľnosť atď. Nie ako deti v škôlke, ak sa tak nebudeme správať.

- raplik
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ak sa take nieco stane ako pise bamma... som zvedavy ako im to budete dokazovat.... to ty si rozbil to okno, ty papluha...
volaky klikihak na ten papier hodim a potom sa zacne anarchia...
to iste o vyjazde a sutaziach... kto sposobi nehodu je zodpovedny ajtak... ide predsa o premavku na verejnej komunikacii kde platia iste predpisy aj bez toho aby sme boli nuteny podpisovat papiere...
som iny a je mi to jedno... papier podpisem len preto ze chcem byt na zraze... aj ked mi je to vyslovene proti srsti... nasledky za svoju connost si viem niest aj bez toho
Len aby bolo jasne... na zraz sa tesim, tak isto ako na kopec ludi s ktorymi sa zase raz stretnem... pracu organizatorov si vazim a nechcem ju tymto znevazovat... len som si vyjdril svoj nazor
to iste o vyjazde a sutaziach... kto sposobi nehodu je zodpovedny ajtak... ide predsa o premavku na verejnej komunikacii kde platia iste predpisy aj bez toho aby sme boli nuteny podpisovat papiere...
som iny a je mi to jedno... papier podpisem len preto ze chcem byt na zraze... aj ked mi je to vyslovene proti srsti... nasledky za svoju connost si viem niest aj bez toho
Len aby bolo jasne... na zraz sa tesim, tak isto ako na kopec ludi s ktorymi sa zase raz stretnem... pracu organizatorov si vazim a nechcem ju tymto znevazovat... len som si vyjdril svoj nazor

- Martin_Atlantic
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic
raplik:
kopec ludi si tam dotiahne bars jakeho cudzaka, takze budete mat fajn take papiere mat podsrtnute...
bojis sa ze ked podpises ze sa nebudes moct ozrat jak doga a pobehovat nahaty po campe?
kopec ludi si tam dotiahne bars jakeho cudzaka, takze budete mat fajn take papiere mat podsrtnute...
bojis sa ze ked podpises ze sa nebudes moct ozrat jak doga a pobehovat nahaty po campe?

- raplik
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
to budem aj tak... 

- SnoopyBA
- moderátor
neriešte kofotiny. o nič nejde, ja idem prvý krát na túto akciu a nemám s tým podpisom žiaden problém. 

- raplik
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
aj tak skoncime takto...

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Aj niektore väcsie moto kluby ked robia takuto akciu, alebo velky organizovany vyjazd, napr. jarnych 500km, davaju taky papier a robia dobre. Treba sa chranit a nech si kazdy sam zodpovie to co napachal.
Hadam nie je potrebne vypisovat o zodpovednosti niektorych 15 - 16 rocnych ludi/deti. Ani nevedia co to je. Nenarazam tu na nikoho konkretneho z fora, ale pride tam x ludi a das ruku do ohna za kazdeho jedneho z nich ?
Hadam nie je potrebne vypisovat o zodpovednosti niektorych 15 - 16 rocnych ludi/deti. Ani nevedia co to je. Nenarazam tu na nikoho konkretneho z fora, ale pride tam x ludi a das ruku do ohna za kazdeho jedneho z nich ?
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
ešteže tak..TomasARN napísal:Nenarazam tu na nikoho konkretneho z fora

- raplik
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
kazdopadne prideme sa tam bavit... takze

a aby sa nezabudlo... ostavaju 2 dni a 3 hodiny do zaciatku

a aby sa nezabudlo... ostavaju 2 dni a 3 hodiny do zaciatku
Naposledy upravil/-a raplik v St Aug 08, 2012 12:40 pm, upravené celkom 1 krát.
- Martin_Atlantic
- motorkár
tomas: je to samozrejmost... netreba sa nad tym pozastavovat...nikto si nikoho nebude brat na zodpovednost, to dava rozum. a uz vobec to nemoze niekto chciet od vas ako organizatorov...
- lacosta
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 26, 2009 10:34 am
- Skúter: Aprilia SR50 Factory only ...
- Kontaktovať užívateľa:
Len aby to nedoapdlo, vodu kaze vino pije
...

Hail to the king baby !

Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
- raplik
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ale v niecom maju pravdu... pre nas co si vieme niest zodpovednost to pride normalne... ale pridu aj pazuri, ktori radsej ujdu domov ako maju riesit co vyviedli
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
ďakujem za tvoj názor,len upresním, čo bolo bolo, a sám vidíš že taký Alči , ktorý to cele roky organizoval už pre minulé udalosti nechce organizovať nič. Ďalšia vec je že táto akcia je verejná a ide nad rozsah fóra, aj pre širokú verejnosť.raplik napísal:ak sa take nieco stane ako pise bamma... som zvedavy ako im to budete dokazovat.... to ty si rozbil to okno, ty papluha...
Ohľadne prehlásenia, kryjeme sa tým ako organizátori, keď pôjde v takom výjazde 15ročný smrkan a vletí ti pod burgoša , vedz že jeho mamka bude prvá ktorá sa začne ohánať právnikmi stým že jej synovi bolo ublížené , najprv začnú riešiť teba a potom organizátora. Ak ti vadí podpísať to , ako ty vravíš čo je všeobecne známe , a nie si, si istý tým či to dokážeš uniesť, tak na zraz ani nelez.
Vedz že tento zraz už neorganizuje fyzická osoba ale právnická, z toho vznikajú isté práva a povinnosti. Takže ak sa dačo stane, tak sa to bude riešiť už aj na inej úrovni, a o dokazovanie sa báť nemusíš. Myslím že si dosť inteligentný nato aby si to pochopil.
K páskam sa tu vypisovať nebudem, skrátka budú, je to pre organizáciu a prehľad ľudí, rád ti to vysvetlim ako každému inému na mieste.
- Martin_Atlantic
- motorkár
osobne by som tvrdil ze skor stary "pes" sa bude vyvliekat a vyhovarat ako mlady chalan ktory nieco spravi, rozklepe sa a hned vsetko prizna a da doporiadku...co mas stale proti tym "pazurom" ? ty pazuri ktory maju 16,17 su len o kuuuusok mladsi ako ty...takze osobne by som este aj teba prihodil k tym pazuromraplik napísal:ale v niecom maju pravdu... pre nas co si vieme niest zodpovednost to pride normalne... ale pridu aj pazuri, ktori radsej ujdu domov ako maju riesit co vyviedli

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja nic podpisovat nebudem ja tam budem inkognito 

- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
teba spoznaju vsetci podla toho ze uz aj veducej campu budes chciet dat ban do jednoty