Yamaha Aerox - Mark
Moderátor: Moderators
Re: Moj maly Aerox project
kamosko mne ta remenica robi presne to iste. trosku som ju upravil vo zveraku
a setko ide jak ma ziadne vybrovanie nic.

- Aerox1999
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 18, 2010 10:01 pm
- Skúter: Yamaha Aerox :)
No tak pokrocil som zas o kus dalej.Vyhodil som olejove cerpadlo,vymenil gufero na kluke zo strany zapalovania,nahodil vario,X special remen,zatial seriu remenicu,spojku zvon.Dalej podlozku pod klapky(aj tesnenia nove) koleno na Airbox.Par obrusenych plastov
Dnes som zacal startovat.Nastartuje ide par sekund a skape uz som skusal asi vsetky trisky od 100 - 80 a furt je cierna sviecka.Nechce sa mi verit ze 80-tka je vela na moj setup.Moj osobny nazor je taky ze tak je vela oleja.Daval som ho v pomere 1:50 a nejake drobne nazvis.Nedrzi ani volnobeh
Nejake napady? Rozmyslal som nanovo namiesat benzin a zistit ci nieje problem tam.

Dnes som zacal startovat.Nastartuje ide par sekund a skape uz som skusal asi vsetky trisky od 100 - 80 a furt je cierna sviecka.Nechce sa mi verit ze 80-tka je vela na moj setup.Moj osobny nazor je taky ze tak je vela oleja.Daval som ho v pomere 1:50 a nejake drobne nazvis.Nedrzi ani volnobeh

podpis som si este nenastavil
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
skušal si uzavriet uplne prívod vzduchu ? poprípade dat dole cely airbox ? s benzínom to nebude 

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- Aerox1999
- st. skútrista
No tak chalani uz som skusil asi vsetko.Bez filtra s filtrom 80-116-tka tryska a stale to nechce ist dlhsie ako par sekund.Este pondelok idem kupit dalsiu sviecku a ked to nepojde tak rozmyslam nad SRS servisom v BA.Urcite vela z Vas to tam pozna a tak sa chcem spitat ze ako to funguje ked im tam donesiem skutra na vyladenie karbu.Musim doniest trysky,sviecky,palivo alebo to je v cene servisu?Pitam sa lebo si niesom isty tak sa nesmejte 

- Prílohy
-
- IMG_0586.jpg
- Len tak :) Pred striekanim.
- (288.93 KiB) 182 stiahnutí
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Trisky maju, sviecku tak isto, a benzin v nadrzi mas ne ? 
+ ladenie ako robotu len myslim

+ ladenie ako robotu len myslim

- Aerox1999
- st. skútrista
Mam
Takze len natankovany skuter a ostatne uz je v cene?Samozrejme ladenie ako robota,maju tam 33-40 € mate skusenosti?

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
ak sa nemylim tak v SRS je ladič "alcatelko" takže asi nik "fundovanejši" na skutre ohladom ladenia na Slovesnku nie je. preto si ho aj Blavaci...
stiahli k sebe.
čiže sa nemusiš báť. mne alci robil dva skutre a vždy spokojnosť.

čiže sa nemusiš báť. mne alci robil dva skutre a vždy spokojnosť.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 23, 2011 2:07 pm
- Skúter: ZX-10R
To si nás dobre vypiekol
že Blaváci stiahli k sebe
$$$

podpis som si nastavil
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
je mi jasné, že je to o prežití....a lepšie podmienky ma alci v Blave....
len my sme tu ostali na "ocot" teraz...ale aspon si modroočko porobil skuter a pozna ho do detailov...
ja na take veci už nemam času aj keby som mal skuter. mne tie koruny čo som dal alcimu ked robil skuter stali za ušetrený čas a mal som istotu, že to robil odborník.
a hlavne s mojou trpezlivostou by som už davo skončil v polovici roboty tej čo dokazal modroočko urobiť na svojom aeroxe.

len my sme tu ostali na "ocot" teraz...ale aspon si modroočko porobil skuter a pozna ho do detailov...

ja na take veci už nemam času aj keby som mal skuter. mne tie koruny čo som dal alcimu ked robil skuter stali za ušetrený čas a mal som istotu, že to robil odborník.
a hlavne s mojou trpezlivostou by som už davo skončil v polovici roboty tej čo dokazal modroočko urobiť na svojom aeroxe.
- Aerox1999
- st. skútrista
No tak aj dneska som to este skusal a par krat to islo ale len chvilku.Pondelok ide kupit sviecku ci sa to nezmmeni.Ked nie berem to do BA.
Inac setup je takyto ked to pojde.
Vylec:Mhr replica.
Vyfuk:yasuni C16
Karbec:VHST 24,Obratene sanie a podlozka pod sanie,Motorforce airbbox do ktoreho som natlacil este trocha peny z origanelneho airboxu
Vario:Multivar alebo Mhr.X special remen,Overrange remenica(Ked to bude ok)Stage6 primarny + 25˝
Co si myslite ? Aku by to mohlo mat maximalku?A cca vykon?
Inac setup je takyto ked to pojde.

Vylec:Mhr replica.
Vyfuk:yasuni C16
Karbec:VHST 24,Obratene sanie a podlozka pod sanie,Motorforce airbbox do ktoreho som natlacil este trocha peny z origanelneho airboxu
Vario:Multivar alebo Mhr.X special remen,Overrange remenica(Ked to bude ok)Stage6 primarny + 25˝
Co si myslite ? Aku by to mohlo mat maximalku?A cca vykon?
no je to setko pekne len ten karb neni nejaky velky na ten setup?
- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
som toho istého nazoru daj tam bud PWK 21 alebo klasiku dellorto 

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- Aerox1999
- st. skútrista
Moze byt ze je velky ale na iny teraz nemam.Skusim co to urobi 

-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Mar 06, 2010 10:05 pm
- Skúter: nrg mc3
pozri na sytic.tam bude problem podla mna.ked sy tam das velku alebo malu trysku aj tak musi startovat a ist na volnobeh.
- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam take pikosky zevraj alci uz nerobi v SRS ale robi v inom scooter servise v BA 

Mozem oŠtat cely podpis 

- Aerox1999
- st. skútrista
sitic mam manualny tak neviem v com by mohol byt problem.Ale povedz 

-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Mar 06, 2010 10:05 pm
- Skúter: nrg mc3
mozno ked si rozobral sitic dal si vyssie,ked si dal naspet.ja som mal taky isty problem .stale sommal sytic hore.
- Aerox1999
- st. skútrista
No tak dnes som to konecne nastartoval s novou svieckou.Zacal som to ladit ale nula bodov prva sviecka odisla po piatich minutach.Zahltala sa olejom alebo co.tak som vypustil nadrz a namiesal natankoval na "novo" v pomere 1:50.Myslite ze je to OK?Volnobeh drzi velmi pekne,ale do otacok sa vobec nedostanem.Zatial som skusil len dve trisky a to 102 a 90.Dymelo to ako lokomotiva,prskalo z vyfuku a sem tam vynechalo.Sviecka bola cierna.Zmes je asi bohata aj ked sa mi to nezda.Nejake tipy ako zistit ci je zmes bohata a ci chudobna,a naco si dat pozor.Diky 

- Aerox1999
- st. skútrista
No tak dnes som to konecne nastartoval s novou svieckou.Zacal som to ladit ale nula bodov prva sviecka odisla po piatich minutach.Zahltala sa olejom alebo co.tak som vypustil nadrz a namiesal natankoval na "novo" v pomere 1:50.Myslite ze je to OK?Volnobeh drzi velmi pekne,ale do otacok sa vobec nedostanem.Zatial som skusil len dve trisky a to 102 a 90.Dymelo to ako lokomotiva,prskalo z vyfuku a sem tam vynechalo.Sviecka bola cierna.Zmes je asi bohata aj ked sa mi to nezda.Nejake tipy ako zistit ci je zmes bohata a ci chudobna,a naco si dat pozor.Diky 

- Aerox1999
- st. skútrista
Hej,vzdusnik uplne zasroboval a cca dve otacky vysroboval.Samozrejme supatko trochu podvihol tym velkym srobom s pruzinou.
- Aerox1999
- st. skútrista
No tak dnes som zasa ladil a zrazu strasny smrad.Hovoril som si ze som to zadrel alebo aspon pridrel.Chilku nechital,tak som pockal a zas naskocil ale zvuk bol uplne iny.Tak som rozobral so strasnou nechutou a nervami.Zhodil polku plastou a aj valec.Natastie nevyzera zle ale niesom si isty.Tesnenia ok,piest tiez.Zajtra hodim foto.
P.s.:Pomaly stracam trpezlivost
P.s.:Pomaly stracam trpezlivost

- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
nejake novinky ?