Skuter uz pojazdny teda, momentalne v zabehu, dnes som isiel na nom 1x do prace. Vcera som este trosku ladil podla vlastneho usudku, a tvaril sa, ze nepocujem co mi radia skusenejsi, vysledok nie je na zahodenie, ale po zabehu sa to dokonci. (prosto nemohol som to uz dalej tyrat s tymi 7.2g valcekmi)
Konfig:
Valceky: 3.8g (oni tusim vedia preco to daju k tomu overrange) ale ratam ze 3.5g bude asi po zabehu vhodnejsie
Tryska: Dal som tam 100ku, s 95kou bola sviecka pekne hneda, ale ratam s tym ze nesiel som do max otacok, tak som ju radsej trosku este zdvihol, ked dnes niekto prinesie svieckovy kluc, tak budem mudrejsi, nechystam sa to vytacat, ale pre pocit 100ka (105ku mam v skutri keby daco)
- k spojke som sa az tak este nedostal, bol som lenivy, ale aj to este poriesim, potom sfotim to nastavenie, alebo co.. asi by mohla o kusok skorej zaberat.
Samozrejme hned to zacalo byt zivsie, ako s tymi 7.2kami, musim povedat ze ten valec ma velky potencial a silu a vo svojej triede patri medzi najlepsie. Taha pekne odspodu a ruti sa otackami hore, kde ho caka Stage6 R1200ka, ktora mu pomoze s maximalkou, jasne ze aj s prevodmi a overrange sadou, ale dojem to na mna spavilo ovela lepsi ako ten predosly stage6 sport pro..
Takze uz len doskladat plasty, nahodit merace vselicoho mozneho, co som si naobjednaval, plus tych par hovadiniek co tam este chyba, dozabiehat, a potom hura na zraz do ZV a hlavne jazdit bez zavad uz dufam!!